""
""

Milan potrošio 50.000.000 ali nije kraj: Vicel pristao za 4.000.000 evra, presing na Adrijana

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.06.15. | 12:13

Rosoneri su završili transfere Bertolaćija i Bake, ali na redu su još dva velika pojačanja

Prethodne nedelje su navijači Milana pozeleneli od muke kada su jedna za drugom počele da stižu vesti kako Rosoneri gube u trci za velikom pojačanjima poput Džeksona Martineza, Mirande, Žofrija Kondogbije... Mirisalo je na katastfofalan prelazni rok sličan prošloj sezoni, ali se situacija popravlja.

Izabrane vesti

Prvo je stigao vezista Andrea Bertolaći za 20.000.000 evra, a potom je sinoć završen i transfer Karlosa Bake iz Sevilje za 30.000.000 evropskih novčanica. Milan je dobio dva kvalitetna pojačanja, ali to nije sve. Galijani se nada dovođenju još makar dvojice igrača visoke klase: Aksela Vicela i Luiza Adrijana.

Kada je propao pokušaj sa Kondogbijom, Galijani je sve snage usmerio ka dovođenju Belgijanca, koji se možda čini kao bolje i kao jeftinije rešenje od Francuza.

Milan je praktično postigao dogovor sa Vivcelom. Tačnije sa njegovim ocem koji je ujedno i menadžer sjajnog veziste Zenita. Vicel senior i junior su pristali na četverogodišnji ugovor vredan 4.000.000 evra po sezoni. Igrač ima veliku želju da se preseli u Italiju i sviđa mu se projekat u Milanu. Ali, sada ostaje teži deo posla za Rosonere. Dogovor sa Zenitom. Rusi su zacepili obeštećenje od 40.000.000 evra, Milan ne može da izdvoji toliki novac, narednih dana ćemo verovatno biti svedoci napornih poregovora dva kluba...

Na istočnom frontu, Milan traži i drugo pojačanje. Iako je izgledao kao završen posao, Luiz Adrijano nije prešao u Al Ahli iz UAE. Brazilac kojem za nekoliko meseci ističe ugovor sa Šahtjorom je odbio bogatu ponudu iz Dubaija jer želi da i dalje igra ozbiljan fufdbal. Šahtjor je na silu gurao transfer je su mu Arapi ponudili 8.000.000 evra za obeštećenje što je fantastično za igrača koji uskoro postaje slobodan. Ipak, Luiz Adrijano bi radije u Milan. Ukrajinci su sada ljuti na igrača jer ih je koštao sigurnih para, a nisu u situaciji da mogu da ucenjuju Milan.

Rosoneri znaju da je Šahtjor u klopci i neće ponuditi 8.000.000 evra. Na Ukrajincima je da pristanu na siću ovog leta ili da izgube Luiza Adrijana u decembru bez obeštećenja. Igrač je sa Rosonerima već postigao dogovor. Opcija je i da Milan ponudi pristojnu sumu od nekih 4.000.000 evra i da Brazilca dobije odmah. 

Inače, blizu dolaska na San Siro je i mladi vezista Atalante, Danijele Baseli

(FOTO: Action images)


tagovi

UkrajinaSerija AŠahtjorRusijaprelazni rok 2015Milanmeđunarodni fudbalLuiz AdrianoItalijaEvropaAksel Vicel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara