Komentari na vest

Nek se Ostrvo zatrese još jednom, poslednji put

S

Shone Vožd

pre oko 2 meseca

Ajmo City!
E

Enfild

pre oko 2 meseca

Liverpool ima da vas samelje na Enfild
J

Jajajaja

pre oko 2 meseca

City
L

Lignjoslavov plankton

pre oko 2 meseca

Vila-Spursi je derbi koji obecava mnogo, pregršt golova danas, više nego ovaj u 17h
D

DidierDrogba11

pre oko 2 meseca

Liverpul je ove godine teška romantika 😀
Y

Yashin

pre oko 2 meseca

Liverpool i leverkusen ce na kraju izgubiti velike trenere. Ako Liverpool ne dovede xabi ili bilo nekog drugog fantasticnog trenera, desice im se isto kao united. Za ovaj derbi naravno navijam za city. Liverpool je sa kloppom napravio neverovatan uspeh. Dana's moze da Bude sve 1X2. Bas nevidim favorita.
v

vukop

pre oko 2 meseca

vratice se na sredinu tabele ako ne dovedu adekvatnu zamenu
П

Паун

pre oko 2 meseca

Као навијач Ливерпула бих наравно волео да добију ову утакмицу и освоје Премијер лигу. Првенствено јер је ово Клопова последња сезона на клупи и за све што је урадио за клуб, волео бих да има неке космичке среће и да освоји титулу. Али чак и да је не освоји човек је дефинитивно један од највећих у историји јер је од клуба који је био скоро на дну направио, да не кажем вратио на пут европског великана. И зато сам мишљења да је бољи тренер од Гвардиоле. Чисто сумњам да би Пеп са средствима које је Клоп имао успео да направи боље или чак и исте успехе. За оне који ће да пишу како је Ливерпул трошио на Нуњеза, Ван Дајка, итд., јесте, али погледајте колики је однос улазних и излазних трансфера од доласка обојице тренера. Уосталом, да ставим тачку на ту полемику, није Ливерпул тај који чека решење тужби на основу 115 тачки за кршење финансијских ограничења.
D

Dajbrepare!

pre oko 2 meseca

Pored Klopove statue treba da stave i Kutinju! Odigrao neku sezonu brutalno i otisao za masnu lovu. I od njegovog transfera dovedeni su Salah, Mane, Firmino pa posle i ostali. Da nisu prevarili Barsu bili bi kao Totenhem. Ovako jesu isti kao i City samo sto imaju bolju istoriju i nisu bas toliko trn u oku obicnog navijaca.
9

999

pre oko 2 meseca

Ajmo realno, bez neke zle namjere. Kojeg igraca je to City kupio i doveo, a da Lpool nije mogao dovesti?? Stalno pricate kao da su oni platili Nejmara 220 miliona, Mbapea od 180, a eto vi niste to mogli. Pa brate oni su De Brujnea doveli za manje para nego sto je Klop platio za dvojicu invalida Keitu i Cemberlejna. Mozda ipak nije sve i do novca.. Za slicne novce vi doveli Fabinja sa vecim rejtingom nego oni Rodrija, ovaj prvi se ugasio kao svijeca posle 2 sezone, ovaj vec 3-4 najbolji igrac svijeta na svojoj poziciji. Klop "napravio" Arnolda, Pep napravio Fodena.. Tako da je ta prica o parama vec izlizana.
П

Паун

pre oko 2 meseca

@999 Хоћеш пример? Ево Халанд. Човек је можда плаћен Дортмунду 50-60 милиона, али са провизијама тати и менаџеру, трансфер није мањи од 100 милиона, минимум. О плати нећу ни да причам. Уосталом, опет се враћам на оно горе, није Ливерпул тај који је оптужен за кршење ФФП.
G

Gaizka

pre oko 2 meseca

Nema novac ništa sa tim kada govorimo o tako finansijski moćnim ekipama kakve su Siti, Liverpul, Junajted, Čelzi, svi oni imaju dovoljno novca da naprave vrhunske ekipe i da im kvaliteta ne nedostaje. Pep je jednostavno ludak koji gura i motiviše igrače iz sezone u sezonu da igraju 38 kola besprekorno, nešto što ne može nijedan trener današnjice. Takvo ludilo je imao Ferguson. A druga stvar, osim Halanda sve ove ostale igrače su mogli da dovedu i Junajted, Liverpul, Čelzi (i dovodili su podjednako talentovane igrače samo što najčešće u Junajtedu i Čelziju nisu znali da pretvore taj potencijal u kvalitet).. Dovedeni su kao talenti sa 21-22-23 godine (Bernardo, Sane, Stones, Dias, Rodri, Alvarez..), podjednako veliki talenti su dolazili i u ostalim ekipama ali treneri nisu znali (osim Klopa) da ih pretvore u svetsku klasu. Taj Rodri da je ostao u Atletiku i ne daj Bože prešao u Čelzi/Junajted/Liverpul, ostao bi dobar igrač, ništa više od toga, kod Pepa je najbolji na svojoj poziciji. Ili primer Gundogana, je li i on rezultat ogromnog trošenja novca i je li to igrač kojeg nisu mogli da dovedu Klop i ostali? Malo se više potencira taj novac i gleda da se unizi rad Gvardiole, od Barselone do sada Sitija. Ispisao je istoriju sa Sitijem osvajanjem Lige Šampiona. Ti nisi siguran da bi Pep mogao da napravi ovo što je Klop uradio (1 titula i 1 LŠ, nekoliko izgubljenih finala i titula u poslednjem kolu), ja uopšte nisam siguran da bi Klop mogao da motiviše igrače i uspostavi ovakvu dominaciju u Engleskoj kakvu je Pep uspostavio (5 titula u 7 sezona) , ne sa amplitudama koje ima (jedne sezone 90 bodova, druge sezone van top4). Danas će da grmi, odličan derbi u najavi, uvek je uživanje gledati Liverpul i Siti u ovoj Klop i Pep eri. Mislio sam da će rivalstvo Pep vs Mou ostati najveće u Pepovoj karijeri ali ipak ga je ovo nadmašilo.
d

dostaa

pre oko 2 meseca

vise sitijaaaa...arsenal ili liverpul zasluzuju titulu isto...nek odmori siti malo
v

voxi

pre oko 2 meseca

bice nereseno, ili ce siti da demolira ove davljenike. 🤣🤣🤣🤣🤣

lpool

pre oko 2 meseca

Klop i Pep dva trenera koja su mozda i najvise uticala na razvoj igre u prethodnih 10 godina, Pepov tiki taka je za neke dosadan ali to je stil koji izvlaci najvise iz tehnicki superiornih igraca dok sa druge strane Klopov gegenpresing melje protivnike ali realno taj stil ne daje mnogo prostora za umetnike ove igre. Kako su se prilagodjavali jedan drugome tako su taktike postajale bolje i bolje. Koliko god volim Klopa zbog svega sto je uradio za Liverpul toliko postujem Pepa jer je provalio nacina na koji funkcionise PL i iz sezone u sezonu modifikovao taktiku i terao Liverpul da bude bolji. Od gegenpresinga, bekova na zadnjem veznom, stopera koji igraju kao prednji vezni, zadnjih veznih koji pocinju da love protivnika na njihovoj polovini, uvucenih bekova hvala im za sve prikazano..
r

rsczz

pre oko 2 meseca

Ajmo Klopino sad u drugu ligu da izdominiras Milan/Valencia/Marsej !
P

Pazi

pre oko 2 meseca

Šta je pisac hteo da kaže.
r

rsczz

pre oko 2 meseca

Mislio sam da kazem da ode u novu ligu posto je vec preporodio Dortmund i Lfc u Njemackoj odnosno Engleskoj, a dosta je velikana u ostalim ligama petice koji traze spasioca (zato sam naveo Milan/Valencia/Marsej). Ovo samo ispodprosjecno inteligentna osoba ne moze skontati, prijatelju... poz!
G

Gaizka

pre oko 2 meseca

Klop je sada stvorio ime i reputaciju jednog od najboljih trenera današnjice, njegov sledeći tim će biti Real, Bajern, Barsa (ako stabilizuje finansije) ili PSG. Sigurno neće raditi ono što rade deca koja igraju Football Manager.
S

SAHISTA

pre oko 2 meseca

DANAS SITI DOBIJA. NAJBOLJE IGRA ! Milina ih je gledati .
P

Paa

pre oko 2 meseca

Topi se plastika danas, ako ima neke fudbalske pravde!
S

SIT

pre oko 2 meseca

SITI DOBIJA LAGANO
A

Auu

pre oko 2 meseca

Ne kapiram ljude koji navijaju za ovu plastiku.
M

Mikailo Davidovic

pre oko 2 meseca

Klop stvara igrace,sve je jeftino pokupovao radio sa njima i doveo ih do ovih visina,Liverpul bez para uspeva da parira prebogatim Arapima,nikad jeftiniji a nikad bolji Liverpul u zadnjih 30 godina,elipa projektovana za aredinu tabele mozda cak i donji dom po imenima ce verovatno uzeti titulu,ma svaka im cast,razbijajunpreslupi siti,junajted i arsenal…svaka cast Jorgene Klope.
D

Drobilica kicme

pre oko 2 meseca

Samo za nunjeza i van dajka su dali 200 miliona,da ne nabrajam ostale ima ih mnogo,sirotinjski nema sta.
B

Brko

pre oko 2 meseca

De napiši cijene po kojima su kupljeni svi igrači Liverpoola
1

14

pre oko 2 meseca

Arsenal uzima titulu, a ostali neka se poredjaju iza njih kako im volja. Sa neresenim rezultatom, Arsenal bi ostao lider na tabeli. Arsenal je najvise dao i primio najmanje golova u ligi, nije izgubio ni jedan meč od dva rivala, a pobedio i jedne i druge. Man City pored pobede u prvenstvu, pobedio na penale i u FA Community Shield u finalu.
3

31.03

pre oko 2 meseca

Gostuju MC... Tako da biće potop opet...
P

Polako sreco moja

pre oko 2 meseca

Doci ce za 2 kola na etihad i bice petardiran po starom dobrom obicanu,plac zincenka i budjenje iz snova.Arsenal nema velikih igraca sa onom stvari izmedju nogu za titulu...
A

Arsen(al)

pre oko 2 meseca

🙄
J

Jao

pre oko 2 meseca

Uopšte ne volim ovu plastiku City ali više bih voleo i oni da uzmu titulu zbog vas napaljenih navijača Arsenala. Večito četvrti, tako će i ostati.
D

D@cha

pre oko 2 meseca

Poklon kvota na Liverpul.
P

Pa batali

pre oko 2 meseca

Sirotinju onda ne odaji tajne
G

Gost99

pre oko 2 meseca

Ako je poklon kvota uzmi 30 000e kredit baci na Liverpul i resices zivotno pitanje
M

MaloVise

pre oko 2 meseca

Gledajuci sva takmicenja unazad 6-7 godina, meni licno dva najaca kluba u tom periodu. Uvijek su tu na kraju, ligu su pomjerali toliko da ni 97 bodova ne donese titulu, sta vise reci. Oba kluba su i kupovali, gurali mladje, trazili hvalitetne Engleze i svake sezone ukombinuju, osim one gdje Liverpul malo stucao( Klop vjerovao da mu vezni red moze iznjeti) Ja imam 37 godina, samo onih godina Real-Barsa (ali tu je bilo svega i prljavog) i ova dva kluba da sam vidio teski rivalitet a o svemu se pitaju. Istina bio je tu i Junajted-Arsenal ali u ligu je znao i treci uletiti a na euro sceni, Arsenal je kasljao.
G

Gost 23

pre oko 2 meseca

Liverpul - City (1-2)
@

@@@@

pre oko 2 meseca

Dobija Liverpul.
G

Gost1312

pre oko 2 meseca

Realno najjace rivalstvo u posljednjih 7 godina u svjetskom fudbalu, najkvalitetniji fudbal. Ona tekma sa Anfielda gdje je bilo 2-2 je po mnogima najjaca tekma ikad u Premier Ligi. Pep i City uspjesniji, vise trofeja ali ne treba zaboraviti da je za bod 2 titule uzeo u PL gdje je Liverpool isao do 94 i 97 poena sto je suludo, nejverovatno, do 38og kola borba. Oba trenera su osvojila sve moguve trofeje za svoj klub u tih 7-8 godina rivalstva, mozda nemaju dublju historiju ali kvalitet je nenadmasiv, svida mi se cak sto nije bilo prljavih desavanja,mrznje i provociranja kao prije kod nekih rivalstava.
Н

