Nemanja Nedović (©MN Press)
Nemanja Nedović (©MN Press)

Najveće kvote na svetu na Crvenu zvezdu, Hofenhajm i Lans

Vreme čitanja: 4min | pet. 08.12.23. | 11:51

Samo u Mozzartu

Petak je standardno zagrevanje za bogat kladioničarski vikend. Bukmejkeri Mozzarta spremili su za danas tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Posle poraza od Valensije, Crvena zvezda u sklopu Evrolige gostuje Baskoniji, i dvojka je u Mozzartu najjača na planeti. U međuvremenu, osim košarke, bukmejkeri su ponudili promo kvotu na jedinicu na Hofenhajm u sudaru sa Bohumom u sklopu Bundeslige, kao i dvojka na Lans protiv Monpeljea u okviru francuskog šampionata (sve duele Lige 1 možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

Crvenoj zvezdi posle neuspešnog gostovanja Valensiji sledi još jedan meč u Španiji. Biće to meč sa mnogo posebnih emocija, jer će se na jednoj strani naći košarkaši Crvene zvezde, a na drugoj trener Duško Ivanović. Crnogorski stručnjak dobio je otkaz na Malom Kalemegdanu samo tri sedmice po početku sezone i ubrzo se vratio na mesto uspeha, u Baskoniju, sa kojim je napravio najzapaženije rezultate u dosadašnjoj trenerskoj karijeri. Zvezda je u Fonteti pokazala dva lica. Počela je utakmicu bez prave energije i koncentracije, što je raspalilo košarkaše Valensije, pa su do poluvremena ubacili čak osam trojki i 56 poena, uz 16 razlike pred veliki odmor! Crveno-beli su u drugo poluvreme ušlo sa potpuno drugačijim mentalitetom, povezali su nekoliko jako kvalitetnih minuta u odbrani i napadu čime su praktično nadoknadili kompletan minus iz prvog dela. Ipak, više od toga nije mogla, pa je Valensija uprkos naletima Zvezde uspela da zadrži prednost svih 40 minuta i stigla do prve recke posle pet pobeda. Baskonija se sa Duškom Ivanovićem podigla na nivo jedne od pet najboljih ekipa u takmičenju i od njegovog povratka ima samo jedan poraz u Evroligi i, što je najvažnije, postala majstor neizvesnih završnica. Zbog svega toga Baski u dobrom raspoloženju dočekuju susret sa Crvenom zvezdom, ali i svesna da od vicešampiona Jadranske lige na parketu Fernando Buesa arene nije poražena već pet utakmica. Crvena zvezda u nekom trenutku mora da prekine niz poraza na gostovanjima, a da li je baš Vitorija mesto za to, pokazaće se na delu u petak uveče.

HOFENHAJM - BOHUM (PETAK, 20.30), KEC 1,80

Hofenhajmova forma poslednjih sedmica nije dobra. Tim nije pobedio pet utakmica zaredom, ostvarivši tri poraza i dva remija, a ni učinak kod kuće nije za pohvalu. Hof je bez slavlja u minula četiri domaćinstva. Zahvaljujući uspešnom startu na početku sezone, tim iz Zinshajma je na šestom mestu na tabeli Bundeslige, ali ako se nastavi niz bez trijumfa, posle sledećeg poraza ekipa može da se nađe van najbolje šestorke. Hof je igrao GG na osam uzastopnih ligaških susreta. Bohum je u prošlom kolu pobedio Volfzburg na svom terenu rezultatom 3:1. Gosti provode dobar period. Bohum je ostao neporažen u pet prvenstvenih utakmica sa dve pobede, tri iksa. Zahvaljujući ovim rezultatima ekipa se iz zone ispadanja popela na 12. mesto. Ipak, tim ima ozbiljnih kadrovskih problema jer se Panevig, Lusli, Mus, Ordec, Osei Tutu, Soareš, Tolba i Eser oporavljaju od povreda.

MONPELJE - LANS (PETAK, 21.00), DVOJKA 2,30

Monpelje u poslednje vreme igra prilično loše. Klub je trenutno u nizu bez pobeda, koji već uključuje pet mečeva – dva remija i tri poraza. Ako uzmemo poslednjih deset utakmica Monpelje je samo dva puta ostvario trijumf, i to u utakmicama sa ne tako jakim protivnicima - 3:0 protiv Tuluza i Rena. Uspeo je Monpelje da ne izgubi od Nice, koja se i dalje bori za liderstvo u šampionatu Francuske – 0:0. Klub je nisko na tabeli, na 13. mestu sa 13 bodova, a u poslednjem susretu poražen je od Monaka sa 2:0. Lans za razliku od svog protivnika u ovom kolu, pokazuje potpuno drugačije rezultate. U Ligi 1, klub je trenutno u nizu od devet utakmica bez neuspeha. Tokom ovog perioda, Lans je smenjivao remije i pobede. U poslednjim kolima je češće pobeđivao, uključujući mečeve sa Marseljom i Lionom - 1:0 i 3:2. Na tabeli, tim Franka Eza je uspeo da se popne na šesto mesto. Pored francuskog prvenstva, Lans igra i Ligu šampiona. Ali je tamo neuspešan. Poražen je sa 6:0 od Arsenala i na trećem mestu, pa još može da se kvalifikuje u plej-of Lige Evrope.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara