Foto: ©Reuters
Foto: ©Reuters

Mertens ipak ostaje u Napoliju?

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.05.20. | 20:21

Belgijski fudbaler blizu ostanka u starom klubu

Kako stvari stoje, imamo iznenađujući zaokret u Italiji. Jutros se pominjalo da bi Dris Mertens mogao vrlo lako da spakuje kofere, napusti Napoli i zaputi se put Intera, ali izgleda da je ipak daleko bliži ostanku u timu Đenara Gatuza.

Nerazuri su mu nudili ugovor vredan 14.000.000 evra, ali Sportitalija navodi da Mertens nije odlučio da potpiše ovaj ugovor, pošto je stupio u dalje razgovore sa ekipom Napolija. Ističe se da je dobio produžetak ugovora na još dve godine koji uključuje platu od 4.000.000 evra, a koja bi mogla da naraste do 4.500.000 evra u zavisnosti od nastupa. U sve je uključen i bonus pri potpisivanju novog ugovora.

Izabrane vesti

Italijani navode da je Mertens želeo da ostane u Napoliju, što generalno ne čudi. Potreban mu je samo jedan pogodak kako bi na večnoj listi strelaca prestigao Mareka Hamšika kao najbolji strelac kluba u istoriji.

Podsetimo, predsednik Napolija, Aurelio de Laurentis jutros je dao rok belgijskom fudbaleru da se do ponedeljka izjasni o svom statusu o ekipi, a da bi u suprotnom mogao da napusti klub. Dodatni problem predstavljala je činjenica što se između njega i svlačionice i dalje osećala „zla krv“ nakon pobune koja je izbila polovinom novembra prethodne godine.



tagovi

Dris MertensNapoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara