Na pomolu trampa zime - Dembele za Marsijala, pregovori odlično napreduju

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.01.22. | 18:44

Junajted i Barselona žele da se reše najvećih problema što pre...

Barselona ima svoju muku i ona se zove Usman Dembele. Mančester Junajted ima svoju i njeno je ime je Antoni Marsijal. Čelnici dva kluba tako su se dosetili da stupe u kontakt i pokušaju da jednim udarcem reše dva problema.

A taj jedan udarac podrazumevao bi dogovor oko razmene dvojice igrača.

Izabrane vesti

O ovoj mogućnosti, koja je navodno postala veoma ozbiljna večeras piše novinar veoma dobro upućen u zbivanja na Nou Kampu - Rudi Galeti. On je napisao kako se ne radi samo o običnoj ideji već o pregovorima koji su počeli i odlično napreduju. Navodno do te mere da bi načelan dogovor - samo između klubova, doduše - mogao da bude postignut već u narednim satima?!

Junajtedov problem s Marsijalom eskalirao je preksinoć kada je Ralf Rangnik izostanak francuskog napadača iz tima obrazložio njegovim odbijanjem da putuje na utakmicu protiv Aston Vile. Nedugo potom Marsijal se oglasio i kazao da to nije istina. Nakon svega jasno je kao dan da je njihov odnos doživeo krah i da nekadašnji as Monaka još ove zime mora da pronađe novu sredinu.

Kada je Dembele u pitanju Barsa mu je dala rok od 48 sati da se definitivno izjasni da li prihvata uslove za nastavak saradnje, međutim i u njegovom slučaju manje-više sve je kristalno jasno - odgovor će po ko zna koji put biti NE!

Sve ovo drastično povećava šanse da se Crveni đavoli i Barselona dogovore oko razmene.

Ono što može da bude problem jeste činjenica da Marsijal ima čak dve godine duži ugovor. Dembele je dosad uglavnom odbijao da ode u januaru kako bi na leto pokupio masan bonus za sam paraf. Ali ni ta situacija nije nerešiva. Pozajmica do kraja sezone u oba smera značila bi da Dembele zadržava šansu da uzme ono što je naumio.

Da li od Junajteda ili nekog drugog, to je već pitanje detalja.


tagovi

Zimski prelazni rok 2022Usman DembeleAntoni Marsijal

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara