Komentari na vest

Najbolji tim 32. kola Mozzart Bet Superlige: Luka Ilić konstantna opasnost, Saša Jovanović – noćna mora za rivale

S

Sladajac

pre oko 1 godinu

Utakmica TSC - Čukarički je po kvalitetu celu svetlosnu godinu iznad timova, od 9. do 16. mesta! Valjda je to shvatio i novi precednik FSS, kojemu prvi potez treba da bude smanjenje lige na 10 klubova. Njemu sada predstoji mukotrpan rad kako da ubedi svog
Z

Zvlat BG pokret

pre oko 1 godinu

Ovo je opomena za Supermena iz Feketića! Valjda sada vidi da oni njegovi poslušnici kojima je dao zadatak da vode Zvezdu, da oni to slabo rade. Evo primera: otpustili su Luku Ilića, a ovaj je došao u TSC i rastura u našoj ligi, a Zvezda je umesto njega dovela matorog i sporog Kangu. poptpuno, operisanog od kreativnosti. Doveli su Bukarija, koji je na ratnoj nozi sa tehnikom, a imali su Sašu Jovanovića, kompletno krilo, brz. sa dobrom tehnikom. Molim Supermena iz Feketića da smeni ove dunstere koji vode Zvezdu u propast!
v

vlad@Zvlat BGT pokret

pre oko 1 godinu

Ovaj tim Zvezde je bruka za nas navijače! Jedan, po kvalitetu, najslabiji tim u istoriji Zvezde! Niko od ovih olupina koje nose dres Zvezde, zbog pokazanog nekvaliteta, ne može igrati u grupnoj fazi LŠ! Nama treba novi trener i kompletan novi tim. Utakmica sa Partizanom je bila maturski rad i za trenera Milojevića i za ove nazovi igrače! Niko nije položio ispit zrelosti! Baš niko! Od sadašnjih igrača, samo Borjan može da igra u LŠ i niko više! Ko misli suprotno, vara se! Ne daj Bože da ovi nesposobni igrači budu prvotimci u grupnoj fazi LŠ, primili bi smo šezdesetak golova, a dali možda jedan ili dva!