Luković pred duel sa Italijom: Svima nam je teško pao poraz, verujem u igrače i sve što radimo

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.05.23. | 12:08

Selektor kadeta Srbije najavljuje bolje izdanje Orlića

Kadetska reprezentacija Srbije porazom od Slovenije (2:4) na premijeri Evropskog prvenstva doživela je bolno prizemljenje i značajno smanjila šanse za plasman u naredni rang. Posle kiksa na prvom koraku današnji duel protiv Italje nosi inperativ osvajanja bodova, a selektor Aleksandar Luković govorio je o očekivanjima pred drugi duel u Budimpešti.

Izabrane vesti

„Reprezentacija Italije je kvalitetan protivnik. To smo znali i ranije, a sada smo imali priliku i da se uživo uverimo u njihove kvalitete i mogućnosti na utakmici protiv Španije u prvom kolu evropskog šampionata. Očekuje nas dobra i zanimljiva utakmica, i verujem da ćemo popraviti utisak sa premijere. Mogu slobodno da kažem da smo se prethondna dva dana više bavili psihološkom pripremom za ovaj meč. Svima nam je teško pao poraz, ali verujem da momci i svi mi možemo da napravimo dobar rezultat protiv reprezentacije Italije”, rekao je Luković i dodao:

„Momcima je svakako potrebma podrška. To su sve dečaci od 16 i 17 godina, i ovo im je prvo reprezentativno iskustvo na najvećem mogućem nivou. Apsolutno verujem u njih, verujem u ono što radimo i siguran sam da ćemo protiv Italije odigrati dobru i kvalitetnu utakmicu“.

Interesantan podatak je da su svi selektori naše grupe nrkadašnji fudnaleri sa uspešnim i bogatim karijerama. Uz selektora Srbije Aleksandra Lukovića, tu su još i učitelj Slovenaca Mišo Brečko, Španac Hulen Gerero i Italijan Bernardo Koradi., ujedno lnekadašnji Lukovićev saigrač iz Udinezea.

EVROPSKO PRVENSTVO ZA KADETE - 2. KOLO GRUPNE FAZE

Grupa B

Nedelja

16.30: (1,30) Španija (4,90) Slovenija (9,50)

20.00: (3,70) Srbija (3,45) Italija (1,93)




tagovi

kadetska reprezentacija SrbijeEvropsko prvenstvo U17

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara