Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Partizan se u Kruševcu spasio poraza, ali to nije bilo dovoljno

Vreme čitanja: 3min | čet. 09.05.24. | 07:24

Pročitajte ko vam je doneo novac 8. maja, a ko vas je prodao

ZAOKRUŽENO

REAL M. - BAJERN (tip 1, kvota 2,10) – rezultat 2:1

Izabrane vesti

Lepo je svojevremeno kazao Rud van Nistelroj: Kada nosite dres Reala, to je kao da imate Supermenov plašt na sebi! Sve je bio u pravu. Jer kako drugačije objasniti ovo što se noćas dogodilo u Madridu. 

Opširnije OVDE

KLUB BRIŽ – FJORENTINA (tip GG, kvota 1,55) – rezultat 1:1

Ekipa iz Toskane je uspela da preživi gostovanje u Belgiji i preko Briža se domogne nove šanse, uprkos tome što nije uživala nakolnosti Fortune. Sve do pet minuta pre kraja, kad je Lukas Beltran realizovao jedanaesterac i posle 3:2 na „Artmeio Frankiju“ poveo kolege ka slavlju na terenu lidera Župile lige.

Opširnije OVDE

MLADOST L. – C. ZVEZDA (tip 2, kvota 1,20) – rezultat 0:1 Jedini gol na utakmici postigao je baš Dragović u 68. minutu meča, posle akcije dvojice rezervista, Žan Filipa Krasoa i Nemanje Milunovića. Uz malu pomoć nesrećnog Aleksandra Varjačića, koga je Milunovićeva lopta pogodila u leđa i odbila se baš na Dragovićevo spretno stopalo.

Opširnije OVDE

MOLDE – SAPSBORG 08 (tip 1, kvota 1,53) – rezultat 4:2

Krenuo je šampionat Norveške, igra se tek sedmo kolo, ali je već sada jasno da će se Molde ponovo boriti za sam vrh, gde su mu glavni konkurenti Bran i Bodo.

TSC – RADNIČKI KG (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 4:3

Zakuvala se borba za Evropu širom terena u šampionatu Srbije. Prošle sezone je loša forma Parnog valjka otvorila prostor TSC-u za drugo mesto, a ni sada takav scenario nije nemoguć, jer su Topolčani zaostatak za crno-belima smanjili na svega dva boda.

Opširnije OVDE

ORLANDO P. – ČIPA JUN. (tip 1, kvota 1,38) – rezultat 2:0

Važna pobeda domaće ekipe u južnoafričkom šampionatu u pokušaju da zadrži poziciju koja vodi u kontinentalna takmičenja, ili eventulano da se popne za korak do drugog mesta koje vodi direktno u Ligu šampiona.

PRECRTANO

NAPREDAK – PARTIZAN (tip 2, kvota 1,63) – rezultat 3:3

Ponovo je Andrija Majdevac bio fatalan po ekipu iz Humske, kao pre skoro dva meseca, a Nebojša Bastajić pokazao kvalitet kao da je futsal igrač. Njihove minijature su vodile ekipu Ivana Stefanovića ka pobedi.

Opširnije OVDE

KLUB BRIŽ – FJORENTINA (tip 1, kvota 2,70) – rezultat 1:1 Valjda će nekad i osvojiti pehar! Ode Fjorentina u Atinu, da se bori za nešto što joj redovno izmiče. Trofej. Neka je i u najmanje cenjenom evropskom takmičenju, kad se dođe do kraja svaki vredi, a Ljubičasti će se drugi put uzastopno naći u međunarodnom, a treći put u godinu dana u finalu.

Opširnije OVDE

G. EROUZ – MAMELODI (tip 2, kvota 1,37) – rezultat 0:0

Prazne puške na susretu prvenstva Južne Adrike gde je čuvebni gost ipak kiksnuo. Mamelodi pak ima prostora za ovaka lzuksuz pošto se nalazi na vrhu tabele sa 13 poena prednosti nad najbližim pratiocem, Stelenbošom.

PITERBORO – OKSFORD (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 1:1

Paklena borba za priliku za promociju u Čempionšip. U prvom meču Oksford je slavio sa 1:0, što je, pokazaće se večeras, bio dovoljan početni kapital za ukupan trijumf. Sada klubu iz univerzitetskog centra sledi borba u finalu na Vembliju protiv Bolton Vonderersa.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara