Aleksandar Mitrović sa saigračima (Foto: Reuters)
Aleksandar Mitrović sa saigračima (Foto: Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Fulam 1,80, AEK 1,45, Farul 1,65!

Vreme čitanja: 3min | pon. 20.12.21. | 11:07

Nigde nećete naći veće

Ponedeljak po pravilu nije veliki fudbalski dan, ali bukmejkeri Mozzarta su ipak uspeli da pripreme poslastice za najvernije kladioce.

Za danas su bili široke ruke kada su u pitanju tri para u engleskom Čempionšipu, grčkoj Superligi i rumunskoj Ligi 1.

Izabrane vesti

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

FULAM - ŠEFILD JUNAJTED (PONEDELJAK, 20.45), KEC 1,80

Kotidžeri hitaju ka Premijer ligi, ali su počeli da štucaju. Već četiri meča ne znaju za pobedu, ali ni za poraz. Ipak, još su na čelu tabele sa dva boda i utakmicom manje od prvog branioca Bornmuta. Zato je četi Marka Silve jako važno da se vrati na pobedničke staze u duelu 23. runde, kada na Krejven Kotidž stiže Šefild junajted. Blejdsi su u boljoj formi od večerašnjeg rivala, iako su prilično daleko na tabeli. Ipak, vezali su tri trijumfa i popravili rezultate od kako su se na saradnji zahvalili Slaviši Jokanoviću. Vratila se nada u povratak u elitni rang, plej-of više ne deluje nedostižno. Tradicija je ipak na strani ekipe iz Londona, koja za poraz od Šefilda ne zna od 2014. godine. Na poslednjih pet utakmica Fulam je upisao četiri pobede i izvukao remi na Bramal lejnu. Jasno, sve oči će biti uprte u prvog strelca lige, neprikosnovenog Aleksandra Mitrovića. Reprezentativac Srbije je na koti od 22 postignuta gola (pet asistencija), u poslednje vreme je u nešto slabijoj formi, ali je bio strelac u prethodnom kolu protiv Lutona.

AEK - OFI (PONEDELJAK, 18.30), KEC 1,45

Dobru sezonu igra AEK, prvi je pratilac vodećeg Olimpijakosa, za kojim kaska 11 bodova, ali ima priliku da spusti razliku na osam. Da bi to uradio u 15. kolu mora da savlada OFI sa Krita. U seriji je od pet mečeva bez poraza (četiri trijumfa), a samo jednom je bio na kolenima u poslednjih 10 nastupa. OFI je sa druge strane posle serije dobrih rezultat već dva meča bez pobede. Očekivano je izgubio od Olimpijakosa, ali je i remizirao sa Arisom. Atinjani su pritom samo jednom poraženi kod kuće od starta takmičarske godine i to baš od crveno-belih iz Pireja. Naslednik Vladana Milojevića grčki stručnjak Argirios Janikis je na prvih 10 mečeva u klubu ostvario dobre rezultate: sedam pobeda, dva remija i jedan neuspeh. Pritom, AEK za poraz od tima sa Krita ne zna od 2019. godine (šest mečeva), mada u septembarskom duelu ovih ekipa nije bilo golova (3:3). Sve ukazuje na pobedu AEK-a.

DINAMO BUKUREŠT - FARUL (PONEDELJAK, 19.30), DVOJKA 1,65

Ne mogu ni jedni ni drugi da se pohvale dobrom formom. Oba tima su dobila samo jedna od poslednjih pet mečeva. Gosti su ipak u tom periodu doživeli poraz manje (dva) i zbog značajno boljih rezultata na startu sezone nalaze se na čak sedmoj poziciji na tabeli. Farul ima 29 bodova i kako stoje stvari boriće se za plej-of. Da bi izborio mesto u drugoj fazi, mora da dobija mečeve protiv rivala kao što je posrnuli velikan Dinamo. Sastav iz Bukurešta je osvojio svega 12 bodova posle 20 kola i na poretposlednjem je mestu na tabeli. Ove dve ekipe odmerile su snage i u avgustu, kada je Farul bio više nego ubedljiv kod kuće (3:0). Pre toga je uglavnom sastav iz Bukurešta bio uspešniji. Teško će Dinamo do bodova protiv druge najbolje odbrane u ligi, posebno jer sa 15 golova ima jedan od najslabijih napada u prvenstvu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

---------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

--------------------------------------------------



tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara