Saša Ozmo i Jovana Strinić
Saša Ozmo i Jovana Strinić

MOZZART TV - TIKET ZA VIKEND: Ozmova prognoza - košgetersko veče u Pioniru

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.04.19. | 09:24

Novinar Sportkluba Saša Ozmo ubeđen je da će poeni na meču Zvezda - Budućnost „otići u plus“. S Jovanom Strinić razgovarao je i o NBA plej-ofu, Novaku Đokoviću...

Saša Ozmo važi za jednog od najkompletnijih novinara u Srbiji. U dugačkom stažu na B92.net, i poslednje dve godine na Sportklubu, istakao se pre svega sjajnim teniskim analizama, i prepoznatljivim izveštavanjem sa grend slem turnira. Kako sam kaže, ta prepoznatljivost dovela je do toga da ga sada i na porodičnim okupljanjima svi pitaju hoće li Novak uspeti da podigne formu do Rolan Garosa. Pretpostavljate, to je upravo bilo i jedno od pitanja naše Jovane Strinić u emisiji „Tiket za vikend“ Mozzart TV-a.

Ali pored tenisa, Saša je i veoma dobar poznavalac košarke, pa je tema razgovor bilo na pretek: početak plej-ofa u NBA ligi, ali i finalna serija ABA lige. Baš meč Zvezda - Budućnost našao se na njegovom tiketu, a iako mnogi to ne očekuju zbog važnosti utakmice u Pioniru, Saša veruje da će „poeni otići u plus“ i da će ovo biti košgetersko veče.

Izabrane vesti

Naravno, tu je i fudbal, koji Ozmo pomno prati, ali je kod njega nekako, bar s profesionalne strane, u drugom planu. Da ga dobro poznaje, pokazao je baš u Mozzart Sportu 2016. godine, kada mu je prošao „Humanitarni tiket u podne“, a nada se da će sada ponoviti sličan uspeh.

 


tagovi

Tiket za vikendbet analizasportsko klađenjeMozzart TVJovana StrinićSaša Ozmo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara