Komentari na vest

Lukovićevi izabranici raspucani pred meč odluke: Petarda kao pretnja Izraelcima

Z

Zabrinut

pre oko 1 godinu

Valjda je potpuno jasno da smo igrali sa nedoraslim protivnikom.Poenta je meriti se sa najboljim selekcijama da ne bi zalutali na EP.E,za to nam treba da igraju najbolji a ne oni sa najboljim kombinacijama.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Eto i srpski kadeti da pobede nekog Bosna odigrala koliko moze.
b

banovobrdo

pre oko 1 godinu

Sa jacim protivnikom ce sve maske pasti ne da nemaju kvalitet da pobede bolju ekipu nego tada nece proci driblanje i sebicluk igraca cukarickog malo su se vise zaneli. CESTITKE ZA POBEDU!
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

Dezurni pljuvaci reprezentacije, gde su pohvale sad? Je l i za ovo savez zasluzan? Je l ovo nova zlatna generacija? Kamo pohvale za igrace? E licimuri moji...
B

BH

pre oko 1 godinu

Iz Bosne sam ali čestitam vašim momcima👍
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Iz Federacije napisi!
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

Hvala brate, Ali nije u tome poenta. Zapravo, rezultati mladjih kategorija uopste nisu bitni. Ali ima gomiletina njih koji su na kikseve mladih reprezentacija juce i danas pljuvali sve od igraca do saveza. Ali sad nakon ubedljive pobede ih nema nigde da kazu nesto pozitivno.
@

@gost

pre oko 1 godinu

Sinak ne traže navijači pobede, nego pristup, zalaganje, igra timska, duh!Pozivanje u tim po zaslugama ne po menadžerima.Pogledaj škote kako ginu za svoju zemlju, da ne pominjem neke komšije ovde.Kad vi "branioci saveza" shvatite da ne treba da nam priređujete spektakle, goleade, bombastične i ofucane izjave tad možda i budete dobri narodu!
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

Udri dislajkove jos vise, samo potvrdjujes da sam u pravu