FOTO: AFP
FOTO: AFP

Nečuveno brukanje crveno-belog dresa se ne prašta, Olimpijakos smenjuje trenera pred TSC

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.12.23. | 03:21

Grčki mediji javljaju da je mandat Dijega Martinesa završen

Fudbaleri Olimpijakosa doživeli su jednu od najvećih blamaža u istoriji, pošto je klub koji je osvojio rekordnih 47 titula šampiona Grčke počišćen na gostovanju Frajburgu (5:0) u utakmici petog kola grupne faze Lige Evrope.

Dobro obavešteni novinar Babis Kristoglu tvrdi da će u petak u prepodnevnim časovima tim iz Pireja zvanično objaviti da je razrešio dužnosti španskog trenera Dijega Martinesa i da će crveno-beli već u meču protiv Volosa za vikend imati novog šefa stručnog štaba.

Izabrane vesti

Prvi čovek Olimpijkosa kontroverzni Evangelos Marinakis nema više strpljenja za Martinesa, koji je prethodne sezone ispao iz primere sa Espanjolom, a sada je s klubom sa Karaiskakisa izgubio šanse za plasman u nokaut fazu Lige Evrope. Mogao bi velikan da izvisi i za treću poziciju u grupi i preseljenje u Ligu konferencije, ako u poslednjoj rundi izgubi na svom terenu od TSC-a iz Bačke Topole 14.decembra.

Baš je razočarao Dijego Martines u Atini, i to ne samo zbog loših rezultata na evro-sceni, budući da je i u prvenstvu doživljeno nekoliko poraza od najvećih rivala, a posebno je boleo onaj od PAOK-a (2:4). Prethodno je služebenim rezultatom pobeda protiv Olimpijakosa dodeljena i Panatinaikosu, nakon incidenata koje su izazvali navijači crveno-belih.



tagovi

Liga EvropeKK Olimpijakosdijego martinez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara