Mozzartovi putnici za Dohu
Mozzartovi putnici za Dohu

Mozzart avion pali motore i sprema se za istorijski let (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.11.22. | 11:04

Okupili smo pobednike velike nagradne igre „Pogodi najveću kvotu“ koji će uživo gledati meč Svetskog prvenstva Brazil – Srbija 24. novembra u Dohi

Mozzart avion je popunjen i putnici jedva čekaju da poleti.

Kako i ne bi kada će se u četvrtak 24. novembra ujutru uputiti na putovanje iz snova – sa aerodroma Nikola Tesla pravo u Dohu, gde će imati priliku da osete čari Svetskog prvenstva, provedu nekoliko sati u fan zoni družeći se s navijačima iz celog sveta, potom gledaju istorijski meč Brazil – Srbija na velelepnom Lusail stadionu i već sledeće jutro u omiljenom Mozzart lokalu prepričavaju kako im je bilo.

Izabrane vesti

Svako je imao jednaku šansu od 1. aprila do 31. maja i od 1. septembra do 31. oktobra da se kroz takmičenje „Pogodi najveću kvotu“ ukrca u Mozzart avion, a na kraju smo dobili 122 šampiona klađenja koji će zasluženo krenuti put Arapskog poluostrva.

Kao dobar domaćin, Mozzart je organizovao druženje za putnike koji su svoja mesta rezervisali u drugoj fazi takmičenja (prvu turu upoznali smo u junu) kako bi im čestitao i obavestio ih šta ih sve očekuje tog 24. novembra koji svi jedva čekamo, pa i Miroljub Pešić, jedan od dobitnika:

„Očekujem nezaboravno iskustvo. Gledati svoju reprezentaciju protiv Brazila na Svetskom prvenstvu?! Šta više čovek može da poželi“, rekao je Miroljub.

Mozzart avion je spremanMozzart avion je spreman

Vladan Milovanović iz Prokuplja pojasnio nam je kako se našao u Mozzart avionu:

„Tiket sam sastavio u Prokuplju u kladionici Mozzart broj 3, blizu stana gde živim. Otišao sam da gledam utakmicu Zvezda – Monako, a ujedno je taj dan bila utakmica Evrobasketa Srbija – Poljska. Tu sam sastavio tiket pet utakmica Lige konferencije i sve gađao iz iksa u iks. Na moju radost sam pogodio veliku kvotu. Kvota 4.976,40 me je odvela u Katar“, rekao je Vladan, pozivajući na ponavljanje istorije:

„Neka se ponovi 1930, isto kao prvo Svetsko prvenstvo u Urugvaju gde smo igrali prvu utakmicu s Brazilom i dobili sa 2:1. Mislim da će opet biti taj rezultat!“

Ne treba posebno naglašavati da su i ostali dobitnici bili oduševljeni osvojenom nagradom i da svi s velikim optimizmom čekaju 24. novembar, Doha, Brazil – Srbija, Lusail stadion. I na njemu 122 Mozzartova igrača.

Budi pobednik. Mozzart.



tagovi

Svetsko prvenstvo 2022pogodi najveću kvotu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara