Komentari na vest

Moć velikog kluba: Pobedi i kad si bled na terenu, Juventus će ponovo u Ligu šampiona (VIDEO)

b

balkanski špijun

pre oko 2 godine

Kad Inter, Milan, Napoli... ovako dobiju, onda je sretno, izvukli se... a juve odmah moćan klub
i

izointer32

pre oko 2 godine

A dobili su bar ovakvih 4-5 meceva u poslednja dva meseca, ocajno igraju ali ih usere.
G

Gost2

pre oko 2 godine

Ma juve ima ekipu super Ali trener je stvarno uzas. Imao je srece pa je dobio tim sa prejaki igracima od kontea a u to vreme kalco bio smesan. Jedva cekam da mu ledja vidim
F

Fulvio Bernardini

pre oko 2 godine

Niko ne spominje ocigledan faul Morate kod prvog gola veceras...toliko o sudjenju u prvenstvu.... A Vlahovic je vrhunski igrac, i treba mu malo vremena da se adaptira na ekipu a i ekipa na njega,jer nije juve Fiorentina pa da on bude glavni cim dodje, zna se kako to ide u velike ekipe... A sto se tice kvaliteta Juventusove ekipe, mislim da je sve poslo na gore kada su doveli Ronalda, vrhunski marketinski potez ali samo to i nista drugo. Njegovim dolaskom su samo problemi poceli da se redjaju... A cini mi se da je i Junajted pogrijesio sto je doveo Ronalda, uz duzno postovanje njemu na igrama do prije 2 godine i na svim uspjesima i dan danas, mislim da trenutno samo remeti ekipe, a ipak je zasao u ozbiljne godine.
G

Gost1234

pre oko 2 godine

Neshvatljivo mi je da je sudija gledao na VAR-u situaciju kod prvog gola i da je ustanovio da to nije faul. Da je bilo koja druga ekipa iz Italije imala ovu situaciju osim Juventusa, naravno da bi bio očigledan faul - povlačenje s dvije ruke koje je neposredno dovelo do gol šanse.
G

Gost2

pre oko 2 godine

Daj ne zezaj sta smo se sve nagledali od sudija kad je inter igrao ove godine smesno je ikog drugog komentarisati
S

StoneCold_

pre oko 2 godine

I Muldura je pogodila lopta u ruku na pocetku akcije iz koje je Sasuolo dao gol. To nije ni proveravano iako su prikazali par puta situaciju.
G

Gost878

pre oko 2 godine

Sasuolo je opasna ekipa, jako dobar fudbal igraju!
M

Mo22

pre oko 2 godine

Juventus je potrošio stotine miliona ovih par godina da izgleda kao, u najboljem slučaju, skupi Chievo Verona.
G

Gost2230

pre oko 2 godine

vlahovic je vec na klupi klasicna kanta isfurana prica
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Kako je krenula sezona, plasman u ligu sampiona je veliki uspeh za najtanji tim u istoriji Juventusa!!! Da nisu Vlahovica doveli, koji je digao moral i razigrao par igraca, bili bi 7 na kraju!!! Ipak je Juventus veliki klub da ne moze sebi da dozvoli da ne igra ligu sampiona, kao npr Milan 10 godina!!! To se nikad nece desiti u istoriji Juventusa!!! Sasuolo zasluzio minimum nerešeno po svemu prikazanom!!!
P

Plavi10

pre oko 2 godine

Hahaha Vlahovic ih razigrao, covjek ima 3 asistencije u 50 utakmica. Juve je trenutno osrednja ekipa sa il bez Vlahovica.
x

xxy

pre oko 2 godine

Da dobro si reko ubedljivo najgori Juve!Šćešni,De Šiljo,Morata i niz luzera u Juveu,sve treba da isteraju.Igra nikakva i dalje
O

Objective

pre oko 2 godine

Ti nabrojani i jesu najpouzdaniji
S

StoneCold_

pre oko 2 godine

Vidim da niko ne spominje, ali Vlahovic je uzasno iritantan igrac. Non stop se valja, siri ruke, nesto se buni. Kao da opet gledam Ronalda. Samo sto je CR7 imao karijeru iza sebe a Vlahovic je na pocetku. Nisam gledao Fioru pa nznm da li se i tamo isto ponasao, ali ako izuzmem CR7 ne secam se Juveovog igraca koji je bio toliko arogantan.
A

Aleksandaer1988

pre oko 2 godine

Sredina terena uzas, gora nije igrala u Juventusu, samo tu treba da menjaju igrace. Ako smene Alegrija neka im je Bog u pomoc jer od njega boljeg ne mogu da nadju, on je trener za Juventus. A lepote u Juventusovom fudbalu realno nikada nije ni bilo. Ali se liga sampiona ne dovodi u pitanje. Jos u decembru sam rekao da ce Juventus biti ispred Napolija. Forza Inter
G

Gile Interista

pre oko 2 godine

Sto lazes da navijas za Inter ?
G

Goran984

pre oko 2 godine

navijam za Juve 27 godina,al ovo je ubjedljivo najgora ekipa...Ako ne promjene 5 minimum igraca i taktiku za sledecu sezonu,nema sta traziti o ljepoti igre,a kamo li skudetu.