Komentari na vest

Mamurluk je prošao, Siti je ponovo gladan i želi ono što nikome nikada nije pošlo za rukom

B

Bar Kohba

pre 12 dana

Real je Real, najveci tim i tu nema price, oni nikada nisu autsajderi. Siti je po igracima vec par sezona najjaci, ali ulozili su skoro 2 milijarde poslednjih sezona, logicno je da su tu gde jesu. Pepeu svaka cast, ali lik je uvek vodio gigante sa neogranicenim budzetom Barsu, Bajern i sad Siti, ja ga nisam gledao u klubovima limitiranim, pa da uzme LŠ sa Portom, LE sa Viljarealom ili Ajntrahtom, LK sa Romom, titulu sa Lesterom, Leverkuzenom, Atletikom, pa i Dortmundom koga su svi otpisivali, a oni veliki tim sa ozbiljnom tradicijom osvajali LŠ, igrali finale i LŠ i LE, znaci da tu nema otpisivanja i omalovazavanja nikada, stadion njihov pakao za svakog gosta, videli su to Milan i Njukastl, a i PSZ koji je u polufinalu sada, ne treba ih ni u sledecem kolu otpisati.
@

@bar

pre 12 dana

Nijesam ni ja gledo nijedan engleski tim sa neogranicenim bydzetom da je uzeo 4 engleska trofeja sa jednom ekipom sem pepa sa citiem,ako uzme ove god englesku takodje nikad u istoriji niko to yraditi nece sem on..npr junajdet i celzi su ulozili vise no citi,liverpul je sa klopom oko milijardy ulozio u ekipu,sta mislis bili navijacima liverpula smetalo da su ulozili jos 300mil i uzeli 5ligaa kao sto je pep ucinio..a ja nijesam vidio tog trenera sto je uzeo sa portom i interom da jw uzeo sa celzijem i realom dje je imao neogranicen bydzet,niti sam vidio nekog trenera koji je uzeo sa lesterom da je dosao u neki veci klub i naosvajao se trofeja..gledaj realno u engleskoj su svi bogati i gvardiola je dosao u najmanji klub od tih velikana i od njega napravio 5puta sampiona engleske,uzeo tripletu sto velikani engleske sem junajteda nemaju,i uzeo ligu fa cup carabao kup i komjuniti sild sto nikom nije poslo za rukom u engleskoj..
P

Pep

pre 13 dana

Pošlo za nogom! Prvenstveno zasluge idu Pepu najboljem treneru svih vremena! I da odbranice triplu krunu što nikad niko nije!
A

Ambrozini

pre 12 dana

Taj pep ne može vodu da nosi Ancelotiju.
a

ahahhaah

pre 13 dana

ti upoređujes dortmund sa realom ? Naravno da su ljudi pisali za dortmund kad je to proklet klub sa gubitnickim mentalitetom ni oni sami ne znaju kako su prosli..Real i dortmund nebo i zemlja decko
D

DORTMUNDdd

pre 13 dana

Vazda imao luzerske kikseve poslednjih 10 godina ali za neki lazni arsenal su institucija i bivsi prvak evrope.. i ti izjavis da ne znas kako su dosli uopste u polufinale... druze bili su prvi u najjacoj grupi ikad u kojoj su obezbedili prolaz kolo pre kraja
И

И

pre 13 dana

Siti već ima osvojenu titulu prvaka sveta ove godine, tako da oni nisu u igri samo za tripletu, već za 4 trofeja. Ipak, ne otpisujmo Real, lično sam čitao komentare posle prvih utakmica da Dortmund na primer ne zaslužuje da igra LŠ, da Nemcima treba oduzeti jedno mesto u istoj, da je dvomeč gotov pre nego što je počeo i tako dalje. Posle druge utakmice ti isti su hvalili Dortmund i Bundesligu. Tako da, naučite se da poštujete timove koji su došli do ove faze takmičenja, apsolutno je sve moguće.
g

gostinjo

pre 13 dana

Na koju adresu da ti se posalje diploma?