Komentari na vest

Muka za Udineze: Ako ispadne iz lige, Samardžić odlazi kao slobodan igrač

D

Don Vito Corleone'

pre 12 dana

Taman da dodje u Zvezdu za DŽ. Samardžiću Delijo dodji u Zvezdu da igramo ligu šampiona.
z

zorzVea

pre 12 dana

Реалност нашег фудбала, Самарџић, Лукић, Илић, Лазовић, Миленковић све играчи који играју у клубовима који се боре за опстанак. Лукић и Самарџић нису стандардни, Илић из Торина изгледа као да је у свађи са ногама, чак и он слабо игра. Ето, Лазовић је био и више него коректан играч, срамота је да он има мање утакмица за репрезентацију него нпр неки Раћа Петровић, менаџерски играч.
G

GOROSTAS

pre 12 dana

Žila sa klupe Paoka je najbolji. Preveljiki si Partizane
G

Gost...

pre 12 dana

Fiorentina je 9. i igra polufinale Evropskog takmicenja. Fulam je 12 i ima nekoliko impresivnih rezultata. Lukic je standardan u Fulamu u poslednjih 15ak meceva, pre toga nije igrao jer je ispao iz postave nakon povrede,a sezonu je poceo kao starter takodje. Torino je 10. Skoro pa nista od toga sto si napisao nije istina...
D

DDF

pre 12 dana

Calcio je vec unazad 6-7 sezona liga bez kvaliteta,o namestanju utakmica ne treba trositi reci jer o tome se zna vec 20 i vise godina unazad od timova za titulu,sve timova za opstanak koji namestaju 2/3 prvenstva koji jedva skupe 7-8 pobeda za sezonu...Sasuolo,Udineze timovi koji su godinama bili"mina"za sve timove sada se mogu preseliti u nizi rang,po svemu prikazanom zasluzeno

elmagico

pre 12 dana

kao papagaji ponavljate u iTaLiJi sE nAmEsTa pReSvEtA EnGlEsKa LiGa vazi brate ajde umukni sad
r

rumenige

pre 12 dana

dodji u Zvezdu da igras LS
n

nongrata

pre 12 dana

ova liga je postala takav kancer fubdala…Serija A nekad bila mozda i omiljena liga i najlepsa za gledanje danas sluzi kao paravan za kladionice i namestanje…Fudbal se ovde ne igra vec dobrih 4-5 sezona ,na godisnjem nivou mozes videti par dobrih utakmica i to je to.Sve vam je jasno zadnje kolo 8 meceva je zavrseno nereseno nakon toga covek ne mora se pita nista dalje.Jednostavno udineze torino i ostatak ekipa koji igraju 15-20 meceva u sezoni na x i na 0-0 ubijaju fubdal .Evo dal ima neko da upali tv da gleda torino-frozinone,nakon 5 minuta bi ga ugasio.Sramota italijani sramota !
J

Juventino10

pre 12 dana

Hajde cuti, muka mi je od takvih ko ti
Л

Лазар

pre 12 dana

Кад ти је све јасно и знаш све унапријед, па што се не обогатиш тим знањем?
G

GOROSTAS.SM.ĆE

pre 12 dana

Jedini greh Samardžića je sto navija za Zvezdu, pa dolaze grobarski sm.ćari da ga vredjaju
M

Maser

pre 12 dana

Vecih smecara od vas nema, opste poznato..
P

Panta96

pre 12 dana

Bas bih voleo da vidim njega i Pavlovica u Premier Ligi, da odma imamo te mlade reprezentativce u najjačoj ligi, pominjao se i Ivan Ilic da ide u PL, videcemo, meni se licno dosta svidja i Bundes Liga, vise nego recimo Serija A..
D

Dejani

pre 12 dana

Serie A je po meni najdosadnija liga od liga liga cetvorki. Rijetko kada gledaš dobru utakmicu. Italijani kao poznati po taktici, a ono dosadan fudbal. Sigurno bi boli bolje za Lazara da igra bundesligi, španskoj ili engleskoj. Engleska je definitivno najjaca za napredak. Dušan Tadić je bio dobar u Engleskoj, ali se nije toliko pricalo p njemu. Kada je otišao u Ajax, odma mu eksplodira ime.
V

Vulex

pre 12 dana

Hvala Samardzicu sto je izabrao Srbiju, da se on nije pojavio ne znam ko bi mogao biti naslednik Tadica. Posto Pavlovic i Bajcetic nece igrati za nas, vezni red bi mogao da nam izgleda u buducnosti Lazar Samardzic, Ivan Ilic, Kristijan Belic, Mirko Topic, a tu su i Dekijev sin iz Intera, Šljivić iz zvezde..
D

Daj

pre 12 dana

Autogol samardžiću
T

Tako je

pre 12 dana

I posle toga crveni karton
Ć

ĆĆŠ

pre 12 dana

Onda će biti suspendovan za sledeću ,bolje da da autogol i na sledećoj