Неутралац (одговор свима)

pre oko 2 meseca

1) Заслужио је још од Мајнца да има успешну каријеру, а да не говорим о бајци из Борусије. Сви кукају, кукао је и Гвардиола како није фер што им истражују финансије. Руку на срце ни ја не волим ту страну Клопа која се жали на све живо. Њих двојица су фантастични тренери и желим им сву срећу (Клопу мало више) 2) Моја грешка, исте шансе за ЛШ има и као Ипсвич и ту си потпуно у праву 🤣 Хтео сам ЛЕ да напишем али омаших. Све у свему, лично мишљење је да бих волео да оде са још једном ПЛ под појасом. Спортски поздрав свима!
Н

Неутралац

pre oko 2 meseca

Желим Клопу сву срећу данас, заслужио је да освоји ПЛ (можда и ЛШ) у последњем кругу.
P

Puljaj

pre oko 2 meseca

Želim mu da nastrada sa petardom za srećan put.
J

Junker

pre oko 2 meseca

Za LŠ ima sansi koliko i Ipsvic.
@

@neutralac

pre oko 2 meseca

po čemu je zaslužio, po konstantnom kukanju kako nemaju, a potrošili stotine miliona? Po tome što ne zna da prihvati poraz i uvek su mu drugi krivi, nikad on ili ekipa? Po tome što ima kao neku harizmu, a kad krene da škrgoće zubima bukvalno izbija zloba iz njega? Ništa on nije zaslužio, kao ni Liverpul. Ta priča kako je Liverpul narodski klub i ono "You'll never walk alone", a svi su drugi plastika i mali klubovi, to je ortodoksna glupost. Amerikanci vlasnici godinama, uložili isto koliko i drugi.
T

Ti što

pre oko 2 meseca

Odgovarao neutralni baš nemaš pojma ni o čemu, ni fudbalu, ni moralu ni poštenju, idi brate na tribinu i samozadovoljavaj se svojim -siguran- sam litavim timom. I trenerom!
B

Brine

pre oko 2 meseca

Voleo bi da danas Liverpul pobedi i osvoji titulu
I

Igor 96

pre oko 2 meseca

Uvek su mecevi izmedju ova dva trenera bili vrhunski, nedostajace njihov dvoboj, Klop iako nije osvojio broj trofeja kao Gvardiola u Sitiju uspeo je da uradi nesto mnogo znacajno, vratio je Liverpul tamo gde svake sezone treba da bude a to je uvek u borbi za titulu, secamo se svi kako je Liverpul izgledao kad su otisli Tores i ekipa, a i pre nego sto je dosao Klop, osim one jedne sezone sa Rodzersom, tako da Klop je uradio veliku stvar, a i vratio je Premijer ligu na Enfild sto mu navijaci nikada nece zaboraviti, kao i Liga Sampiona koja je osvojena i plus domaci kupovi. Jedva cekam da vidim ko ce naslediti ovog vrhunskog strucnjaka.
P

Puljaj

pre oko 2 meseca

Klop ih je vratio na mapu uz dve milijarde potrošenih evra.
E

Enfild

pre oko 2 meseca

Klop je trener koi stvara dok pepe uzima gotove igrace tu se vidi koji je dobar trener
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 meseca

Junajted uzima gotove igrace, Celzi, Real, PSG pre svih, Arsenal placa preko 100m, Bajern, ali ne vidim da niko melje kao Pepove ekipe. Navijam danas i inace za Liverpul, Klopa obozavam, ali i Van Dajk, Nunez, Soboslai, Gakpo, MekAlister, sve su to igraci od 50m i preko, to je danasnja realnost...
k

koi pepe

pre oko 2 meseca

Fasciniran sam tvojim komentarom. Nepismen si, a 2024. godina je... Ako to zanemarim, prelazim na cinjenice. Kog igraca je Klop stvorio u Liverpulu osim npr. Trenta i Robertsona? Alisona nikako, Van Dajka svakako ne, Mekalistera, Sobolsaija, Salaha, Nunjeza, Dijaza, Enda, Zotu, Gakpa... Nije. Najlakse je lupetati, ali to ne prolazi kod onih koji prate PL. Pep je stvorio Fodena kome je vrednost na transfermarktu viša od bilo kog fudbalera Liverpula. P.S. Vise srece sledeci put
h

hmmm

pre oko 2 meseca

Foden,Palmer,Bob,Lewis,Hamilton,Bazenga...itd..