Marijano Dijaz (©Reuters)
Marijano Dijaz (©Reuters)

Marijano polomio nos, mora na operaciju

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.10.21. | 10:08

Težak pad na lice napadača Reala

Zaigrao je Marijano Dijaz kao starter u timu Reala protiv Elčea, ali utakmicu neće pamtiti po dobrom, iako je dobio šansu pre Luke Jovića.

Napadač Reala je u poslednjem minutu utakmice posle skoka pao preko rivala direktno na glavu. A, još ga je pritom i protivnik nagazio na lice. Epilog: polomljen nos, pa će Marijano morati na operaciju.

Izabrane vesti

Kako piše AS, Dijaz je doživeo tešku frakturu nosa, pa je hirurški zahvat neophodan da bi se sve dovelo na svoje mesto.

Ne mogu da budem srećniji zbog mog debija i pobede tima, ali nažalost, posle teškog pada polomio sam nos zbog čega moram na operaciju. Biću van terena nekoliko dana, a već sada jedva čekam da se vratim na treninge”, napisao je Marijano na društvenim mrežama.

Marijano je neočekivano i za španske medije bio starter protiv Elčea, pošto se verovalo da će šansu dobiti Luka Jović posle Ančelotijeve odluke da malo odmori Karima Benzemu, koji je odigrao 99 odsto minuta na Realovim utakmicama od početka sezone.

Reprezentativac Dominikanske republike je odigrao vrlo dobar meč, asistirao je Vinisijusu kod prvog gola, imao je 12 tačnih pasova od 17, dobio šest duela, osvojio dve lopte… Sve u svemu, dobio je visoke ocene od španskih novinara.

Ali i od trenera Ančelotija.

“Marijano je igrao veoma dobro, pogotovo kod našeg prvog gola. Odigrao je sjajnu asistenciju, imao je tri-četiri odlična pokušaja da postigne gol, bio je vrlo opasan. Dobar meč za njega”, ocenio je trener Reala.

Jedino što to nisu baš dobre vesti za Luku Jovića, koji je sad postao treći napadač Madriđana...


tagovi

Real MadridMarijano DijazPrimera

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara