Komentari na vest

Nagodili se Zvezda i Bahar: Izraelac odustao od tužbe za duševni bol i uštedeo crveno-belima 1.500.000 evra

S

SRETA NUMERA

pre 16 dana

@7 Titula i 4 duple ...... u svojoj najranijoj mladosti , ja sam gledao Zvezdu na Hajberiju i u Berlinu protiv Herte i uživo slavio osvajanje ušatog u Bariju,,, i pobedu protiv Bajerna na Olimpijskom stadionu u Minhenu, ,,,i gledao Marsdonu i Šustera uživo na Marakani, i gledao dva dana za redom mečeve protiv Milana(zbog čuvene magle) dva puta po 90.000 ljudi na Marakani za 48 h, , ,,, i mnogo toga još dok si ti brisao sline. A sad izađi iz Terzićevog,okupaj se čmara i pročitaj ovo što sam napisao. A posle toga da te ovde više ne vidim.
S

Slavuj

pre 16 dana

@ olajinka. Teško jeste, ali je i lijepo, e' tu se razlikujemo. Nije problem komentarisati i vijesti iz suparničkog kluba, bez vrijeđanja i pisanja gluposti. Ponekad mi se čini da je navijačima bitnije da se pobijedi protivnik, bez interesovanja šta se dešava u klubu. Kod vas ima novca, pravi se skuplji tim, ok. Koliko se tu rasipa i uzima? Zašto rukovodioce ne možeš ni motikom otjerati? Odgovornost nikakva, para ima, a ne ulažeš svoje. Šta ti treba više. Zašto nam prodaju djecu čim prohodaju fudbalski. Zašto nam je transfer od 10 milona istorijski i dešava se svake prestupne godine? Zašto niko neće da podnese ostavku, a klub u dubiozi bez rezultata, zašto niko ne ode u zatvor, zašto se ne ispita pirijeklo imovine( ovo sve važi za moj Partizan). Ima i kod vas lopovluka, ali se tu mažu oči rezultatima, pobjedama 2:0, a Evropa? Važno je učestvovati i grickati mrvice sa stola koje padnu pred nas. Mrvice su novac koji se dobije, a on je baš mrvica u odnosu na cifre koje i prosječni klubovi u Evropi obrću,a koj su mnogo manji u odnosu na vas, eto nije mi problem priznati da ste bivši prvaci Evrope. Bez obzira na konkurenciju u Srbiji koja je mizerna, vi ipak ne pravite iskorak u Evropi koji bi pratio vašu istoriju. Bitnije su mrvice u džepu nego komad hljeba na stolu.
S

Slavuj

pre 16 dana

Ja prezaliti ne mogu sto Bahar nije tuzio Zvezdu i sto je Terza uspeo da se dogovori sa njim i ustedi Zvezdi 2 mil evra. Mi iz jsd-a smo se taman ponadali da ce mo posle izgubljene i 4-te Duple Krune za redom od Terzica bar docekati da se poradujemo Baharovoj tuzbi kad ono ni od toga nema nista,sad nam ostalo samo da tugujemo,placemo i prozivamo Terzica sa laznih profila predstavljajuci se kao navijaci Zvezde,to nam je jedina satisfakcija ove sezine u kojoj smo sve zivo pogubili!
P

Pfc

pre 16 dana

Od 3 derbija u prvenstvu, Partizan 2 puta pobedio, jednom nereseno (kradju ne racunam). To tebe muci, srpski bajern hahaha
O

Ovi iz Jsd....

pre 16 dana

...VISE PLACU STO BARAK NIJE TUZIO ZVEZDU NEGO STO SU IZGUBILI I 4-TU DUPLU KRUNU ZA REDOM I 7 TITULA!
c

cv

pre 16 dana

videcete na leto i ako zvezda ima nakveci budzet u istoriji kluba da nece nista uraditi u Evropi bice opet poslednji u grupi
S

SRETA NUMERA

pre 16 dana

Po stoti put Terzić pravi budalama i ovcama sve navijače Zvezde. Bahar košta Zvezdu preko 3.000.000,00 evra i za takvu egzibiciju i takav promašaj daje se ostavka i to bezuslovna, ,,, Zvezda ga još uvek plaća 100.000,00 evra mesečno. A onda se pojavi neki Mijajilović sa neko debilskom pričom koju ne bi progutao ni Duško Dugouško i to sve sa senfom.
K

Kraljević Marko

pre 16 dana

Eksperiment sa Baharom je Zvezdi doneo bar 20 miliona evra na ime dvojice mladih igrača (Nedeljković, Mijatović). O tome kod Miloja bunkeraša možemo samo da sanjamo. Kod njega retko ko ispod 30 godina može da zaigra i na treningu.
7

7 Titula i 4 duple

pre 16 dana

@sreta Vidim da je dr.Terza na tebe ostavio posledice jos iz detinjstva,sta ces nije lako navijati za klub koji LS nije igrao preko 20 i kusur godina a titulu zadnji put osvojili kad je Tito bio ziv,zato i mrzite Terzica jer je doktor fudbala za celu vasu upravu,titule i trofeji to i dokazuju,kraj privce!
S

Slavuj

pre 17 dana

Moj komentar je upućen baš takvim navijačima koji napišu komentar da me pozdravio Olajinka i izgubili titulu. Vi bi ste se trabali zapitati ko je doveo Bahara i ko mu je dao ugovor na tri godine i tolike pare. Ma vama je bitno 2:0 a ne miloni koji se rasipaju vama pred očima. Naravno da se Baharu ne može dugovati jer je imao jake savjetnike kada je potpisivao ugovor, a vi gutajte priče Terze i Toze.
O

Olajinka

pre 16 dana

@slavuj A kako je navijati za klub koji 7 punih godina titule video nije a 20 god LS igrao nije...jel tesko?
P

Pedja108

pre 17 dana

Imam utisak i da su ga pojedini igraci minirali. Cinjenica jeste da nije imao dobar odnos sa igracima, ali je i cinjenica da Zvezda ima jak tim.
A

Ajaooo

pre 17 dana

Za duševni bol?! Pa mi bi njega trebali da tužimo za ovo što nam je priredio.
D

Daa

pre 17 dana

Tačno tako brate.
V

View

pre 17 dana

A ko vam ga je birao i doveo?
d

denmla

pre 17 dana

cim ne pise koliko treba da ga isplate....cifra je mala... u nekoliko rata drzavnih para
O

Otac Makarije

pre 17 dana

Toza Mijailovic ne zna ni ko je sad trener cz, a kamo li ko je Bahar Barak?Covek je paravan.
S

Soichiro

pre 17 dana

Ustedeli 1.5 mil. Evra... Nisu rekli koliko moraju da kesiraju... Tako moja zena kaze da je u Maxiju kupila sve na popustu i ustedela 2000...a potrosila je 40000...kao da je tih 2000 nesto u odnosu na 40000.
f

feboooo

pre 17 dana

Zvezdin pravni tim je ocigledno podbacio, sobzirom na maltretiranje Naseg Kluba sa Baharove strane. Daleko mu lepa kuca!
N

NR

pre 17 dana

Lepo ih polupao. Secam se da je neko pisao da ce biti totalni promasaj kada jw dolazio i tako je i bilo. Posle je rezim utegao sudije i Partizanku. I evo je dupla krunica za 32 od 32.
R

Raffa

pre 17 dana

Pa nema smisla da petardirani osvoje titulu 🤣🤣🤣
N

NR

pre 17 dana

Od Omonije i Serifa. Hihihi
D

Dejan cz

pre 17 dana

Svi mi navijaci trebamo od njefa traziti odstetu za dusevnu bol koju nam je nanio za svoj period boravka u Zvezdi
v

vlajko jagodinac

pre 17 dana

Da li je izvodljivo da navijači tuže trenera za duševnu bol? Pa i mi imamo dušu. I zna da boli.

Toto-ko-tunjo

pre 17 dana

Jasno je da već imaš duševnu bol, koja nema veze sa Barakom. I ti i tebi slični. Tužio bi Bahara, a ne onog što ga je doveo?
N

Nikola44

pre 17 dana

Pa realno Bahar nije bio bas veliki promasaj. Zvezda je igrala vrlo otvoreno i sve utakmice u Evropi su bile uzbudljive. Bahar jedino nije razumeo mentalitet nasih igraca koji su do zla Boga razmazeni. Traze da se sa njima prica kao sa decom svaki dan. Otpilike kao Ljubko Petrovic sa Dejom Savicevicem. Ista stvar je i sada sa igracima.
P

Pa1

pre 17 dana

Slažem se. Čak mislim da bi još bio naš trener da je dobio derbi. Ali ispalo je dobro za sve
D

Dr Laza

pre 17 dana

Ocigledno da ucitelj nije dovoljno sa tobom pricao jer nije Ljubko nego Ljupko, sportski pozdrav
N

Novak majstor

pre 17 dana

Bahar je u medjuvremenu odbio Laportinu ponudu i ove iz Liverpula da nasledi Klopa koliko je bio šokiran ponašanjem ovih kriminalaca iz uprave , u Izraelu su sve gospoda inače
G

Grga Cvarak

pre 17 dana

Kazu mediji... A svi znamo da mediji nikad ne lazu.
S

Splitcili

pre 17 dana

Virujemo u dukija više neg u kukoća i žoca tj. papea iliti oca.
u

uzicanin

pre 17 dana

Kako se nagodili kada je Terzic tvrdio da se Baharu nista ne duguje
G

Ggostt

pre 17 dana

Alo sedorfi, čičkovi, slavuji i ostali crni dečki može pitanje?Jel volite na kraju dukija više od oca, kukoca i žoca ili je ubačeni element? Ne mogu da skapiram.
S

Sima Arauho

pre 17 dana

Skapiraces ali bice kasno.
S

Sedorf10

pre 17 dana

Uh...vidim da me prozivas, ali ne kapiram o cemu se radi. Nisam bas ostrascen po pitanju Zvezda- Partizan fanatizma. To smatram infantilnim. Navijam za Zvezdu ali to je vise forklorno, kad igra u Evropi uvek navijam da Partizan prodje i dogura sto dalje. Tako da ta smesna prepucavanja u koje se guraju besposlene mase me zasmejavaju. U fazonu koljite se kada mozga nemate. Ne primam se na to.
J

Jodas

pre 17 dana

Vi crveni... Nikao da skapirate.. Da se covjeku treba platiti zaradjeno i obecano.. I da za to nece odgovarati onaj koji ga je doveo.. A jos manje iz svog dzepa dati.. Zato ima salame i bjeline
Z

Zmi Zmi

pre 17 dana

Jooj, dusevni bol, cuj ovo. Mislim da ni jedan trener nijedan klub nije tuzio za dusevni bol, kakav luzer.
Č

Čičak traka

pre 17 dana

Čekaj da se Dr oglasi, ovo sad deda Toza probija led, da se prvo vide reakcije. A onda će Dr sve da vas zamanta novim spinom kad izdeklamuje kako su zapravo odličan poslovni potez napravili s Baharom jer je razigrao neke mlade igrače od kojih je klub odlično zaradio a tek će da zaradi i kako Bahar zapravo nikad nije ni razmišljao o podnošenju nikakve tužbe svestan veličine Crvene Zvezde i da je to sve bio samo pokušaj spinovanja dokonih izraelskih novinara u saranji s Toletom zarad podizanja tiraža koristeći veliko ime Crvene Zvezde, svetskog šampiona... A povodom toga svakako će uslediti tužba Crvene Zvezde a ne tužba protiv Zvezde i to zvedaška javnost treba da zna. Na kraju će Zvezda još i da zaradi od Bahara i da smanji ukupni dug za dodatnih 30 miliona kad stignu uz to i pare od transfera, Gazproma i UEFE kao i neka stara potraživanja jer, zapravo Bahar Zvezdi na taj tačin vraća u kasu pola para koje su mu već isplaćene jer u Zvezdi se oduvek znao red, Zvezda uvek posluje transparentno i jedva čeka nove izazove u Ligi Šampiona da postigne još bolje rezultate i podigne letvicu na još viši nivo jer to i dolikuje najvećem i najtrofejnijem FK ne samo u Srbiji i na Balkanu već u širem regionu jugoistočne Evrope. To bez ovako uspešnog poslovanja uprave ne bi bilo ostvarivo ni na terenu.
2

2 na 2

pre 17 dana

Da li će Tvorza da se pojavljuje je najmanje bitno dok ima dokonih da ga slušaju. U Zvezdi do Bahara skorije nije bilo trenera koji joj je za par godina, a kamoli jednu polusezonu doneo 30 miliona sa igračima kojih nije bilo pre toga u timu. Raznih Tvorza, Džajića Bjekovića, Vučelića će biti i posle ovih dok god je navijača. Prestanete da idete na stadione, pikajte fucu na livadi i nema zime. Neće biti ovih lopova... Al teško dupe da se trči livadom.
Č

Čičak traka

pre 17 dana

@2na2 Ne kapiraš suštinu, nema veze dal je u pitanju šteta ili korist, poenta je da para u kasi nikad nema iako je zarada nikad veća (kako reče deda Toza jednom svom prijatelju nakon jedne od sednica) i da je klub sa ovom upravom na pozitivnom kursu i da nezadrživo ide uzlaznom putanjom. Moj bato...
D

Dragan Jutka

pre 17 dana

Ma poklonio tj vratio sve pare jos dodao iz svog dzepa. I do kraja ugovora ON placa Zvezdi a ne oni njemu. Kad vec pisete bajke.
S

Sedorf

pre 17 dana

Bravo, Uprava! Uštedeo 1.500.000. Ne piše koliko je ovaj neandertalac koštao i koju je štetu naneo. Mogu i ja tako da vam uštedim. Marine, čkiljavi vizionaru. I Terza, grdosijo intelektualna
S

Sokoćalo

pre 17 dana

Zato ti pišeš komentare, a oni valjaju milione. Kad budeš razumeo poslovanje u modernom sportu, a i šire, možda zaradiš kintu. Ovako izgleda kad Srbende požele da žive i rade kao što to izgleda na TVu, hoće da gledaju evropske velikane na stadionu, a da ne znaju da je kapitalistički sport prevara.
G

Gost RS

pre 17 dana

U suštini samo su potvrdili ono čega sam se i pribojavao,odlazi Glazer čim stigne neka bolja ponuda,ode Hvan a vjerovatno i Dragović. Naše rukovodstvo nema ambicije za iskorak u Evropi a ni keša koliko nam treba.
1

1980

pre 17 dana

Dragović i treba da ide. Ionako stalno traži odlazak. Hvan je dobar zato će i otići kao i Glazer. Teško je naći dobrog golmana.
S

Savatije

pre 17 dana

Ako je nekome jasno šta se ovde radi, molim vas da mi pojasnite. Rečeno je da će Barak biti plaćan dok ne nadje novi angažman. To valjda znači da bi poslednju platu od Zvezde trebalo da dobije sad u maju, ako je sa Haifom potpisao ugovor od juna kao što pišu novine. O kakvom sad dogovoru pričaju, majko mila kakvo je ovo vredjanje inteligencije?!
n

navodno

pre 17 dana

zvezda ustedela 1,5 miliona, koliko je tek dobio ako je spreman 1,5 miliona oprostiti..sve laz do lazi..niko na njegovom mestu ( a ni ja) ne bi oprostio vazeci ugovor...
2

2 na 2

pre 17 dana

Vidi, ovo je novinarska patka za budale pošto niko nema uvid u ugovor, a dodatno, tebi i meni ništa ne znači. Šta god da je, neko je muljanje uprave, a nju niko ne može da otera. Zvanično u svetu svuda ugovori funkcionišu na principu koji si čuo, plus bonusi. Kao što se da primetiti, svi portali su avanzovali posetu, čitanje i komentarisanje.
S

Sokoćalo

pre 17 dana

@navodno Majstore, prvo postani svestan da si Srbenda koja bi da da 5 dinara, a da uzme 50. Kod tebe nema trošak još 15 dinara pa da budeš u plusu 30, ti bi 45 dinara. To što bi ti ladio jaja do kraja ugovora, a što te ne bi posle niko znao da postojiš je poznata stvar u nas Srba. Tako slično razmišlja i mnogo srpskih fudbalera i zato je većina prosečna. Da bi bio evropski velikan, moraš mnogo love da baciš, na TVu to niko ne vidi. Svi vide neke titule, navijačka ludila. Zamisli koliko love je bacio Real na Bejla i Azara da sede na klupi i da neće ni raskid ugovora? Al su mu zato lovu doneli neki drugi igrači... Tako je Bahar nas zavalio te pare, al je doneo 30ak milki... Iskreno, da Bog da nas svake godine neki Bahar ovako zavalio, a mi prodali par igrača kakve je on izbacio u vatru. Oprošteno ti je ako si groboš. Vama je samo ostalo da se veselite ovakvim novinarskim patkama
Č

Čičak traka

pre 17 dana

@Sokoćalo Ajde objasni ovde kako je to Bahar doneo Zvezdi 30-tak milki, da nije od prodaje igrača? Koliko je ponuda stiglo za Mijatovića? Jedna ja koliko znam, isto kao i za Erakovića. Gde su sve te silne ponude, šta bi? I ko ih je kupio na kraju? Dr-ovi i picojevi ''investitori i biznis partneri'', pa još nisu žalili para samo da ostvare snove i prigrabe prvi takve fudbalske veličine! Dakle smejurija... a za one neuke ili loše upućene - vrhunsko poslovanje nikad bolje uprave, ma bravo! A šta ćemo s platama, tekućim troškovima, sa isplatama 100 i jednog škart fudbalera koji su i dalje na platnom spisku FKCZ? Ni reči ni slova jednog o tome u medijima? Van la para, Žander, Falćineli, Rišario... zna li se šta o njima, gde su, kako žive i od čijih para? Pa od Baharovih, pretpostavljam. Ili su i oni odustali od daljih potraživanja diveći se s poštovanjem veličini kluba čije su boje nosili...
S

Sokoćalo

pre 17 dana

@Čičak Šefe, dogovori se o čemu pišeš... Bahar je izbacio Mijatovića i Nedeljkovića koji su prodati za oko 20 miliona, nek su i manje, al je okvirno. Doveo je on Glazera koji će otići barem za 4, 5. Doveo je i Endijaea (tako je rečeno) koji će otići za daleko veći novac ako budemo imali grama mozgа i kao klub i kao buzdovani navijači. Nije on kriv što je doveden pred start LŠ. Nađi mi trenera koji je uradio ovo što je uradio Bahar? Skroz je drugo dal je malo lutao sa igrom. Ovo nije sport već biznis. Dok god se ložiš da je Zvezdin uspeh i tvoj uspeh, leba nema za tebe. Promašaji koje navodiš nemaju veze sa Baharom. Ja nigde nisam branio Tvorzu, upravu. Što se mene tiče, moglo je daleko bolje, al ne treba imati iluzije da u fudbalu obitavaju pošteni ljudi.
Č

Čičak traka

pre 17 dana

@Sokocalo Kao prvo, tim za Evropu se ne pravi u avgustu, ni za LK a kamoli za LŠ. Tim se pravi bar 2-3 godine ako se pravi na ovaj način, sa 8 novih igrača s konca i konopca. Jedino kad imaš dobru generaciju klinaca koja igra godinama i kompletno pređe iz podmlatka u prvi tim, pa je popraviš malo sa 3-4 ikusna igrača, onda možda može malo brže - ali to se u Zvezdi i Partizanu nikad nije desilo niti će. Ako je već doveden Bahar, nije bilo realno očekivati rezultate pre 25/26. Bahar je značajno promenio, ubrzao i unapredio zvezdinu igru, video se taj njegov pečat ali rezultati nisu mogli tako brzo da isprate želje navijača i uprave. Zašto misliš da bilo koji drugi trener ne bi dao šansu Mijatoviću i Nedeljkoviću, po čemu je to Baharova zasluga? Ionako kažu da uopšte nije vodio treninge, da su sve radili pomoćnici više je u jednom trenutku bio u Izraelu nego u Beogradu, dolazio samo pred utakmice. Ja lično ne verujem da je on doveo Endiaja ali za Glazera - skidam kapu! Endiaj je tek nedavno počeo da pokazuje nešto ali ajmo realno, daleko je to od nekih miliona - pa takvih afričkih polufabrikata je prepuna Evropa i svet, nemoj da se zaj...vamo. A u Zvezdi problem nije bio Bahar nego očigledno nezadovoljstvo nagomilanih igrača koji su u startu bili svesni da će dobijati minute na kašičicu, pogotovo napadači. Stvorila se zla krv u svlačionici i tu onda nema ni rezultata a za to je najzaslužnija uprava. Ne zaboravi da tako veliki roster mnogo i košta pogotovo s tolikim brojem stranaca. Uostalom, kad krenu kvalifikacije i posle toga grupne faze pokazaće sve Evropa. I videćeš da je Miloje umesto Bahara velika greška, smem sad da potpišem.
G

Ggostt

pre 17 dana

Alo groblje koliko god ova tema ima bolnu stranu po našu zvezdu, mnogo je manja od vašeg upinjanja da ovde ovde vidite lek za fkp, razmislite o tome i pravac na razmišljanje o vašoj bidućnosti.Niko nikakav predlog nego svi ajd da lečimo rane na vestima o baharu.
g

gost 6969

pre 17 dana

hahahahahaha. pa zar terza nije pustao price da ga placamo do nove godine i kraj.

gemathegreat

pre 17 dana

Terza nije reč progovorio već novinari a ni ovo nije potvrdjeno. Uostalom šta god da je ta kvrgava spodoba je morala da leti.
I

IZ90

pre 17 dana

U svakoj normalnoj uređenoj državi kada neko dobije otkaz a ugovor mu traje još godinu ili dve onda po zakonu mora da mu se isplati sve ono što ga po ugovoru sleduje. To što je kod nas klub navikao da mu domaći igrači i treneri opraštaju dugovanja to je fenomen za sebe. Ali to kod stranaca ne prolazi. Oni su mislili da mu plaćaju dok ne nađe klub i to je to. Ali čovek je pokrenuo tužbu i traži ono što ga po ugovoru sleduje. Čim su iz kluba videli koliko je stvar ozbiljna dogovorili su sa njim da mu sve to isplate u ratama a da on povuče tužbu. Inače da je njegova tužba neosnovana oni mu ne bi isplatili jedan jedini evro. Ovim su samo pokazali koliko su neozbiljni i mislili su da sa strancem mogu kao sa našim ljudima.
E

Eskalator

pre 17 dana

Majstore, u kojoj državi to postoji da svi idemo tamo? Verovatno imaju tamo i kuće od čokolade i prozori od marmelade i radi svako šta hoće. Pazi, znamo da si groboš, al to ne znači da trebaš da lažeš zato što misliš da će to nekog da zasvrbi. Ima vas i časnih, kao što ima i među nama lažova... Ugovori koje potpisuju sportisti, menadžeri nemaju nikakve veze sa ugovorima koje potpisuju obični radnici, ali je svima zajedničko da ne postoji nikakvo plaćanje a da promeniš firmu.
m

mrWolf

pre 17 dana

Znaci, potpises ugovor na neodredjeno, recimo distribucija... oni skrate radnu snagu, dobijes raskid ugovora... ali oni su duzni da te placaju po ugovoru ... neodredjeno... dok si ziv ?
I

IZ90

pre 17 dana

@Eskalator Care ja sam rekao u normalnoj i uređenoj državi to je tako. Bahar dolazi iz takve sredine gde su to normalne stvari. Mi živimo u nenormalnoj državi. I nije on promenio poslodavca već je dobio otkaz a i dalje ima važeći ugovor. Shodno tome pokrenuo je tužbu jer kod nas misle da samo mogu nekoga da najure. Ako ti misliš da je to normalno onda je to samo pokazatelj koliko je država udarila u dno. Čovek je radio posao kako ume i zna. Sigurno nije radio protiv svog tima i sebe. Dobio je otkaz, e kada su mu dali otkaz nezadovoljni zbog rezultata onda mu se sve isplati i ćao. Zamisli da ti radiš u nekoj firmi i radiš najbolje kako znaš a onda ti gazda da otkaz zato što nije zaradio onoliko koliko je on mislio. I pošalje te kući bez oštete a imaš ugovor na još 3 godine. E to se kod nas i radi.U normalnim državama to ne postoji. Još ih on nije tužio samo zbog otkaza već i zbog plata koje su mu ostali dužni dok je bio trener. Pa oni duguju 300 000 evra samo za dvojicu pomoćnih trenera. Ono što su ljudi zaradili. Kod nas su ljudi navikli da im se duguju plate i još zbog toga ćute. U normalnim društvima i državama to nije normalno. Postoje ugovori koji u sebi sadrže da ukoliko ima loše rezultate ili ne osvoji titulu da dobija otkaz i da se prekida saradnja. Ali ako ti sa nekim sklopiš ugovor da ti on bude trener na 2 ili 3 godine bez obzira da li osvoji nešto ili ne, onda može da traži svoj novac iz ugovora ukoliko mu ti daš otkaz kada tebi padne na pamet. Što je ovde slučaj sa Baharom. Čim su oni pristali da mu isplate čitav ugovor to znači da je on upravu. Uprava je kriva zbog takvog posla.
I

IZ90

pre 17 dana

@mrWolf Da li si ti ikada čuo za otpremninu? Da to postoji odavno. Ukoliko imaš ugovor za stalno tj na neodređeno vreme. A u tvojoj firmi te proglase za tehnološki višak tj ukinu tvoje radno mesto onda dobiješ otpremninu. E otpremnina zavisi od države do države tj kako je regulisano zakonom. Može biti 24, 36, 48 ili 60 prosečnih plata. Taj iznos dobijaš od firme. Eto ako su po zakonu dužni da ti daju 24 plate a u tom trenutku je prosečna plata 750 evra. Ti dobiješ od firme 18 000 evra i ideš kući. Da li ti je sada jasnije?
E

Eskalator

pre 17 dana

@IZ90 Majstore, Ja kažem da ne postoji nigde to što ti pričaš. Zašto to tvrdiš mogu samo da pretpostavim, al upoznao sam mnogo naših ljudi koji slično tvrde, al obično to tvrde samo reda radi. Oni koji žive u normalnim državama, ne prate sportove, već rade za svoj groš. Niti tvrdim da smo normalna država, još manje da Bahar neće naplatiti sve što se bude dogovorio. Tvrdim da neće dobiti sve plate ako bude našao novi posao sledeće sezone. Dobiće ih samo ako ne bude radio do kraja ugovora, što mu se ne isplati jer neće biti kao trener u fokusu, kao što ni i nama ne odgovara da plaćamo dva trenera. Zato se i sporazumno dogovaramo. To što ti pričaš apsolutno ne odgovara istini, jer ne postoji čovek koji dobija platu u dve firme, gde u jednoj radi, a u drugoj dobija platu zato što u njoj ne radi. Sve što se dobije su bonusi, plate do novog posla i bonusi, plus lova iz sporazuma o raskidu koja nikad nije pun iznos. Ne postoje nikakve otpremnine u punom iznosu ugovora. Iskreno, ne mogu da te sprečim da pišeš neistine. Nažalost, mnogo ljudi danas ima pravo da piše o nečemu o čemu pojma nema.
i

ima pravo

pre 17 dana

na ceo ugovor ako ne počne nigde da radi. ako ga klub plaća u svakom trenutku može da ga pozove da radi. jel tebi logiično da od zvezde prima platu za 2025 a da trenira makabi?
I

IZ90

pre 17 dana

@Eskalator Ti pojma nemaš šta pričaš. Neće niko dobijati dve plate a raditi u jednoj firmi. Već će od druge dobijati ono što ga sleduje. Neće Bahar raditi u jednom klubu i primati platu i od tog kluba i od Zvezde. Već će platu dobijati od kluba u kojem radi a od Zvezde ono što mu duguju i što su obavezni da mu isplate. Isto je tako Vujošević radio u Rumuniji i primao platu od kluba a istovremeno na rate dobijao dug iz Partizana. Evo da se odmaknemo od sporta. Moj otac je radio u jednoj firmi i bio proglašen za tehnološki višak. Prihvatio je otpremninu. Našao drugi posao. Bivša firma nije mogla zbog finansijskih poteškoća da mu isplati sve odjednom pa su se dogovorili da da mu to isplate u ratama. Tako da je on radio u drugom preduzeću i primao platu a istovremeno dve godine primao novac koji mu je dugovala bivša firma.
I

IZ90

pre 17 dana

@ima pravo Ima on pravo da radi gde god hoće a da istovremeno prima u ratama ono što mu Zvezda duguje. Što će se i dogoditi. Pa to je poenta čitave ove vesti. Znači lepo sve piše i vi opet pričate kontra priču da Zvezda nije obavezna ništa da mu plaća već Makabi. Zamisli tebi firma duguje 12 plata i još dobiješ otkaz. Nađeš drugi posao a bivša firma ti kaže - e ne moramo da ti vratimo ono što smo ti dužni zato što si sada zaposlen na drugom mestu. Meni nije uopšte jasno kako vaši mozgovi funkcionišu?
2

2 na 2

pre 17 dana

@IZ90 Dečak...smanji doživljaj Ti tvrdiš da će Bahar da dobije plate za 3 godine ugovora. Lepo ti je objašnjeno da će dobiti plate do sklapanja novog ugovora plus novac za sporazumni raskid i eventualne bonuse. Prema dogovorenoj dinamici isplate tog novca. Dakle da ti još jednom sumiram pošto obrćeš priču kako ti je volja, kad počne da radi u Makabiju ili već gde, prestaju Zvezdine mesečne obaveze kao plata za ostatak ugovora. Sve što dobija su pare za plate do tada, ako ih nije dobijao, plus eventualni bonusi (ako je ugovorom tako definisano) i novac za sporazumni raskid koji ne može nikako da bude u vrednosti ostatka ugovora. Jer mi onda možemo da kažemo sedi u Beogradu i lezi u krevetu, jer te ja plaćam. Ni nama ni njemu se to ne isplati. Batali ćaleta i otpremninu, da je bila vredna, ne bi ti sada piskarao besmislene komentare o nečemu što ne razumeš.
I

IZ90

pre 17 dana

@2 na 2 Hahahah po vašoj priči još će ispasti da on vama nešto duguje.
S

Sokoćalo

pre 17 dana

@IZ90 Samo još da pojasniš gde to ima, pa svi da pohrlimo? Lepo ti svi objašnjavaju da ne možeš da dobiješ pare, a da radiš za drugu klub, a ti ubaciš ćaleta koji je dobio otkaz zbog gašenja radnog mesta. Tvoj matori nije imao ugovor na određeno nego na neodređeno, što je skroz druga priča. Dobio je otkaz, otpremninu, može da radi šta hoće. Bahar i bilo koji drugi sportski radnik ne može. Zašto Bejl nije dobio otkaz od Reala? Zato što se nisu dogovorili, jer ovaj nigde ne može dobiti takav novi ugovor, Bahar možda može i bolji. Po tebi, Zvezda je plaćala i Duška Ivanovića nakon što je potpisao za Baskonije, sada plaćamo i Šabaza Nejpira iako igra za Armani. Opasulji se.. Plaća se plata do momenta novog ugovora, plus eventualno sporazumni raskid. Bahar je mogao da dobije eventualno pare do visine ugovora u Zvezdi, ako je manja plata u Makabiju, al je to malo komplikovanija priča jer ti onda pada cena kao treneru umesto da raste. Ukratko, ozbiljno se ne razumeš u to što pišeš, a to šta je normalna zemlja je za neku drugu diskusiju.
I

IZ90

pre 17 dana

@Sokoćalo Kakve su sve malverzacije i prevare rađene u klubu i koliko zapravo duguje saznaćemo kada Duh sa Marakane ode. Neće ni on doveka. A onda će mnogi progovoriti šta se radilo i biti svedoci saradnici da ne bi završili u zatvoru. Tada će vam se i ove titule oduzimati kada progovore fudbalske sudije u čemu su učestvovali samo da ne završe iza rešetaka.
k

koolerski

pre 17 dana

i dalje je zvezda u finansijskoj krizi sve dublje i dublje.tako da i ako je to istina tih 1500 nije ništa.da je normalna država zvezda i partizan bi trebalo biti izbačen iz sporta.toliko uloženih para a oni uzeše samo prvenstvo.a i kup će namestiti

gemathegreat

pre 17 dana

Pa zato Barcelona sa milijardom minusa i dapje postoji, aj pali.
@

@koolerski

pre 17 dana

Oprosti gemi gema je retko ograničen tip. Gema recimo ne razume da Barselonu niko nije tužio da Barselona duguje bankama ne igračima i trenerima.

gemathegreat

pre 17 dana

@koolerski A ko je tužio Zvezdu i kom igraču Zvezda duguje. Hteo si da ispadneš mangup a samo si potvrdio moje reči. I tebi i onom gore je jedino zajedničko enormna zloba koju svesrdno sejete okolo.
V

View

pre 17 dana

Isplatiće sve po ugovoru u više rata a "uštedeće" na kamati, kazni i sudskim troškovima. Kad država plaća ništa nije skupo ni mnogo.
A

As787

pre 17 dana

Kad je dosao bila je prica kako motivise izraelsku vojsku a sada se zali na bol dushe....Idi bre
@

@@@@

pre 17 dana

Kako oprašta Zvezdi kada je tvrđeno da mu Zvezda ne duguje?
P

Pundo

pre 17 dana

Vise sam uzivao gledajuci Zvezdine klince nego u pet Nedajea.. Imamo buljuh talentovane dece i niko ne igra.. Moraju mnogo vise prostora da dobijaju.. Nije dovoljno 20min po utakmici.. Na 3-0 za nas Miloje uvodi deda Miluna (hvala za sve) umesto klince. Van pameti..
П

Па...

pre 17 dana

... има Звезда и сад млађе категорије, ту су сви клинци. Уживај до миле воље.
s

smesni ste

pre 17 dana

sta bre vi imate od te "dece" aman vise
4

474747

pre 17 dana

Ko veruje da je ovo istina,samo je dogovoreno da se ugovor isplati na mnogo rata i mozda? je oprostio jedno dve plate.MOZDA?
d

delija02

pre 17 dana

Placamo sve na mnoggo rata,molili su ga samo da povuce tuzbu da mu placaju na rate
М

Можда...

pre 17 dana

...али нема он шта да прашта или не, може да добије плату до почетка уговора у новом клубу. Мислиш ли да Хванг још увек прима плату у Олимпијакосу?
М

Можда...

pre 17 dana

...али нема он шта да прашта или не, може да добије плату до почетка уговора у новом клубу. Мислиш ли да Хванг још увек прима плату у Олимпијакосу?
O

Olajinka

pre 17 dana

@47 Jel vas duljaj i dalje leti pored terena?
4

474747

pre 17 dana

@Mozda kao sto Piksi prima jos od kineza,velika je razlika kada ti istekne ugovor,ili sporazumno raskines ugovor,a kada te najure kao Bahara onda vaze druga pravila, pravi razliku,ne bi ga zvezda molila 5 meseci i ne bi on tuzio u Lozanu de je cisto
L

Lako je tuđim gloginje mlatiti

pre 17 dana

Nikada nećemo saznati pravu istinu, a siguran sam da od cifre boli glava...ali samo one kojima je stalo do kluba!
4

4-ta dupla

pre 17 dana

@Lako A sta se ti brines o nasem klubu Zvezdi kad je tvoj izgubio i 4-tu duplu krunu za redom!
@

@

pre 17 dana

"Genije", odakle tebi ideja da nisam navijač Zvezde?! Uključi mozak i ne vjeruj baš u sve što ti se servira!
h

halo

pre 17 dana

"MIJAILOVIĆ: ZVEZDA NE DUGUJE BAHARU NI EVRO" :D
D

Dupla Kruna

pre 17 dana

@halo Ostali ste i 4tu godinu za redom i bez titule i bez kupa a ti se bavis Zvezdom🤣
h

halo

pre 17 dana

@Dupla Kruna 🥪
F

Fakerica

pre 17 dana

Pravicemo Baraka od blata, samo ce nam svaki put ispasti Obama... U cemu poenta, biti u Novembru 20 bodova u prednosti i onda deci dati polu vreme u mesec dana...
L

Laki92

pre 17 dana

Bozeee, kakve smo mi ovce, šišaju nas u svim sferama, a mi samo blejimo. Pa zar nije Terza odmah skočio pre mesec/dva da demantuje navode Izraelaca koji su pisali da Bahar tuzi Zvezdu, da nije regulisano sve, da će tek da se "ćeraju", pa Terza je tad izjavio da su to gluposti, da oni imaju dogovor i ostale priče, a evo vec je i Toza Mijailović stigao malopre da se zahvali Baharu sto povlači tužbu...Najinteligentniji i najgluplji narod smo na svetu, u isto vreme.
K

Koshke1977

pre 17 dana

A ko ce navijacima da plati za dusevni bol i nervozu posle svake utakmice
S

Slavuj

pre 17 dana

Koliko juče Terzić vas uvjeravao, kao i starac Toza od stotinu ljeta, da se Baraku ništa ne duguje, a ono pregovori iz kulisa, moljakanje da odustane od tužbe i na kraju isplata kompletnog ugovora u ratama, bez ovog dijela za pretrpljenu duševnu bol, zbog, gle čuda, nezakonitog otkaza. Kolika je šteta nastupila poslije ovakog transparentnog poslovanja?
i

izgubili titulu

pre 17 dana

@Slavuj Pozdravio te Olajinka sa 2-0
@

@Slavuj

pre 17 dana

Nego, reci mi, jel Assano vratio plate Partizanu? A sta je sa Dijabateom? 🤔
k

krle23

pre 17 dana

Dusevna bol...au kakav prevarant.
M

Mujagic

pre 17 dana

Hoce li iko u klubu odgovarati za promasenu investiciju? Naravno da ne, ili sto bi reklo - lako je tudjim k gloginje mlatit
A

Alex20

pre 17 dana

kod nas kazu koprive tući😀
D

Dragooo

pre 17 dana

I mi navijaci treba da tuzimo Bahara za dusevnu bol!! Svaku utakmicu strepimo ko ce nam dati gol, mislim na prvenstvo, nikad ne znas kako ce se zavrsiti utakmica.. katastrofa. Mjenjao stalno igracima pozicije, postavu. Alo to je stres za nas.
P

Pogodili smo

pre 17 dana

"Došli su svi u odelima, na 40 stepeni Celzijusa. Barak i ja smo sedeli u restoranu, a jedan od njih se okrenuo ka treneru i rekao mu: ‘Mi smo došli po tebe i ne idemo dok ne potpišeš.‘"
F

FK Crvena zvezda

pre 17 dana

Zahvaljujemo treneru Bahar što je u dogovor ušlo da se ne priča o igrama van terena.
l

ludilo..

pre 17 dana

evo botova sa pricama kako je on afirmisao "nasu decu" boze me sacuvaj
6

687

pre 17 dana

Šta nam sve vredi kada u ekipi imamo 10 Afrikanaca galaktikosa, sezonskih radnika luna parkova i cirkusa po Africi.
a

aman

pre 17 dana

jedi taj sendvic
K

Kdjfnf

pre 17 dana

Bahara su igraci bojkotovali a vodja je bio rodic ( prodao derbi ) po nalogu terzića. Glazer je vrhunski golman i ako žele rezultat u Evropi, mora da ostane. Ali , biće onako kako mafija kaže.
d

dr.Terzic

pre 17 dana

@Kdjfnf Kako je navijati za jsd klub koji titule video nije punih 7 godina za redom a LS igrao nije preko 20 god, jel mucno i tesko?
1

1980

pre 17 dana

Kao i uvek..
G

GoranT80

pre 17 dana

dr.Terzić Ako je od 2010 do 2024 godine prošlo više od 20 godina onda tvojoj učiteljici iz osnovne škole treba dati otkaz.
U

Ujka Zitko

pre 17 dana

Morao je bahar da povuce tuzbu,posto mu otiso u goste tvorzic sa dva tipa.Sa blindom,utokom i legitimacijom mup-a😂😂😂😂AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
M

Mosad

pre 17 dana

Sa Izraelcima to ne ide tako kao sa domaćim menadžerima. Zato je i moralo da se plati.
G

Goran kos

pre 17 dana

A sto ne kazete da Zvezda mora da plati najmanje 2 miliona evra na ime zagarantovane plate. To se ne prica, odlicno rukovodjenje klubom doktora Terzica
П

Па...

pre 17 dana

... зато што не мора?
O

Olajinka

pre 17 dana

@Goran kos Izgubili ste i 4-tu Duplu Krunu od doktora fudbala Z.Terzica pored 7 tityla za redom...kud ces gore od toga?
E

Eskalator

pre 17 dana

Nikad viđen slučaj, nikad ranije bačene pare... E tako je to u mozgovima Srba, pogotovu rumeno crnobelih. Al kad neko može da veruje da im hala otplaćuje raspuštenu bandu košarkaša, koju "šteluje" rumeni licemer koji vidi decu koja mrze, a ne vidi bljuvotine svojih... Onda dobiješ slučaj Bahar i bačene novce. Čovek je za pola sezone doneo 20 miliona, sa potencijalnih još 10ak... Tako da teško da se može nazvati promašaj. Promašaj je nikad viđen vaš licemer koji je došao u zemlju košarke da je nauči da bez bačenih 50 miliona nema titule. Bahare, hvala ti za celu ovu tragikomediju srpskih napaćenih navijača.
M

Manipulatori

pre 17 dana

Vama je trebao Bahar da bi pustio našu decu da igraju,treba da vas je sramota, idite iz Crvene Zvezde vama nije tu mesto! Vi ste takvo zlo naneli Crvenoj Zvezdi da je to strašno, koliko promašaja, koliko potrošenih para u ništa, normalnom navijaču Crvene Zvezde je odavno jasno koji ste vi prevaranti.
U

Ujka Zitko

pre 17 dana

Sta kaze Bahar,jel mu tvorzic pretio onom ekipom koja je uvela ofk bgd u super ligu?😂😂😂😂AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA
M

Mile led

pre 17 dana

@Ujna Zitka. Pretio mu je sa onom ekipom što vam na ulici redovno daje porcije batina. To je ona ekipa od koje se stalno okrećete i gledate preko ramena u nazad da nema Kebe.
B

Burek

pre 17 dana

Nikola Džomba doesn't like this
U

Ujka Zitko

pre 17 dana

@Mile led pa predpostavio sam da mu je pretio sa tom ekipom.Posto nas Grobare uvek hapse,kad dodje frka sa tom ekipom😂😂😂😂AHAHAHAHAHAHAAHAB
M

Mile led

pre 17 dana

@Ujna Zitka. Prvo dobijete batine, pa vas onda hapse jer ste dobili batine 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
2

2 na 2

pre 17 dana

Samo još da stručnjaci grobarski, a i oni koji su terali Bahara da pojasne da li bi neki drugi trener za polusezonu izgurao dva mlada igrača na kojim je Zvezda zaradila skoro 20 milion? Ako je tačna vest o dogovoru, da, možda je bačeno 2 miliona za polusezonu, al je za polusezonu čovek napravio skoro 30 miliona sa golmanom i igračima koje je doveo. Šta onda reći za kapitalističkog rumenog trenera koji osvoji titulu u najbesmislenijem takmičenju, a potroši 50 miliona, od kojih se ne vrati ni četvrtina ulaganja. E tako izgleda žocina košarka. Više ja zaradim na Fantaziju nego što je on zaradio nekom klubu sve ove godine. Tako da groboši... Patite što je nama naš promašaj napravio 30 miliona, divite se vašem rumenom prevarantu i licemru koji bez 40 miliona ne može ni igru da napravi, a kamoli da osvoji titulu.
U

Ujka Zitko

pre 17 dana

Pa Duljaj ga je ispratio iz zvedanke i od tada Duljaj proslavlja golove u ovom stilu✈️✈️✈️✈️AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA😂😂😂😂
Д

Да, да...

pre 17 dana

...баш вам се исплатило, хахахаха
А

Ахахаха

pre 17 dana

Које то голове ви прослављате?
U

Ujka Zitko

pre 17 dana

Evo samo sto nije.Jevreji su inace alergicni na novac😂😂😂😂AHAHAHAHAHAAHAHAHA
Д

Да, да...

pre 17 dana

...ево све трче да му исплате душевни бол, хахахаха
г

гост 1312

pre 17 dana

Степен необразовања и заслепљености у нашем народу је на запрепашћујућем нивоу! Дакле, ако је истина оно што вам је Терзић причао, а наравно да као и увек није, како обавезе клуба према Бахару престају кад он потпише за нови клуб, око чега има да се договарају? Зар није Мркела рекао како клуб Бахару не дугује ништа и како му редовно плаћа плату, па одакле сад дуг и рате? Дакле дали су човеку огроман уговор и после пола године због урлања са трибина решили да га отерају, човек ће узети све до последњег динара из уговора, само ето неће да тужи клуб да узме још и више! Он је тај који је без изговора гурнуо клинце у екипу, направио лову за клуб, уз малчице среће могао да прође групу ЛШ, али не, дај педантног стручњака да нам екипа има потенцијал за продају нула и да гледамо успаванке шротив Војводине и ИМТ-а… Добро овај клуб још и постоји шта му се ради!
B

Ben Akiba

pre 17 dana

Ugovor svakom igraču, treneru prestaje da važi onog momenta kad sklopi novi. Jedno su bonusi, godišnji ugovor, drugo je do kada to važi, treće šta mulja Zvezdina uprava. Onog momenta kad Bahar potpiše novi ugovor sa nekom ekipom, prestaju sve Zvezdine obaveze na nivou godišnjeg ugovora. Do tada, od kad je modernog poslovanja, Bahar je Zvezdin zaposleni. Kada bi odabrao da naredne 2 godine ništa ne radi onda bi bio na Zvezdinoj grbači. Prema tome, da, zaradili smo sve što ne moramo da plaćamo. I to važi za sve klubove širom sveta. Postoje nekad sitna crevca, ali tehnički 99% ugovora je vrlo jasno na ovom principu. To šta uprava mulja, možda gleda da mazne deo te love je problem nas navijača i države koja delimično finansira klub. A najbolnije je za "rumene" ljubitelje koje se nadaju da će im njihov mezimac obezbediti jeftine karte da budu evropski velikani, a ne znaju da iduće sezone ako budu igrali, pola nih neće videti halu.
г

гост 1312

pre 17 dana

@Ben Akiba Ако ти радиш у некој фирми, имаш уговор на неодређено, неку плату, бенефиције, да би те полодавац отпустио јер му се не свиђаш мора на неки начин да се договори са тобом, да споразумно раскинете уговор. Е сад, ако се Терзи дигне она ствар па после пола године каже Бахару, који има три године по милион ипо евра уговор, друже не свиђаш ми се, мораш да идеш, Бахар може да каже важи матори идем што је прича за малу децу, или ОК господине Терзић, ви мени моја 4 ипо милиона и ја потпишем раскид уговора иначе ћу да вас тужим па ћете да платите и камату! Е сад сви ви паметни, који слепо верујете Терзићу, запитајте се шта је реалније од ово двоје. ОК, обавезе клуба престају кад тренер потпише за нови клуб, али само ако га нису отпустили, ако он сам да оставку на овај или онај начин, ако су га отпустили морају да плате колико су се договорили, а очигледно су се договорили да му плате све, на штету клуба, наравно!
М

Можда...

pre 17 dana

...је тако у Дизниленду. У стварности кад ти почне уговор са новим клубом, стари не мора да те плаћа јер више не испуњаваш радне обавезе. Није битно ко је кога отпустио. Ако хоћеш да извучеш све паре, онда не можеш да радиш нигде другде док ти не истекне стари уговор.
С

Стари гробар

pre 17 dana

Бен Акиба, сви тренери од имена и интегритета данас потписују уговоре тако да им се у случају отказа, исплати комплетна сума без обзира да ли пронашли нови клуб или не. Тако је Мурињо од Тотенхема узео 40 милиона евра у цугу, без икаквих рата, тако је Саша Обрадовић наплатио Звезди и одмах отишао у Монако. Разлика је једино у суми, да ли само новац предвиђен уговором или додатни пенали како овде рњкоше због "душевног бола". У овом случају су се две стране нашле негде на средини. Значи, цео уговор и део за душевни бол на рате. Звезда је још добро прошла.
B

Ben Akiba

pre 17 dana

@gost Vidi, nemam ja šta da verujem Terzi, za mene je on bandit. Ti veruj rumenom da je titula vredna 30,40 miliona sa crncima titula a da si vratio 10 miliona. Ovo je kapitalistički sport i tu važi samo +/- = +. To što se mi navijači još ložimo na emocije je znak da smo budale, a ne pametni. Bahar može da sedi još 2 i po godine i da ne radi ništa, pitanje je da li mu se isplati, jer nije u fokusu klubova da nađe posao posle 3 godine. Zato se dogovore oko bonusa, dodatka da ne ladi jaja već da traži drugi klub, jer je sigurno jeftinije da ga ne plaćaš pun ugovor. Šta su radili Azar i Bejl u Realu? Ladili jaja do isteka ugovora kakav im niko drugi ne bi dao pošto su na zalasku karijere, a Real nije imao mogućnost da reši problem. Treneri su na gubitku ako lade jaja sem ako nisu uboli neko ludilo od ugovora. Zato se sporazumno raskidaju ugovori da bi se pogurali da se udome ili da se ne plaća pun iznos svih plata i bonusa. Ko god neko nešto drugo tvrdi je lažov. Muljanje uprave je skroz druga priča, a to rade svi klubovi u svetu. Da ne rade, ne bi bila milijarderska dugovanja, preplaćeni transferi.
B

Ben Akiba

pre 17 dana

@Stari rumeni groboš Ako si ti trener, onda sam ja prvi srpski kosmonaut koji se iskrcao na Mesec Pošto si na keca slagao za Sašu Obradovića koji je u Monako prešao nakon maltene godinu dana pauze, koji je naplatio ugovor do tog momenta, licemerno uzeo i bonuse za Kup koji nije osvojio... svako dalje objašnjavanje je glupo pogotovu o Murinjovom i bilo čijem ugovoru. Inače nije lepo u matorim godinama govorite neistine.
O

Oto

pre 17 dana

Barak Bahar...dosli ovde jos potcenjuju nas, a ne kazu da njima svake godine Amerika uplati 3 milijarde, dok je nama srušila vrednosti 20 milijardi i sve to na stranu, njima dopusta da rade sta hoce, dok nama seče krila na svakom polju i na svakom mestu i u svakom trenutku....sto dalje od nas !
G

Gost11111111

pre 17 dana

Retko realan i tačan komentar!!!

Toto-ko-tunjo

pre 17 dana

Tako je, Delije, kriv je Bahar! Mozgove iz uprave koji su otišli, i maltene mu ponudili šta god želi da pođe sa njima, niko i ne pominje. Sve majstor do majstora, titula do titule. Skresali krila onom kondorskom nedonoščetu, i sad treba i bista da im se podigne, odmah pored tenka. 'bale vas te lopuže, bezmozgaši.
P

Peki30

pre 17 dana

Ustedeo klubu milion i po eura? Od ona 4, znaci isplaceno mu 2.5 miliona evra, koliko je kostao i Motika, a gde je njegova plata. Ko ce da odgovara samo za vise od 5 mil.evra bacenih para na propalog trenera i igraca? Niko, sipace se i dalje jos vise, ko u bunar
l

lool

pre 17 dana

Covek je afirmisao buljuk klinaca,igrali i LS gde Zvezda nikad bolje nije stajala
R

Reder8

pre 17 dana

Nije on afirmisao nikoga. On kad je izgubio sve konce i nije znao sta da proba vise, tek onda je dao sansu Mijatovica i Kosti. Jedina LŠ bez pobede
h

halo

pre 17 dana

@Reder8 Opet je dao šansu kako god. Gubili su konce i Miloje i Stanković i drugi Milojević, pa im na kraj pameti nije bilo nekog klinca da izguraju, iako su im svoj trojici puna usta bila zlatne dece. Gobeljić i Srnić će otići u penziju sa zajedno 400 nastupa u Crvenoj zvezdi, 400 utakmica koje bi bolje odigrali da smo ih sve igrali sa igračem manjem nego sa univerzalcima Stankovića i Milojevića. A na temu LŠ, ujedno je ovo bila i jedina LŠ gde nas niko nije izbambusao 6:0 ko gomilu male dece :)))
G

Gost 357

pre 17 dana

Navijači sad njega da tuže za duševni bol!
Č

Čičak traka

pre 17 dana

Kako vi spinujete, još će ispasti da će Bahar da vrati Zvezdi bar pola para koje joj je uzeo.
Z

ZOXX

pre 17 dana

Što bi rekao naš narod:"Daleko ti lepa kuća trenerska neznalico".
F

Filip9922

pre 17 dana

Treba mi, navijači, da Bahara tužimo za duševni bol…
n

nick kerr

pre 17 dana

Била је то тимчина. Дошао Милоје и све испочетка. Оде све на добош.
A

Alex20

pre 17 dana

Jeste,bas je odisalo sve sigurnoscu,nema ko nam nije dao gol od Surdulice do Panceva,svaku utakmicu si strahovao dal ces da dobijes i svaka bila na jedva.Nije sporno da je imao taj neki napadacki potencijal ali nazad katastrofa,i da je on ostao sad bi Partizan i dalje vodio u prvenstvu.Da ne pricam o tom nekom zajednistvu sa igracima i atmosferi,blaga katastrofa.A Milojevica ostavite pa mu sudite u novembru,dal je dal nije,sta je.
n

nick kerr

pre 17 dana

Једини тим Звезде који је играо до краја сваку утакмицу ЛШ. Није било 0:6 и 0:5 као Бајерн и Тотенхем.
R

REDSI

pre 17 dana

Kad je beg bio cicija..? Maša i Kosta su ko zna koliko uzeli za lobe i sunčanje guzica, da Bahara nećemo ni osetiti
G

GoranT80

pre 17 dana

I opet smo uskraćeni od podatka kolika je ta cifra koja se njemu duguje i koju će mu Zvezda isplatiti u ratama? Evo sada znamo da je odustao od tužbe zbog otkaza i u kojoj je želeo da izvuče iz Zvezde još milion i po evra. Ali zašto se ne kaže koliko mu se duguje?
h

halo

pre 17 dana

Saznaće se i to brzo, doduše teško preko domaćih medija. Preko Italijana se saznalo da Lećeu dinara platili nismo za Falka, preko Nemaca za Terzićeve tajne račune u Švici :)))
G

Ggostt

pre 17 dana

Ti si gorane uskraćen kad će tvoja uprava na čelu sa vazurom da poštuje vas navijače po portalima, lebe mekani i 30 pluseva.Svi ste vi kondori.
Č

Čičak traka

pre 17 dana

Čekaj da se Dr oglasi, ovo sad deda Toza probija led, da se prvo vide reakcije. A onda će Dr sve da vas zamanta novim spinom kad izdeklamuje kako su zapravo odličan poslovni potez napravili s Baharom jer je razigrao neke mlade igrače od kojih je klub odlično zaradio a tek će da zaradi i kako Bahar zapravo nikad nije ni razmišljao o podnošenju nikakve tužbe svestan veličine Crvene Zvezde i da je to sve bio samo pokušaj spinovanja dokonih izraelskih novinara u saranji s Toletom zarad podizanja tiraža koristeći veliko ime Crvene Zvezde, svetskog šampiona... A povodom toga svakako će uslediti tužba Crvene Zvezde a ne tužba protiv Zvezde i to zvedaška javnost treba da zna. Na kraju će Zvezda još i da zaradi od Bahara i da smanji ukupni dug za dodatnih 30 miliona kad stignu uz to i pare od transfera, Gazproma i UEFE kao i neka stara potraživanja jer, zapravo Bahar Zvezdi na taj tačin vraća u kasu pola para koje su mu već isplaćene jer u Zvezdi se oduvek znao red, Zvezda uvek posluje transparentno i jedva čeka nove izazove u Ligi Šampiona da postigne još bolje rezultate i podigne letvicu na još viši nivo jer to i dolikuje najvećem i najtrofejnijem FK ne samo u Srbiji i na Balkanu već u širem regionu jugoistočne Evrope. To bez ovako uspešnog poslovanja uprave ne bi bilo ostvarivo ni na terenu.
b

bokibre

pre 17 dana

Nekada nas pravario onaj Mekel u KK, sada ovaj. Ovi jevreju stvarno znaju oko tih finansija a nasi ko ovce. Da je tako lako tuzit klub nakon otkaza svaki trener bi to uradio. A nasi se usrali i odmah platili vise nego sto moraju. svaka cast za sposobnu upravu
Р

Разумем

pre 17 dana

донекле кад тренер тражи надокнаду после раскида, али човече какав душевни бол
Б

Блок

pre 17 dana

Каква бре тужна за незаконито отпуштање? Ако људи где то има ? Тренер добије отказ ,следи му плата до краја уговора,ако не нађе посао ...каква тужба? Клуб може да те отпусти кад хоће ...
H

Holse

pre 17 dana

U ratama normalno, jos samo da ih dobije 😁
c

cccccccc

pre 17 dana

Dusevni bol...ma dajde ljudi molim vas... Pogle Palestini sta rade...strasno.
h

halo

pre 17 dana

1.5 miliona više Terzi za nove garaže i zgrade.
G

Gosttt

pre 17 dana

Kakva gomila gluposti. U ovo samo neko ko jenu svadji sa logikom ili je Grobar moze da poveruje. Cega se on odrice i sta se reprogramira kad pricamo o mesec-dva? Jer cim potpise za sledeci klub, njegov prethpdni klub nema obaveze prema njemu. Nego ono, ajde da se blati Zvezda malo, botovi i pljuvaci ce da se upecaju.
g

gostgg

pre 17 dana

cuj kad potpise za novi klub od starog nista, jes ti lud pa zamisli ti sad radis i poslodavac ti ostane kratak platu i kaze ti kad nadjes novi posao ja prema tebi nemam vise nista hahahaah
F

Fontana9

pre 17 dana

Samo slusajte Terzu i sve je ok.Covek pristao da mu se SVE isplati na rate da se ne vuku po sudu,a ovi muljatori govore kako je nesto oprostio,aha,sigurno.