Komentari na vest

Ne zna se šta je bitnije za Liverpul: Pobeda ili Darvinov gol (VIDEO)

Z

Zoran011

pre 4 meseca

@luzerpul Evo,prekosutra je...
B

Burazengija

pre 4 meseca

Klasicne sudije, je l opet LiVARpool? Hoce li se fudbalski savez engleske ponovo izjasniti kako je Liverpul ostecen i da su trebali da priznaju oba gola?
O

Ovaj Tirni

pre 4 meseca

Je toliko loš sudija da je to strašno, još namerno sudi protiv Liverpoolu i to očigledno!
F

Fc Porto

pre 4 meseca

Sudije protiv liverpola, priča bez kraja
S

Skafiskafnjak

pre 4 meseca

Pa da li je moguce da se ovako sudi svaku utakmicu, ostao sam sokiran kad vidjeh da Eliotu ponistise gol. Salah jeste bio u ofsajdu, ali je na akciju uticao bas koliko i ja za tv-om.
l

libela

pre 4 meseca

kod ponistenog gola Gakpoa, igrac Barnlija se hvata za glavu jer nije bolje intervenisao, kad ovi ponistavaju gol zbog prekrsaja Nunjesa na tom igracu, ni Barnlijevi igraci nisu ocekivali da ce gol biti ponisten.

lpool

pre 4 meseca

Gledam Darvina i razmisljam.. Lik ima sve sto treba da bude vrhunski spic, visok, jak, brz, zahvata loptu neverovatno cisto iz koje god pozicije da sutira ali .. Da l je toliki baksuz ili je prosto glup to ne znam. U prethodnim utakmicama videlo se da ga i saigraci kuliraju, prosto mu ne veruju da ce nastaviti akciju. Pep je ceo sistem modifikovao da bi izvukao najbolje iz Halanda dok Klop prosto zahteva da se Darvin adaptira. p.s glupo je porediti pomenutu dvojicu a jos gluplje porediti novac koji je dat za njih, ljudi ocigledno ne razumeju sta je otkupna klauzula a sta troskovi agenta i plata igraca..
И

И

pre 4 meseca

Pep i Klop imaju dve potpuno različite situacije. U celom timu Sitija, jedini prirodni golgeter je Haland. Ostali pogadjaju jednom u 5 utakmica prosečno i to je normalno. Osim Halanda, baš svi su isključivi kreativci. Dok Klop u timu ima i Salaha, Gakpa, Žotu, koji su takodje više za to da daju golove nego da nameštaju. Samim tim, ne može se igrati na Darvina kao što Siti igra na Halanda. Sve i da Liverpul ima Halanda u timu, opet se ne bi igralo samo na njega.

Bojan Lordinho

pre 4 meseca

Najbitnije je da je City poceo da prima golove.A ovi nesrecnici kakvi su odigrace jos 8 tekmi 0:0 ....
A

Aruna Dindane

pre 4 meseca

Al kako im je Benfika uvalila napadaca za 100m koji gol postigne na svakoj desetoj utakmici :)
b

ben dzonson

pre 4 meseca

100 metara?
K

King Kenny

pre 4 meseca

Šta je logičnije nego da najveći i najtrofejniji klub bude na vrhu EPL, at the top, kako bi tamo rekli. Opasan je Arsenal, nema šta, ali rešićemo to do kraja prvenstva.
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

Klopp je Majstor Faha... Ali ovi Holandjani Gravenberch i Gakpo ni pola od toga nisu vredni.
s

stgo

pre 4 meseca

2 i 3+ (:
G

Gost LFC

pre 4 meseca

Šta nam rade sudije. Prethodna dva meča igra se rukomet i košarka u kaznenom prostoru Liverpula. Večeras drugi poništen gol, ne bih komentarisao jer Salah nije smetao protivničkom golmanu. Raduje Nunjezov gol, nakon dužeg vremena, zaslužio ga je, takođe i povratak Žote, mnogo je falio, odličan napadač.
F

FArsa

pre 4 meseca

Huper u VAR sobi i Tirni na terenu, ne moze biti dosadno.
B

BRAVO REDSI

pre 4 meseca

TOP OF THE LEAGUE 🔴🔴🔴
l

luzerpul

pre 4 meseca

do sutra.