Milan Mitrović (©Starsport)
Milan Mitrović (©Starsport)

Milan Mitrović špijunira Floru: Vasiljev kao Predrag Kodžo, Sapinen ga daje na skoro svakom meču

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.09.21. | 09:08

Naravoučenije, Estonci se ne smeju potceniti

Atmosfera u javnosti kao da je Partizan već upisao nova tri boda u Ligi konferencije. I nema nikakve sumnje da su crno-beli daleko kvalitetnija ekipa od estonske Flore, narednog rivala u Grupi B. Ali Milan Mitrović, nekadašnji štoper srpskog viceprvaka, u razgovoru za Sportski žurnal upozorava bivši klub da bi potcenjivanje Estonaca moglo da preraste u kobnu grešku.

Izabrane vesti

Flora nikako nije za potcenjivanje! Legija je to učinila i umalo da se opeče. Uveren sam da Partizan i Aleksandar Stanojević – neće. Imaju devet reprezentativaca, gledao sam ih protiv Genta, premijera Lige konferencije mogla je da ode i u drugom pravcu“, kaže Mitrović za Žurnal.

Bez mnogo razmišljanje ukazuje i na najjača oružja Flore, pa na pitanje ko su prve zvezde odgovara...

Rauno Sapinen i Konstantin Vasiljev! Prvi špic, stamen i sazreo, za pohvalu – strelac gola skoro na svakom meču. Drugi odavno u četvrtoj deceniji, potpisnik pogodaka za trijumfe Flore protiv niškog Radničkog 2019. i Estonije protiv Srbije 2010. Znate li na koga me, onako težak i sa umećem da zalomi, podseća? Na Predraga Kodžu iz Inđije. Svi se čude: ’Kako može’, ali on...

18.45: (1,18) Ajaks (8,00) Bešiktaš (18,0)

Još jedna zanimljiva opaska, kad govori o kolegama na poziciji Florinih štopera...

Reprezentativci! Dobro, Florin predsednik je i na čelu saveza, međutim...

Partizan je ipak sigurno kvalitetniji. I brži. Flora igra sporiji fudbal.

Sa smislom, iz poslednje linije! Ne ’šamaraju’ loptu, nisu ni domaćinska ekipa. Dobro, možda će priotiv Partizana malo da se zatvore i vrebaju kontru, ali...“, završava Mitrović.


tagovi

Milan MitrovićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara