Aleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović

Mitrović? S njim se događaju velike stvari

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.04.18. | 10:55

Slaviša Jokanović hvali svog napadača i priča o finišu uzbudljive trke u Čempionšipu

Još jedan odličan meč Aleksandra Mitrovića u dresu Fulama nikoga nije ostavio ravnodušnim, pa ni menadžera Slavišu Jokanovića. Gol i asistencija u trijumfu nad Lidsom od 2:0 za nastavak nestvarne serije dobrih rezultata i dovoljno za epitet igrača utakmice na Skaju.

Trener hvali svog prvog napadača i momka s kojim se kockao poslednjeg dana prelaznog roka.
"Mitrović je odradio veliki posao za nas. On je važno pojačanje za Fulam. Omogućio je da se ovom klubu dogode velike stvari", istakao je Jokanović.

Izabrane vesti

Fulam gazi redom, trenutno je treći na tabeli sa pet bodova zaostatka za drugoplasiranim Kardifom, a ukoliko mu se rezultati poklope u finišu može da se desi i da se umeša u borbu za direktan plasman u Premijer ligu iz koje su ispali 2014. godine.
"Sve je u Kardifovim rukama. Velika je razlika između nas, njih čekaju teške utakmice i mislim da će pobediti u većini. Mi ćemo probati da odradimo naš posao, moramo da pokušavamo zbog naših navijača. Na kraju krajeva, nema nikakve trke, oni moraju da kiksnu da bismo mi imali nekakvu priliku da ih stignemo", podvlači Jokanović.

Zadovoljan je ali...
"Moj posao nije samo da budem zadovoljan, moj posao je da teram igrače da još napornije rade i treniraju. Lids je ostao iza nas, bio ja srećan ili ne to više nije važno. Svaki tim u Čempionšipu se bori za nešto, ima svoje ciljeve, a mi naš još nismo dostigli. U delu smo sezone gde pokušavamo da je učinimo uspešnom, ali nećemo znati konačan sud do samog kraja", napominje Jokanović.

Trener Fulama je (s pravom) ponosan na svoje igrače.
"Ponosan sam kako treniramo, kako se nosimo sa obavezama u poslednje vreme, Ponosan sam jer se nikada ne predajemo. Ne znam da li ćemo stići Kardif ne mogu da dam odgovor na to pitanje, jedino što me zanima je moj tim", zaključio je Slaviša Jokanović.

Njegov Fulam u narednom kolu gostuje u Šefildu protiv probuđenog Venzdeja u subotu od 16 časova.

Foto: Action Images


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara