Komentari na vest

Embid krenuo bezobrazno, završio s rekordom karijere u plej-ofu (VIDEO)

G

GostO

pre 10 dana

Pevo minimum faul u napadu, mozda i nesportska, sudija se pravi slep i svira faul nad njim jer ga je neko pipnuo. Ovo povlacenje za noge je minimum nesportska, mozda i diskvalifikujuca. Ne znam sta su mu dali nakon "vecanja". Sve u svemu, zalosno. Ovakvi igraci, kao sto je on ili Ledej kod nas, treba da se kaznjavaju za to sto rade, a ne da lome i povredjuju igrace.
Q

Qqw

pre 10 dana

Nije mi jasno sto tolika mržnja prema ovom majstoru košarke ,pričajte kako god ,treba bit realan iako je jokic za vas najbolji ne treba druge spustas,covjek je mašina i to je istina
З

Звук

pre 10 dana

Машина за флоповање и добијање слободних бацања.
M

Mirijevac

pre 10 dana

Masina u ronjenju suza i plivanju po parketu
B

Bel

pre 10 dana

Prvi snimak,nameran faul,drugi snimak nameran faul, faul u napadu,90posto igraca bi letela napolje posle ova dva poteza ne i Američko cedo,dzabe titulu mu ne mogu navuci.
z

za za

pre 11 dana

za ovakve poteze treba da se izbaci sa utakmice
M

Miou

pre 11 dana

Za njega bi penicilin bio stari dobri tandem Ben i Rašid Valas! Vratili bi ga na fabričko
G

Gostara

pre 11 dana

Koliko se ovaj covek ne voli ovde to je neverovatno. Sad svi pricaju 21 bacanje, a upravo je to citava taktika Niksa. Igrati agresivno i tuci Embilda posto je pod povredom. Tako su igrali i prve dve utakmice, samo im sudije nisu to svirale. E pa Tome malo si se prevario. Veceras nisi u Njujorku.
G

Gost22

pre 10 dana

Aj da odgovorim samo vezano za bacanja: da li ga sve ekipe tuku, pošto kažeš da je taktika Niksa takva? Ima više ubačenih bacanja nego šuteva iz igre i to nije priča nego činjenica. Šekila su slali na bacanja zato što nije znao da ih izvodi, pa nije toliko šutirao.Jokića (npr.) su razapeli kad je imao 18 bacanja protiv Goldn Stejta
@

@Gost22

pre 10 dana

Ne, ne tuku ga sve ekipe, i da cesto zna da odglumi, ali nocas nije glumio. Nocasnje poene je itekako zaradio. Od pocetka serije Niksi su krenuli da igraju grubo na njemu, u prve dve utakmice se isplatilo, nocas nije. Mozemo pricati da je mozda trebao biti izbacen, ali isto tako mozemo pricati da je Phila, narocito u drugoj utakmici pokradena. Idalje mislim da ce Njujork proci na 6 ili 7 tekmi, ali to ne menja cinjenicu da je Embild sinoc pokidao.
G

Gost22

pre 10 dana

Pa sam je kriv za takve komentare. I Gatuzo je svojevremeo dobijao žuti karton i kad treba i kad ne treba. Sam je stvorio sliku o sebi takvu. Odličan je igrač, ali je i "Kalimero" poprilično.
@

@ssss

pre 11 dana

Ne pratim nešto posebno NBA.Možda će me neko u tom smisli demantovati,ali imam utisak da je Embid igrao cele sezone,da nije bio povređen da bi lagano bio MVP.
Л

Лазар

pre 10 dana

Види се да не пратиш
R

RealNo1

pre 11 dana

Срамота шта му се све свира. 21 слободно бацање. Жао ми је што није у ери Детроита да га одвале од батина за тих 20 бацања. Највећи фолирант у историји лиге.
S

Slobodna bacanja

pre 11 dana

21 slobodno bacanje
F

Fila men

pre 11 dana

Ako ne bi bilo povrede, lagano bi postao MVP.
m

moneyfast88

pre 11 dana

mozda mvp slobodnih bacanja..
g

gost iz Draznja

pre 11 dana

19/21 bacanja ju ju
M

MaloVise

pre 11 dana

Da je moj tata, ovo je idiotluk. Ode noga ovako sad pa sad. Jos ostaje u igri.
F

FM

pre 11 dana

21 bacanje…