Komentari na vest

Matip definitivno ne igra na Mundijalu: Zašto ne želite da shvatite da mi glava više nije u reprezentaciji?

j

jaššta

pre oko 2 godine

očigledno su ga opasno prozivali i pljuvali tada čim je čoveku toliko pun q repke , sad ga zovu zato što kida u liverpulu
Ј

Јфјрјф

pre oko 2 godine

,,Од изрода нема више хрђе, Нити ишта од лакомца грђе, Домовина коме није мајка Ту човјека нема ни јунака" Хаџи Радован Бећировић Требјешки
P

PedjaPFCCCC

pre oko 2 godine

Njegov Buraz Marvin i ja smo pohadjali istu Skolu i igrali u Veitmaru. Rodjeni su u Bohumu. Cale im je iz Kameruna a Mater Nemica. Dobri ljudi, stoju oboje i Marvin i Joel sa nogama napodu nisu se uzdigli. U Afriku nisu bili cesto, nisu vezni za Afriku a i Kamerun brate mili nije se ni mnogo oko njih nesto trudio. Sasvin normalan i logican Korak. Joel je jako dobar Momak i za primer. Dok eto na primer Van Dajk je odvratan i mnogo se duva..
X

XaxaaxXoxoxo

pre oko 2 godine

Aham vazi...A ko vam je predavao fizicko? Jurgen licno?
G

Gost0

pre oko 2 godine

Geldam ove komentare i mislim se koje ste vi dileje. Ne samo što pljujete po našim ljudima kada izjave da neće igrati za državu nego i po drugim sportistima a nemaju nikakve veze sa nama, nego eto ajde, u fazonu ste da ste danas odradili nešto dobro, zaradili pare, odradili dnevnicu na građevini... Taj isti Kamerun da nije prošao na Mundijal ne bi se setili da ga pozovu da pitaju kako je? Znaju da su truba na svim pozicijama pa se hvataju za slamku spasa. Dečko igra na top nivou sa VVD, prošlog meseca je igrač meseca u EPL a vi lupate gluposti kako je loš štoper. Dečko se oprostio od reprezentacije odavno i drži do sebe, karakter je. Da se na primer kod nas recimo Kolarov ili Rukavina oproste od reprezentacije i mi odemo na Mundijal oni bi se preko novina sami pozivali na taj spisak za Mundijal a prethodno javno pričali da više neće igrati. Matip jednostavno neće da uzima mesto drugim igračima koji mogu da se dokamu na turniru.
F

FM

pre oko 2 godine

Ne znam u cemu je problem. On je pod broj jedan rodjen u Nemackoj, od mame Nemice. Tata mu je Kamerunac, a Kamerun je video jedino na letnjem raspustu verovatno. Kakvu on privrzenost Kamerunu da oseca?
N

Nesmajnik

pre oko 2 godine

Malo podseca na nasu reprezentaciju taj pritisak i ocekivanja, tako smo se i mi Vidica prakticno odrekli
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Jos jedan kome je domovina tamo gde su mu pare. A to je Liverpul. Tragedija je da ovakvi klipani uopste zaradjuju toliki novac i kasnije uobrazavaju da su neki faktor.
G

Gost1312

pre oko 2 godine

Mislim da to nije slucaj s Matipom uopste druze, ima svoje razloge i to je to, doduse 2015 se oprostio sto znaci tik prije dolaska u Liverpool. Ima tu nesto drugo u cemu je problem, par drugih faktora i to je to. Inace dobar igrac, jako dobar u Liverpoolu i ne dobija kredite koje zasluzuje. :)
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Kakve to kredite zasluzuje? Lik milioner a daj boze da ima 8 razreda osnovne. Jadan kamerunski narod kad je spao na to da moli ovakve.

Falični Tom

pre oko 2 godine

Jedini pravi i zdrav stav. Ako nećeš da igraš, reci lepo i gotovo. Doći će neko ko želi i kome te predstavlja čast.

Marko Pavlovic

pre oko 2 godine

Šteta. Znajući kakva je rupa, imali bi mnogo, mnogo više šansi. Mitar bi ga pojeo. Nema veze šta je tu je.
Z

Zoran011

pre oko 2 godine

😂😂😂😂😂 Pitaj Mitra.

Marko Pavlovic

pre oko 2 godine

@Zoran011 Pitao. Zato i kažem. Rupa
F

Florentino

pre oko 2 godine

Ozbiljno se utripovao da je Maldini.... A u stvari je truba od stopera
Č

Čedomorac

pre oko 2 godine

Maldini je bio bek. Pre nego što nešto lupiš dobro se informiši😉
D

Djurgården

pre oko 2 godine

Vidi ovako,za sve kamerunske stopere trenutno je Messi licno a ne Maldini😀😀😀😀😀
G

Glista

pre oko 2 godine

Očaj od igrača, šteta što neće igrati