Komentari na vest

Magija Gaćinovićevog Napretka traje: Kruševljani posle Partizana slomili i Nišlije

P

Pirke990

pre oko 1 mesec

Bravo za Kruševac,Niš,Kragujevac,Novi Sad,Subotucu.... Fudbal se igra za publiku ! Zvezda,Partizan,Ofk Beograd,Vojvodina,Radnički Niš,Radnički Kragujevac,Napredak Kruševac,Spartak Subotica,Sloboda Užice,Novi Pazar,Loznica,Timok Zaječar,Duboćica,Radnički Pirot...
P

Plava unija

pre oko 1 mesec

Opet vasiljko kriv za poraz
P

Pobeda2

pre oko 1 mesec

Pobedili su , ali RDnicki Nis je bio mnogo bolji celu utakmicu
G

GostMeraklija

pre oko 1 mesec

Ma nemoguce... Zar nije bilo namesteno da dobije Radnicki? Cestitke Napretku na pobedi!
D

Dr.mr.

pre oko 1 mesec

Prvo,toliko je naroda biko ispred istoka da smo bukvalno usli u 8 i 20 kad je utakmica uveliko pocela. Sigurno je bilo i vise od 5000. Bilo bi i vise ali kisa je padala celog dana u Krusevcu. Znam mnoge ljude koji nisu dosli upravo zbog kisnog vremena. Drugo, Napredak ima tandem odlicnih bekova koji igraju defanzivu izuzetno. Cak i Dele iz Radnickog, prejak fizicki i brz igrac pa je uspeo samo jednom da im umakne. Uz Ljubomirca koji pretrci kilometre svuda po terenu, Zlicica i Sase Marjanovica koji su tehnicki obuceni igraci i uz Majdevca koji ima fenomenalnu ledju igru, kada se zagradi prakticno mu je nemoguce uzeti loptu. Dokazao je to i veceras gde se Jamkam odbijao od njega a i u sredu kada je bas na taj nacin dao gol Partizanu. Nema losu ekipu Napredak i definitivno ima igrace da se nadigrava sa protivnikom. Sposobni su svakom da daju bar po gol. Trebao im je samo trener koji ce da ih motivise da se trude i u odbrani. A Gacinovic to jeste uspeo. Zato mu je posle utakmice i skandirao stadion. Mada sve bi bilo drugacije da je Radnicki iskoristio jednu od one dve stopostotne sanse. Penal nije bio, to je jasno. Kad neko promasi prazan gol kao Dele veceras, onda ekipa i treba da izgubi.
B

Bilo je

pre oko 1 mesec

Bilo je oko 5 hilj. , svi ti navijaci koji su dosli da podrze svoj lokalni klub svaka cast,ali da su gostovali veciti 70%tih navijaca napretka bi navijala za vecite,tj.protiv svog lokalnog kluba/grada 🙁.to je problem srpskog fudbala🤷‍♂️tako nesto se nebi desilo u Novom Pazaru (tam o navija vise od 90%za svoj lokalni klub) I mozda kragujevcu gde navija nesto vise od 50 % za svoj lokalni klub kad gostuju veciti.
Z

Zoran 65

pre oko 1 mesec

Malo ga preteraše sa tih 5k ali lepo je videti da se interesovanje povećava. Bolje KG, Kruševac, Niš nego besmisleni BG klubovi, TSC, Surdulica i slični.
T

Ttz2

pre oko 1 mesec

Tribina i po na zapadu, od dve, dakle, puna, to je već oko 4000 i kad dodaš pola istoka, eto nekih 5500.
L

Laf

pre oko 1 mesec

Ma bitno da si ti navijac ČUKE...i jedan si od 18657 vernih navijača iz kruga 3
S

Saaat

pre oko 1 mesec

To je zato sto kamera snima sa zapada, i vidi se samo na istoku ljudi,a zapad ima dve tribine, a donja tribina je bila skroz puna, a gornja skoro pa puna. Odavno nije bilo vise publike.
Š

Šove

pre oko 1 mesec

Gaćinović prešao igricu
B

Bim

pre oko 1 mesec

Bravo za narod tako treba, i u Pančevu je bilo preko 2000,jos da se probude Niš i Subotica.Kg i Novi Pazar tu vec odavno ima publike, e sad ove javore lucane imteove treba dekretom zabraniti!

Bojank91

pre oko 1 mesec

Može objašnjenje nekl zašto nije bio penal u 100. minutu? Ruka na igraču koji šutira na gol bi trebalo da je zicer za svakog sudiju ali ne i za Lukića.
P

Prcko33

pre oko 1 mesec

A sta cemo sa intezitetom? Pa da se ovo sudi bilo bi 19 penala po mecu!
G

Grajkula

pre oko 1 mesec

A delovalo je to poprilicno mlako... Ruka na igracu.. Neko moze da zapali samar, neko da te pomazi...Definicija, ruke na glavi,ako me razumes.. Mislim da je to prelomilo
D

DJKG

pre oko 1 mesec

Moze objasnjenje, ruka na igracu je bila samo naslonjena, niti ga je povukao, niti ga je gurnuo. Takvih situacija ima u svakoj situaciji u 16m, jednostavno nije videlo penal.
N

Nicki

pre oko 1 mesec

Pa covek je svirao penal a VAR ga zove da preispita intenzitet kontakta za koji VAR nema pravo da ga zove. Zvali su da mu kazu da ne sme da bude penal. Uostalom pustite snimak razgovora, on se snima, da vidimo sta su pricali...Da sam na mesto ljudi iz Radnickog istupio bih iz lige. Ovo je sramota.

Bojank91

pre oko 1 mesec

17.09.2023. penal nad Saldanjom je vrlo slična situacija. Ovde je još gore jer igrač bukvalno šutora na gol i ne može da bude bilo šta drugovkad je povlačenje s leđa u pitanju. Jedino ako zbog nečeg drugog nije otkazan penal
P

Prcko33

pre oko 1 mesec

Nicki brate ono sto se videlo i moglo zakljuciti po pravilima igre penala nije bilo ! Da li je nesto smjelo ili ne , to nas ne interesuje ! Bilo bi glupo za ono svurati penal!
P

Prcko33

pre oko 1 mesec

Bojane kakvo si ti povlacenje vidio? Co'ek naslonio ruku , pa da se vraca var i gleda svaki duel u 16m po tvom rezonovanju bi bilo 10 penala
С

Сале2323

pre oko 1 mesec

Није га баш вукао јако, а на крају је и склонио руку са њега, пре него је овај шутирао. Могло је и једно и друго да се суди, мање више. Напретку и многим тимовима треба пак забранити играње на оној ораници. Сви чекају на државу, а нико да од својих пара, од неког кредита банака направе терене. Узми кредит ако пара немаш, па ће ти савез дотирати кад се да свима новац за терене. Ма какви бре, никоме да падне на памет, јавашлук, неспособност и нерад!
D

DJDJ

pre oko 1 mesec

Najbolji trener u Superligi bez dileme! Sa kakvom ekipom je on dosao do plejof zone, i cak na malo bodova od Evrope…A bili skoro u zoni ispadanja kad ih je uzeo.
p

pčelar

pre oko 1 mesec

Navlačio Lukić ali džaba kada neznaju i treba da ispadnu,svira čovek penal u 100 min.iako se videla da je fauliran igrač Napretka....
T

Tz

pre oko 1 mesec

Da je navlačio i želeo da pogura Nišlije ni deset Var-a ne bi poništilo penal.
D

Dejan m

pre oko 1 mesec

Ti si prolupao prijatelju veruj mi