Mozzartovi putnici za Katar
Mozzartovi putnici za Katar

Putovanje iz snova osvojio 61 igrač: Mozzart avion za Katar do pola pun, druga faza ukrcavanja na jesen

Vreme čitanja: 5min | pet. 17.06.22. | 13:10

Završen prvi deo takmičenja "Pogodi najveću kvotu"

Mozzart uvek i svuda stoji uz srpski sport. Podrškom nacionalnim savezima i klubovima kroz sponzorstva, ulaganjem u infrastrukturu i otvaranjem školica sporta, kompanija Mozzart doprinela je razvoju i popularizaciji sporta, a kroz nagradnu igru Pogodi najveću kvotu i ukrcaj se na Mozzartov avion za Katar pružila priliku svima da budu deo nezaboravnog putovanja i bodre Orlove protiv Brazila na Svetskom prvenstvu.

Prva faza takmičenja "Pogodi najveću kvotu" završena je 31. maja, a 61 igrač rezervisao je kartu za Mozzart avion, koji srećne dobitnike vodi na velelepni Lusail stadion u Dohi, na kome će 24. novembra koplja ukrstiti Srbija i Brazil. Mozzart je motor srpskog sporta, a njegovi igrači će biti vetar u leđa Piksijevim Orlovima u duelu s petostrukim prvakom sveta i jednim od najvećih favorita na Mundijalu.

Izabrane vesti

Polovina Mozzartovog aviona je popunjena, a pobednici prve faze takmičenja i dobitnici karata u oba pravca i najvrednijeg parčeta papira koje otvara kapije Lusail stadiona za meč prvog kola grupne faze Mundijala su na organizovanom druženju razmenjivali utiske i izneli impresije. I konačno obradili informaciju u koju nisu mogli da poveruju kada im je prvu put saopštena - osvojili su putovanje iz snova, biće deo najvećeg planetarnog događaja.

A svi oni koji još nisu obezbedili mesto u Mozzart avionu za to će imati priliku u drugoj fazi takmičenja, koja će startovati 1. septembra i trajaće do 31. oktobra. Tada će kompanija Mozzart podeliti još 61 kartu za ovo nezaboravno putovanje.

Za mesto u Mozzart avionu i zlata vredno parče papira ne mora da brine Vuk Vujić, kome je Filip Kostić sa dva gola zaokružio najveću kvotu i doneo premiju.

„Kvota 3.281 odvela me je u Katar, a s obzirom na to da sam tiket sastavio u automobilu, nisam se uopšte nadao da ću otići, pošto je taj dan bilo dosta utakmica. Kostić mi je sa dva gola doneo put u Katar, tako da se zahvaljujem Filipu i Mozzartu.“, rekao je Vuk Vujić, jedan od dobitnika Mozzartove nagrade, i organizovanom druženju izneo optimistične prognoze za meč sa Brazilom:

„Očekujem da će baš Kostić dati dva gola i da će biti 3:1 za nas.“

Mozzartov putnik za KatarMozzartov putnik za Katar

„U MOZZARTU JE ZABAVA ZAGARANTOVANA“

Ranko Bugićević putovanje u Katar ne bi zamenio ni za jednomesečni odmor. Doha i utakmica Srbija - Brazil su njegova destinacija iz snova.

„Za nas koji smo bivši sportisti ili ljubitelji sporta velika je stvar otići na Svetsko prvenstvo u Katar. Radije bih tamo da odem, nego ne znam gde mesec dana. Na Svetsko prvenstvo me je odveo tiket sa kvotom 5.200 i četiri prelaza: Seltik - Rendžers, Roma - Bolonja, Milan - Venecija i Everton - Liverpul“, prisetio se Ranko Bugićević svih prelaza koji su mu doneli mesto u Mozzartovom avionu.

U pozitivan ishod čvrsto veruje, a zna i ko će biti strelac.

„Izgubiti nećemo, to garantujem. Mislim da će biti 0:0, eventualno 1:1. Mitrović će dati jedan gol.“

Žitelj Peći pozvao je sve zaljubljenike u sport da se klade u Mozzartu i pridruže mu se u Kataru.

