Jozua Kimih (Reuters)
Jozua Kimih (Reuters)

Male su šanse, ali vredi pokušati: PSŽ počeo misiju dovođenja Kimiha

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.01.24. | 19:41

Žele da iskoriste interesovanje Bavaraca za Mukijelea

Bajern je zakucao na vrata Pari Sen Žermena sa željom da na šest meseci pozajmi desnog beka Nordija Mukijelea, ali je dobio kontraodgovor: Koliko košta Jozua Kimih?

Ugledni mediji iz Nemačke i Francuske javljaju danas o želji Svetaca da angažuju dugogodišnjeg prvotimca nemačkog giganta. Iako je Kimih jedan od simbola Bajerna i već godinama deluje nedodirljivo za ostale klubove, neke kockice bi mogle da se poklope za šokantan transfer.

Izabrane vesti

Pre svega, Kimih nije na istim talasnim dužinama sa trenerom Tomasom Tuhelom i to je već mesecima javna tajna u Nemačkoj. Tuhel želi drugačiji tip „šestice“ od Kimiha i zato insistira na dovođenju Paljinje iz Fulama. Ako se to desi, Kimihova pozicija će i zvanično biti ugrožena. Pogotovo ako maldi Aleksandar Pavlović nastavi da napreduje kao do sada.

Sve to se poklapa sa željom Luisa Enrikea da mu klub dovede iskusnijeg vezistu pored mladih Vitinje. Ugartea i Zair Emerija. Zato će PSŽ probati sa ponudom u koju bi pored Mkuijelea dodao i novčani iznos čija visina je za sada nepoznata.

Kimih je ranije govorio da bi voleo do kraja karijere da se oproba u inostranstvu i samo je pitanje da li je baš PSŽ prava sredina za to s obzirom na česte lomove i promene u francuskom klubu.

Naravno, pita se i Bajern a u upravi minhenskog velikana nisu baš planirali rastanak sa jednim od nosilaca igre usred sezone, bez obzira šta o tome misli Tuhel. Uostalom, šanse da Tuhel napusti klub na leto bi mogle ozbiljno da porastu u drugom delu sezone ako ne isporuči očekivane rezultate. A tada bi mogla da se promeni i Kimihova situacija...


tagovi

Džošua KimihZimski prelazni rok 2024Nordi Mukijele

Obaveštavaj me

PSŽ
Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara