Luka Jović (©Reuters)
Luka Jović (©Reuters)

Lokomotiva zainteresovana za Luku Jovića

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.11.23. | 19:52

Milan je navodno zatražio nešto vremena da razmisli

Luka Jović je 1. septembra potpisao sa Milanom ugovor na jednu sezonu, ali čini se da ga neće odraditi do kraja. Posle samo sedam nastupa i 223 minuta provedena na terenu, bez upućenog šuta u dresu Rosonera, za njegove usluge interesovanje je pokazala moskovska Lokomotiva, piše ruski Championat.

Kako se navodi, izvor blizak klubu ističe da Lokomotiva gleda ka Italiji i zemljama Balkana u potrazi za pojačanjima i planira da se baci na posao u zimskom prelaznom roku, kao i da je pored Jovića zainteresovana i za Marina Pongračića iz Lečea.

Izabrane vesti

Za hrvatskog internacionalca su Moskovljani već dobili i odgovor, pošto je tehnički direktor Lečea Pantaleo Korvino jasno poručio: "Pongračić nije na prodaju". Kada je srpski napadač u pitanju, Milan je navodno tražio vremena da razmisli.

Lokomotiva, koju sa klupe predvodi mladi ruski stručnjak Mihail Galaktionov, trenutno je šesta na tabeli ruske Premijer lige, a od napadača se izdvajaju domaći fudbaleri Maksim Glušenkov sa tri pogotka u prvenstvu, kao i iskusni Artjom Dzjuba sa četiri. Sastav iz Moskve je na 15 odigranih mečeva skupa postigao 21 pogodak.

Da li je Jović rešenje? Srpski reprezentativac je u slobodnom padu otkako je iz Ajntrahta prešao u madridski Real leta 2019. godine za 60.000.000 evra. Nije se naigrao u Kraljevskom klubu, pa se vratio u Frankfurt na pozajmicu, a onda leta prošle godine prešao u Fjorentinu kao slobodan igrač. Posle 13 golova na 50 nastupa u svim takmičenjima (Serija A, Kup i Liga konferencije), preselio se letos na San Siro, ali dosad nije iskoristio šansu u ekipi Stefana Piolija.


tagovi

Luka JovićMarin PongračićZimski prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara