Komentari na vest

Mesi nikako da prežali odlazak u PSŽ: Nisam bio spreman, sve se brzo odigralo

0

01

pre oko 1 mesec

sve je tesko prezalio prelasak u psg i parama brisao suze od patnje za barselonom koju je odrao sa platom da je na kraju morala da ga pusti, sve mi ga nesto zao. Te njegove suze kad odlazi iz Barse su iste ove Vinisijusove rasisticke suze sve za medije i reklamu
E

Evidentno

pre oko 1 mesec

Je da je u PSŽ-u igrao sa pola gasa, sto nije fer prema klubu koji mu je dao toliku platu, ali ajde ipak je GOAT. I jos se ljutio sto nisu na Parku Princeva organizovali slavlje jer je osvojio Svetsko. Pa nece sigurno u Parizu slaviti to sto si pobedio Francusku u finalu
P

Pazza

pre oko 1 mesec

Haxer,ne lupaj...argentina i M10 G.O.A.T JE IGRAO 2 FINALA NA WORLD CUP!!! jos na prvo da je higuain iskoristio zicere koje mu je G.O.A.T namestio bili bi tad prvaci sveta! Neko sa boljom ekipom(kako neki kazu) ne moze da postigne gol u eliminacionoj fazi na 5 svetskih! Hvala BOGU DRAGOM,sve je naleglo na svoje mesto!
H

Haxer

pre oko 1 mesec

Vi Ronaldo-Mesi fanovi toliko ostrasceni ste najgori. Ne volite fudbal kao igru, nego samo zbog njih. I samo prepirke ko je GOAT. Smesno
H

Haxer

pre oko 1 mesec

Da nije bilo odlaska u PSG, ne bi ni bilo poslednje dve zlatne lopte i "guranja" Argentine penalima na SP..
G

Goss

pre oko 1 mesec

2 penala svirana protiv njih u finalu, od toga onaj drugi neregularan jer je Upomekano igrao rukom pre nego sto je lopta dosla do Mbapea. Jedini sporan penal je penal protiv Poljske, ostali cisti kao suza. Sve su dobili posteno. Ti verovatno mislis da je Kolo Muani namerno promasio ono u 120 minutu
n

nedano

pre oko 1 mesec

Jeste pogurali argentinu onom golcinom protiv meksika, pasom kroz noge akea kojim spaja molinu sa golom, driblanje gvardiola i pas na tacni za alvareza. Joj, joj jesu bezobrazni sa namjestanjem.
H

Haxer

pre oko 1 mesec

Naravno da ne mislim da je Kolo-Muani namerno promasio, nisam lud. Zato nisam napisao da su im "namestili", nego "pogurali" ka trofeju SP-a..Razlika je velika..Nekada je dovoljno jedan korner da ti poklone za pobedu, a ne penal itd..
T

Tales

pre oko 1 mesec

Posle decembra 2022 vise nista nije bitno. Cak i medijsko forisranje poredjenja sa slabijim igracima.
G

Gromic

pre oko 1 mesec

Fudbal od tad trazi neko novo rivalstvo, Mesi je svoje zavrsio na najefektniji nacin. Otisao u lep grad sa lepom klimom da uziva sa porodicuom usput igra fudbal u logi gde bi i sa 50 godina bio najbolji, dosli mu projatelji iz Barse, sve kao da mu se vratilo zbog svih onih poraza u finalima i sad to lepo naplacuje
D

Di si poš'o

pre oko 1 mesec

Pa kako da prežali kada se u PSG najbolje videlo da u iole fizički zahtevnijoj ligi on nema šta da traži. Došli crnci od 2m i izlomili ga kao beba zvečku da je na kraju morao da pobegne u amatersku ligu SAD.
B

Bobel

pre oko 1 mesec

Tesi se druze, penalda je unistio i u realu kao i mancesteru. a to sto je sa 35,36 godina napustio prinudno Spaniji uopste nije bitno. Sa slabijom ekipom od Portugala doneo svetsko Argentini a mali garavi ako ne dobije u peterac da postavi nogu, nema nista od njega.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 1 mesec

Pa ako je mislio da zavrsi karijeru u barsi, zasto se nije vratio posle godinu dana ili posle isteka ugovora sa psz…
n

nedano

pre oko 1 mesec

Ovakav igrac se vise nece pojaviti. Covjek je samo na pocetku karijere imao jasno definisanu poziciju tj. desno krilo. Igra sve na terenu, dodje do stopera po loptu, rekao bi zadnji vezni. Kreira skoro svaki moguci napad. Svaki poznavaoc fudbala i 90% igraca koji su igrali sa njim ili protiv njega kazu da je najbolji, to valjda nesto govori. Sve moguce trofeje ima uz ucinak 1000+ golova i ass, a nije klasican napadac. Nevjerovatno zaista.
M

Messi GOAT

pre oko 1 mesec

Najveci u istoriji raspalog PSG-a. Za samo 2 sezone u PSG je osvojio:2 zlatne lopte,2 nagrade FIFA The Best,2 nagrade Laureus,nagradu IFFHS za najboljeg plejmejkera i 1 nagradu za najboljeg asistenta u sezoni Francuske Lige.I sve je to uradio igrajuci pod stravičnim zvizducima od strane poremećenih navijaca PSG-a.To moze same Mesi.
C

Cinjenica

pre oko 1 mesec

Nema vece sekte od mesiljubaca
P

Power

pre oko 1 mesec

G.O.A.T i tacka.
G

Gostttt

pre oko 1 mesec

Nije navikao da igra negde gde treba da trci i gde nece da ga titraju
9

999

pre oko 1 mesec

Hahahah a eto nisu ga titrali😂 covjek otisao da trenira i bude u formi za SP, uzeo jos 100-200miliona, osvojio ono sto mu je trebalo da potvrdi da je najveci ikad i to je to.
@

@Gost

pre oko 1 mesec

Da imas dva grama mozga, znao bi da Mesi ne trci vec seta po terenu i opet nema nikakve probleme, tako igra godinama.
П

Паун

pre oko 1 mesec

Да није заслужио да му титрају, не би то ни радили.
G

Goss

pre oko 1 mesec

Titrsli mu u Barseloni ili ne. Da nije bilo njega, taj klub ne bi video pola trofeja iz njegove ere
R

Raffa

pre oko 1 mesec

Igrac koji dogura do nivoa da ostali trce umesto njega i da mu titraju mora da bude bolji od svih.Velicina je Mesi koja je osvojila sve sto se moglo osvoji.
l

lazeta

pre oko 1 mesec

i dalje si najveci ikad bez konkurencije.