Samu Kastiljeho (Foto: Reuters)
Samu Kastiljeho (Foto: Reuters)

Navijači Milana konačno dočekali da mu vide leđa: Kastiljeho odlazi u Moskvu

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.09.21. | 16:54

Španac pregovara sa CSKA

Nikada Samu Kastiljeho zbog svojih partija u dresu Milana nije bio miljenik Rosonera. Praktično otkako je pre tri godine iz Viljareala došao u trampi za Karlosa Baku, pristalice milanskog kluba čekaju da mu vide leđa. A ovog avgusta ozbiljno im je stao na žulj, pošto je njegov transfer u Hetafe propao.

Milanu su bila potrebna pojačanja u ofanzivi, ali je prethodno morao da se oslobodi nekoga, Kastiljeho je bio označen kao "taj", međutim Hetafe se u finišu prelaznog roka povukao iz pregovora i doveo Jakuba Jankta. Navijači Milana su pobesneli, krenuli su da vređaju španskog fudbalera na društvenim mrežama, zbog čega je Kastiljeho bio primoran da deaktivira nalog na Tviteru.

Izabrane vesti

Međutim, iako se fudbalska pijaca zatvorila u većini evropskih zemalja, Rosoneri bi pomoć mogli da dobiju iz Rusije. Naime, prema navodima tamošnjih medija CSKA uveliko vodi pregovore sa Milanom oko jednogodišnje pozajmice 26-godišnjeg Španca, nakon koje bi imao opciju da ga otkupi za između 8.000.000 i 10.000.000 evra.

Interesovanje moskovskog kluba za Kastiljeha potvrdio je i sportski direktor Milana Riki Masara u izjavi za ruski Sport24.

"Da, zaista postoji interesovanje CSKA, ali ne mogu da kažem više", rekao je Masara.

Tamošnji mediji navode da je Kastiljeho već aplicirao za rusku vizu kako bi je što pre dobio, jer bi u Moskvu morao da stigne do 7. septembra, kada se završava prelazni rok u Rusiji.


tagovi

Samu KastiljehoCSKA MoskvaMilan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara