Komentari na vest

Murinju su u Čelsiju „vrat slomili“ princ iz Milana i bivši trener Partizana

4

46

pre oko 1 godinu

Teško da će Čelsi ikada imati onakav identitet kao 2006-2012 kada su bili među najboljim klubovima na svetu, delom i zbog toga što im sada klub vode "treneri" kao što su Poter i Lampard, a tada Murinjo, Ančeloti, Skolari, Hidink... Videla se tada disciplina u ekipi, u kojoj je maltene svaki igrač imao tu lidersku crtu u sebi, mogao si kapitensku traku da daš bilo kome, Teri je bio najduže tu u klubu pa je verovatno to odlučilo. Danas u ovom sastavu nemaš ni K od kapitena, niko od igrača ne preuzima nikakvu odgovornost, tako da... treneri NULE+igrači pi***ce = najgora sezona u istoriji kluba.
p

peki30

pre oko 1 godinu

I pre kupovine sevcenka i balaka napravljene su kljucne greske prodajom gronkjera, robena i dafa, celzi je izgubio krilni napad i poceo igrati kroz sredinu, igra se raspala. Do tad, 2005-06 Celzi je bio uz Barsu najbolji tim u Evropi i oni su zasluzili uzeti onaj trofej koji je uzeo Liverpul. Igrali su sjajnih 4-3-3 Ceh-Fereira(zeremi) Karvaljo, Teri, Galas (bridz), Makelele, lampard, j.cole, roben, daf(gudjonsen), drogba. Ubedljivo najbolja ekipa celzika koja nazalost nije osvojila ligu sampiona. Ali realno bolja ekipa i igracki od danasnjeg sitija
S

SilvioB.

pre oko 1 godinu

U početku je Abramovičeva ideja bila da se u Engleskoj stvore novi Galaktikosi, postoje intervjui i zapisi. Srećom, nakon dolaska Murinja način rada (skauting, transferi, menadžment) se menja i Čelsi kreće u novom pravcu. U intervjuima i pre dolaska Ševčenka, Murinjo kaže da je zadovoljan napadom i da su mu potrebni vojnici na terenu i da Ševčenko nije njegov prvi izbor. To se vidi i po intervjuima o dovođenju Drogbe, Čeha, Karvalja i Fereire u Čelsi, a potom i Ešlija Kola, koji su dovedeni isključivo na zahtev Murinja. Abramovič ih nije smatrao zvezdama i atraktivnim fudbalerima, što se vidi po transferima 2003. kada su na njegovo insistiranje dovedeni Krespo, Veron, Smertin, Mutu, Ambrozio itd.
M

Mnajuuu

pre oko 1 godinu

Ovo ima smisla, nesto slicno se i danas desava u Celsiju!Obicno to rade sportski direktor i trener, pricaju o dovodjenju igraca ali ima slucaja kada i sam vlasnik ima neku zelju i zeli da dovede nekog igraca i to se uglavnom zavrsi lose po sve strane!Evo imamo sad cist primer Mudrika, Arsenal ga je toliko zeleo i bio gotovo njihov igrac i vlasnik Celsija kao da se vodio time ako ga Arsenal zeli toliko koji je prvi mora da je odlican igrac i samo ga je doveo bez nekog razmisljanja!Sto se i vidi po tome da ga ni jedan trener Celsija nije koristio, Poter i evo sad Lampard kao da ga ne zele u timu a decko placen 100 miliona!
I

Inzaghi

pre oko 1 godinu

Možda i najveća glupost Čelzija je dolazak Ševe, loše se završilo po sve strane. Milan jeste uzeo lš sledeće sezone ali bez Ševinih golova uopšte nije bio konkurentan za titulu Interu, Ševa je od igrača zlatne lopte postao predmet sprdnje, a Čelzi poremetio strukturu u svlačionici i odnosu između Murinja i Romana. Teško da bi United uzeo 3 titule za redom u pl i Inter u kalcu da su stvari ostale kakve jesu.
K

Kosta11

pre oko 1 godinu

Milan je morao da ga proda,posle je i kaku bili su u dugovima,a roman bi doveo sevcenka i sa 37 god to mu je zelja.
I

Inzaghi

pre oko 1 godinu

Milan nije morao da ga proda, čak mu ie nudio i novi bolji ugovor, ali je žena htela da živi u Londonu da ženama oligarha.
G

Gost23

pre oko 1 godinu

Apropo one Lampardove izjave od jutros. Da Abramovič tada nije zakuvao čorbu i mešao se u rad Murinju, Čelzi bi bio još veća sila nego što je to danas. Čuj Avram Grant za trenera... Posle lutanja sa Hidikom i Skolarijem... dok nije došao Ančeloti. Pa ni on nije valjao nego daj Viljaš Boaša... Kakav su fudbal igrali tih godina pod Murinjom to je bilo sjajno za gledati. Cela PL je tada bila dobra, Man Utd, Liverpool, Arsenal su uvek bili takmaci za titulu uz Čelzi, Njuka. Everton i Spursi su se borili za Evropu i mogli uvek da skinu bodove najjačima, pa Vest Hem, Fulam, Aston Villa, Bolton... Jaka liga i dobar fudbal, nije bilo manekena kao u današnje vreme.
I

Inzaghi

pre oko 1 godinu

Vrhunac PL je 2001-2009, to današnji klinci ne mogu da shvate.