(©Reuters)
(©Reuters)

Nejmar život daje za titulu u Kataru

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.05.22. | 11:07

„Spremam se fizički i mentalno“, kaže Brazilac

Motivisan više nego ikad doći će Nejmar na Svetsko prvenstvo u Katar. Tamo gde će u prvom kolu Mundijala igrati protiv Srbije.

Prvi as brazilske reprezentacije je otkrio u razgovoru sa igračem Flamenga Dijegom Ribasom na društvenim mrežama da je razočaran što je i ove sezone ostao bez trofeja Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom i da želi da sve to „nadomesti“ u Kataru.

Izabrane vesti

Nejmar je rekao da je već počeo da se sprema za nastup na Svetskom prvenstvu.

Jako sam želeo da osvojim Ligu šampiona sa PSŽ-om, ali nažalost nismo uspeli. Sada želim da godinu završim osvajanjem svetske titule sa Brazilom. Počeo sam da se pripremam za to, fizički i mentalno, da bi sve prošlo kako treba i da Brazilu donesemo trofej. Daću život svoj za taj pehar. Dva puta sam igrao na Mundijalima i znam kako to izgleda. Ako nisi potpuno spreman, šansa će ti otići iz ruku, zato ne smem da dozvolim da mi ponovo pobegne“, rekao je Nejmar.

Osvrnuo se napadač Pari Sen Žermena i na kritike i zvižduke koje je dobijao u Parizu posle ispadanja iz Lige šampiona.

„Naravno da niko ne voli da bude izviždan, pogotovo na domaćem terenu. To su tužne stvari, ali moram da nađem snagu negde drugo da to prevaziđem. Dobro pamtim sve ljude koji su mi pomogli kada sam došao i sada igram za njih. Ne mogu sebi da dopustim da zvižduci utiču na mene, da izneverim svoju porodicu“.

Najviše kritika na Nejmarov račun stiže sa društvenih mreža, ali te ga ne dotiču mnogo.

Mislim da društvene mreže više škode nego što pomažu. Jer, ako odigraš dobro i pobediš, sve su lepe vesti i osmesi. Ali, ako je drugačije ishod, onda nije dobro za tebe da čitaš sve što se tamo piše. I može da bude jako teško ako nemaš nikog da ti pomogne da sve to prevaziđeš. Društvene mreže su u ovo doba vrlo opasna stvar“, ocenio je Nejmar


tagovi

NejmarFudbalska reprezentacija BrazilaKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara