Lalatović i Ubiparip
Lalatović i Ubiparip

Nekad Bora Gol na Banjici, danas Vojo Gol u Subotici

Vreme čitanja: 3min | čet. 14.03.24. | 13:49

Vojo Ubiparip ponovo pokazao klasu, ovog puta protiv Čukaričkog

Kada bi se nekom sadašnjem igraču Spartaka dodeljivao status počasnog građanina Subotice to bi definitnvo bio čovek od zadatka, Vojo Ubiparip. Baš kao i u dosadašnjem delu sezone kada god izađe na teren, prilike i golovi se ređaju kao na traci, te s toga i ne čudi izjava Nenada Lalatovića u novogodišnjem intervju koji je dao za naš portal da Voja najviše doprinosi ekipi u završnici utakmica i kada se situacija na terenu lomi. Videlo se to i duelu sa Čukaričkim na Brdu (2:2). Ima Vojo Ubiparip značaj za Spartak, kao svojevremeno legendarni, nažalost odnedavno pokojni golgeter Borislav Stevanović za Rad, u narodu poznatiji kao Bora Gol.

Izabrane vesti

“Pre ove utakmice imali smo tešku nedelju iza nas, na utakmici protiv Novog Pazara nismo izgledali kako treba, to nije nešto što smo očekivali, da tako odigramo kući. Međutim ekipa je posle toga imala dobru reakciju i juče smo odigrali kvalitetnu utakmicu, posebno drugo poluvreme gde smo pokazali svoje pravo lice, kakvu Spartak ima ekipu. Kada se sve to sabere izrodio se rezultat, koji se izrodio, sa ekipom Čukaričkog koja je izrazito kvalitetna, to je jedan od stabilnijih klubova kod nas. Odigrati kod njih kući ovako, 2-2 , povratak sa 2-0 i da je pri tome sve moglo i da ode u našu korist je velika stvar. Ja sam jako zadovoljan, potpuno smo se promenili u odnosu na prošlu utakmicu“, zaključio je Ubiparip na početku razgovora za naš portal.

Ponovo smo gledali dva različita poluvremena plavo-belih, kao da im se motor upalio tek posle drugog primljenog gola jer su od tog momenta izgledali kao potpuno drugi tim. Doprinele su tome i Lalatovićeve izmene, jer su ponovo momci sa klupe doneli promenu toka utakmice i njenog konačnog ishoda, sa čim se složio i naš sagovornik:

"Ono što se videlo na poluvremenu, napravljene su tri izmene u 46. minutu, promenjena je formacija i sve je na terenu izgledalo drugačije. Drugi gol koji smo primili nas nije poremetio iako je pao na početku drugog dela igre, ali smo reagovali odlično, preuzeli stvari u svoje ruke i samo je sreća nedostajala da dođemo do 3-2."

Dotakao se, dosta nerado i dva majstorska pogotka Luke Adžića iz kornera, situacije koje se gotovo nikada ne viđaju na fudbalskim terenima:

"Što se tiče primljenih golova, to je nešto što se retko viđa, pogotovo drugi gol iz kornera, kod prvog smatram da smo mogli bolje reagovati ali svakako su oba majstorska, što se kaže baš lepa dva gola, nama ne jer smo ih primili, ali moramo Luki čestitati na tome i poželeti mu puno sreće dalje "

Karambol teških utakmica se nastavlja i u narednom kolu, Već u subotu nas očekuje komšijski derbi između Spartaka i TSC-a gde se Subotičani nadaju prvoj pobedi kod kuće posle duže pauze i loših rezultata :

"Susret sa TSC-om će biti još jedna od teških utakmica u nizu koje su pred nama, neke smo i prošli, ali idalje nam sledi velika borba. Oni su odlična ekipa, beleže sjajne rezultate, glavni su kandidat uz Partizan i Zvezdu da igraju evropska takmičenja, ali znamo kakav sistem igre imaju, na kakav način igraju, ko su im nosioci igre pa mislim da je sada momenat da kod kuće konačno pokažemo pravo lice jer su nam bodovi preko potrebni za plasman u plej-of."


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara