Komentari na vest

Luković oprezan: Ne bih da upadnemo u euforiju, a mi smo skloni tome...

P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Lukovic je takticki jako dobro spremio utakmicu sa mocnim Spancima on je mini Murinjo.
P

PeraV

pre 12 meseci

Joj sto je Lune ostario nekako..gledam sliku.Sav se nesto zborao, zbabio.
C

Cccc

pre 12 meseci

Kad ce A reprezentativci tako da se plasiraju dalje posle početnog neuspeha. Oni se odmah predaju svako može da se dobije samo ako se veruje u sebe i u uspeh.
r

ragazzi di belgrado

pre 12 meseci

Koliko smo mi ovog coveka cekali da potpise kao ozeblo sunce, a on funjara cekao da uzme i zadnji dinar od Zenita i onda kod nas dosao kao rekreativac, pretrcavala ga deca kao od sale... Prevara jedna fudbalska...
D

Delije sever 1989

pre 12 meseci

Druze smijesan ti je komentar. Naravno da ce uzeti dinar kad mu se ukazala prilika, pa i on je zivo bice, mora misliti na porodicu i buducnost. A sto se tice igre, Lukovic je jedan od boljih, ako ne i najboljih lijevih bekova koji je igrao u Zvezdi. Centarsut kao na igrici, najvise golova Zigic je dao zahvaljujuci njemu.
f

fore

pre 12 meseci

Čovek kada je došao bio je nivo iznad Zvezde u svakom pogledu, ali je po dolasku u Zvezdu na pripremama zaradio povredu karijere i propustio celu sezonu. Nije on nikoga prevario, niti došao kao rekreativac. Nije se dalo i gotovo.
j

jaaaaaaa

pre 12 meseci

sta rade ovi Zvezdasi na celu reprezentacije Lukovic ,Stojkovic,Muslin, daj vracajte krstajica,Tumbakovica
g

gost 024

pre 12 meseci

Pa rade nešto, prave neke rezultate, za razliku od Krstajica i Tumbe 😂😂😂
G

GostRadan

pre 12 meseci

Najveci rezultat do sada je napravio Veljko Paunovic. Ali to sve nema veze. Cinjenica je da nemamo kvalitetne trenere. Polagao sam nadu u Stojkovica, ali ni on se nije pokazao. Na kraju je morao da legne na rudu. Osnovno pitanje svih ljubitelja fudbala je, zasto Nedimovic i zasto se Dzajic blamira pod stare dane. Sto se ove dece tice, ako jedan od njih bude standardni seniorski reprezantetivac, moze se reci da je uspesna generacija.