„Ljudi, kad imate 500 dinara u džepu, umesto da popijete pivo ili sok - idite u Mozzart. Uvek je lepa usluga, osoblje je uvek veselo i raspoloženo. Nema jeftinije zabave nego u Mozzartu“, zaključio je kroz osmeh Bugićević.

„SRBIJA MORA DA POBEDI“

Radiša Mitić iz Rakovice i dalje ne može da poveruje da je dobitnik putovanja iz snova. Euforija ga drma kao i prvoga dana kada je obavešten da će bodriti Orlove protiv Brazila.

„Još sam uzbuđen, sve su mi se dlake na rukama naježile. Osećaj je nemoguć, to je nešto neverovatno. Ne mogu da se setim ni koja mi je kvota od uzbuđenja. Važno je da idemo i da pobedimo, to je prava stvar. Zna se ko mora da pobedi - Srbija mora da pobedi. Srbija uvek pobeđuje!“

Mozzartov putnik za KatarMozzartov putnik za Katar

Mnogi su ostali zatečeni kada im je javljeno da počnu sa pripremama za put u Dohu na utakmicu Srbija - Brazil jer su u Mozzartu pogodili najveću kvotu.

„Osećaj je fenomenalan, postoji na sajtu Mozzarta opcija da se vidi ko je pobednik i koja je najveća kvota, nisam znao za to. Naredni dan je stigao poziv iz redakcije Mozzart Sporta i pitali su me: ‘Da li znaš da si dobitnik puta za Katar?’ Iznenadio sam se, nisam verovao da sam baš ja pogodio najveću kvotu, iako je bila lepa“, kaže Goran Sekulić, koji se nada trijumfu Piksijeve čete i ima poruku za sve kladioce:

„Nadam se da ćemo da pobedimo. Preporučujem drugim igračima da budu malo strpljiviji. Ne možeš jedan dan da odigraš tiket i da očekuješ da ćeš odmah dobiti. Nema odustajanja, treba da igraju svaki dan i ako budu imali malo sreće - dobiće sigurno put u Katar.“

„PRATITE MOZZART SPORT I KATAR ĆE VAM BITI BLIŽI“

San je postao java i za Dragana Novčića. Ceo život u fudbalu, a nikada nije bio na Svetskom prvenstvu. Sada će biti!

„Sjajan je osećaj, kakav bi mogao da bude? Čovek sam iz fudbala, pratim ga od 1966. godine i doživeo sam i to da ću otići na Svetsko prvenstvo. Dosad nisam imao priliku, a ostvariće mi se san u poznim godinama. Vrhunski je osećaj!“

Mozzartov putnik za KatarMozzartov putnik za Katar

Kucnuo je čas da se ispravi nepravda prema pasioniranom ljubitelju najvažnije sporedne stvari na svetu, ali i da Srbija na najvećem planetarnom događaju ponovo otkine bodove Brazilcima.

„Očekujem da se potvrdi ona da u prvoj utakmici favorit ne mora da bude favorit. Iskreno, očekujem jedno malo iznenađenje, a to znači uzimanje barem jednog boda Brazilu.“

Dragan Novčić imao je oproban recept kako bi zauzeo mesto u avionu za Katar - detaljno praćenje statistike i predloga novinara Mozzart Sporta.

„Svakome bih preporučio da igra kladionicu, ali u skladu sa svojim mogućnostima. Ne da se kockaju, nego da uživaju u igri, kao što ja to radim. Pratim statistiku, pratim razne klubove i tako sam uzeo ovu nagradu. Hteo bih da pohvalim novinare Mozzart Sporta, koji daju predloge u Mozzart Sport listi. Fantastično je koliko oni to stručno urade i pogađaju u 90 odsto slučajeva. Što donekle nije normalno, jer bi mogli da nas destimulišu i zavedu nekim informacijama. Oni daju baš objektivne predloge.“

Druga runda počinje 1. septembra. Pogodi najveću kvotu. Gledaj Brazil - Srbija na Svetskom prvenstvu. Budi pobednik!



tagovi

pogodi najveću kvotuSvetsko prvenstvo 2022Katar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara