Komentari na vest

Na šta spade Hari Megvajer... Nije bolji ni od štopera najgoreg tima Premijer lige

Kameni

pre oko 2 godine

Mene ovo ne čudi: Megvajer je daleko najgori štoper u ligi petice ako gledamo odnos cene i kvaliteta. Dodatno ga kvare njegove lične osobine kao što su uobraženost, arogancija, materijalizam. I javnost je kriva jer mu ulivaju saznanje da je on jako dobar i dragocen igrač, a u stvari je truba najobičnija.
s

sds

pre oko 2 godine

Po cem ti dade bgt zakjucak da je on aterijalista i arogentan? Covjek sasvim obican igrac, normalno se oblaci, nema incidenata u karijeri. Maguire uopste nije los igrac, ove sezone jeste ocajan, al toliko su ga svi uzeli na zub da je dobro da se nije ubio do sad radi takvih ko ti sto donose zakljucke jer im se hoce.

Kameni

pre oko 2 godine

@sds Matori, bio je članak po novinama a i na mocartu o njegovom ispadu u Grčkoj tokom kovida prošle godine. Njegova arogancija se ispoljila kad ga je grčka murija uhvatila kako pijan pravi nered pa su ga ščepali u pritvor, u toku čega je vikao na njih, psovao, i govorio kako su budale jer ne znaju koga hapse, i havlio se koliko je bogat i može sve da ih kupi: to dokazuje da je privržen materijalizmu. Za mene je to bilo potpuno dovoljno da ga osudim. No, ne moraš mi verovati, možeš naći vesti na netu.
G

Gost007

pre oko 2 godine

Megvajer ce kod Ten Haga postati najbolji stoper na Svetu 😁😁😁
G

Gost090

pre oko 2 godine

meni je Lindelof i gori,i jos me vise nervira. megvajer je najskuplji to je ono sto najvise boli utd.zato ga sprdaju. zamisli da su Lindelofa toliko platili
G

Gost007

pre oko 2 godine

Lindelof I Bai zive bogovski,primaju plate a ne igraju🤭🤭🤭
J

Jan

pre oko 2 godine

Baš ali baš slab igrač. Kad posle Vidića i Ferdinanda gledaš Megvajera, plače ti se. Ferguson bi ovog tuko kao magarca

Falični Tom

pre oko 2 godine

Štoper za Ping Pong ligu.
E

Eeeeee

pre oko 2 godine

Megvajer najgori igrac u PL…
m

mikan_zec

pre oko 2 godine

Ne znam da li su mu Mikonos uzeli u obzir. Gazio je po Mikonosu.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Megvajer.....Voleo bih da ga vidim u Liverpulu kod Klopa. Namerno sam spomenuo Klopa i Liverpul jer je jedno vreme Megvajer vezivan za njih.
O

Ok

pre oko 2 godine

Da glumi cunj na treningu
p

plavac

pre oko 2 godine

nije se sem van dajka koji je bio mnogo dokazaniji igrač od harija ni klop proslavio štoperima.pep je išao logikom kupićemo sve što iole možemo pa od 10 valjda dva budu valjala,tako da mu se zalomio i otamendi i dijaš