Komentari na vest

Mateja Kežman o Rikardovom rekordu: Pitanje je koliko bih golova sad dao, moderni fudbaleri su gladijatori

l

linoleum

pre gotovo 2 godine

sve je to relativno oko karijere ,pancev nije napravio nista a bio zlatna kopacka i dalje drzi rekord po broju golova u prvenstvu ,prava kobra,dragan ciric nista dragan mrdja nista a bio je kiler,pjanovic nista a bio je bolji od kezmana,katai karijera nista naspram magije u nogama,zigic,mnogo se ocekivalo nista.kezman je napravio najbolju karijeru naspram kvaliteta
G

Gostibar

pre gotovo 2 godine

sramotno poredjenje Mateje Kezmana sa Rikardom,i to kao veliki delija kazem,Mateju nisam gotivio,ali je Ronaldo licno za ovog!
P

Psv..

pre gotovo 2 godine

120 utakmica prvenstvenih u holandiji 105 golova dao. Kakav Rikardo, pa daj, kakav je to naslov?
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Daj Rikardu Robena i on bi na Ronalda podsećao.
P

Peki100

pre gotovo 2 godine

Arnold Bruggink cak vise od Robena mu je asistirao.
c

cirkus

pre gotovo 2 godine

Rikardo je odlican spic, vrv i najbolji u ligi, ali je njegov rekord pokazatelj toga da zvezda i partizan igraju sklanjalice u okviru simulacije borbe za titulu.. Ekipa partizana je jako limitirana i pokazalo se da je rikardo, kome su lopte neophodne, nevidljiv protiv poluekipa u evropi u najvecem broju utakmica.
K

K1996

pre gotovo 2 godine

I onda dođe Erakovići pohapsi rekordera...
d

druzeeeee

pre gotovo 2 godine

iako te negotivim,ti bi u ovoj ligi sad dao barem 50,za rikarda si ronaldo
S

Strasno

pre gotovo 2 godine

Auuu, ma daj Kezmane ne spominji ling long ligu, samo ime ti kaze kakva je...
H

Ha113

pre gotovo 2 godine

Glupo je porediti ova dva graca, Kezman je napravio karijeru i ime, a Rikardo jos uvek nista upecatljivo. Daje covek golove, ali se sve igra na njega, u Partizanu nema ko drugi da da gol, jos je liga jako smesna, da igra recimo u Zvezdi pored Ivanica, Katai i Ben-a, neracunajuci napadace on bi dao maximalno 6-7 golova jer tamo svi daju golove, a ne samo napadac, zato nije nista ni uradio u drugim klubovima
Č

Čuj nije još

pre gotovo 2 godine

Blago tebi, Ricardo ima ravno 30 godina. Kada se očekuje da napravi to više u karijeri? Sa 45 možda?
T

To e to

pre gotovo 2 godine

Da budem precizan Rikardo ima 31.Sto je jos gore
G

Gost04020104и

pre gotovo 2 godine

Brate uzimate primer Kezmana i Rikarda, neumesno, to vam kao Zvezdas kazem. kezman legenda psv igraonu celsiju a ovaj car za neki erzumsport koji je ispao iz lige. u evropini derbiju se nije ni video.
P

Presmešno

pre gotovo 2 godine

Dovoljno je reći, Kežman: PSV, Chelsea, Atletico Madrid, PSG, Zenit, Fenerbahce. Gomes: Vitoria, Nacional, Al Farza, Erzumuspor, Kalza štagod to bilo.
P

Pjer

pre gotovo 2 godine

Osim u Holandiji svuda ostalo je bio vise nego smesan,Psv tada mozda I najbolji ikada...mada porediti Rikarda I Kezmana je bas smesno I neozbiljno
c

cccc

pre gotovo 2 godine

zvezdas sam. ali uporedjivati dostignuce ovog momka sa nekim rikardom to je tragedija. da li iko veruje da bi rikardo bio najbolji strelac u holandskoj ligi. ljudi budimo realni.
M

Mitro

pre gotovo 2 godine

Kežman je po meni bio naš najbolji centarfor od 2000 na ovako. Ni Mitrović mu nije ni prići za Vlahovića ćemo još da vidimo. Da je birao bolji klub od Čelsija možda bi još više napravio ali i ovako je imao veliku karijeru.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Bolje pitanje glasi: majstore kakav ti to kulen/čiz spremaš kad imaš sopstvenu armadu plusadžija? Milošević i Kovačević za njega druga dimenzija. Žigiću ni u prenosnom smislu do ramena nije dorastao. Jović jedna sezona > Kežmanove klubske karijere. Mitrović jedan kvalifikacioni ciklus > Kežmanove reprezentativne karijere. Vlahovića da ne pominjem jer je Mateja imao taman dovoljno kvaliteta vodu da mu nosi. On je tu negde sa Dankom po kvalitetu. Iznad Pjane, Despota, Šilje, itd...
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Неупоредиви рекорди. Мање утакмица је тад било а лига јача. Кежман направио завидну каријеру о којо Рикардо може да машта.
R

Ris

pre gotovo 2 godine

Kade gledam neki derbi iz tog vremena, vidim tebe i Pjanovića ručice i nožice kao čačkalice. Danas napadači izgledaju kao da su iz nekih borilačkih sportova! Goran Drulić recimo je bio jači fizički ali samo prirodnom građom, mišića ni u priči!
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Bio je Kežman vrhunski u svoje vreme. Transfer u PSV je u današnje vreme praktično neizvodljiv.
O

Ognjen 161

pre gotovo 2 godine

Besmisleni rekordi u besmislenoj ligi. Pre 20 godina, kada su obeštećenja bila daleko manja, Partizan je dobio 14 miliona evra za Kežmana, za novog rekordera ne može da dobije više od 2 i to od Arapa ili Kineza.
T

Tubeki

pre gotovo 2 godine

SAMO ŠTO JE MATEJA IMAO 20 Godina, sad su nama bonus igraci do 22,i uopste im se ne daje prilika Od hrvata smo bolji u mladjim kategorijama u fudbalu i kosarci, ali njihovi klinci odmah idu prvi tim, a kod nas deca se gube, sede...
T

Tubeki

pre gotovo 2 godine

To znaci da bi sad bio 2002 I najbolji strelac, pa vi vidite koliko bi sad koštao, kad igraci bez neke statistike a mladi vrede puno
G

Gosts

pre gotovo 2 godine

Iako malo zablista neko od bisera odma se proda kakve bi timove imao Partizan da su igrači ostajali do 25 te naprimer u poslednjih nekoliko decenija.