Komentari na vest

Neočekivani preokret - Zvezda sve bliža špicu: Isidoru propao transfer u Mec, vraća se u Moskvu

l

losmi357

pre 8 meseci

Nemojte me sprdati Ovaj u Marsej paaa jeste li vi realni Kao Marsej ili Mec hahahahaha
R

RealNo1

pre 8 meseci

Сад одустати од њега. Играч ком си друга опција или који радије бира да испадне из Француске лиге умјесто да игра Лигу шампиона против Ситија и треба да пропада негдје.
P

Politiko

pre 8 meseci

Sasvim je normalno da će neko izabrati Francusku ili Englesku pre Srbije. I sasvim je u redu da izabere Srbiju ako mu te opcije propadnu.
c

cipar

pre 8 meseci

Ovaj je lud ako dođe u naš talog od lige.
P

Politiko

pre 8 meseci

Naša liga je 11 u Evropi To što se Partizan raspada je druga priča
Ј

Јосиф

pre 8 meseci

Пази овоме је распали Мец био друга опција, помињо се марсеј, и сада на дну дна је звезда која је због неспособности(можда и немање финансија) управе није довела центарфора, па сада у цајтноту дај шта даш! Па Охи и Диони су за овог Олајинку играчине, дечко је нови Ришаиро, маните ме сендвичарских коментара, знам да овде има 10% људи који потписују моје рече, нека сендвичаре, они ионаку кликају за сендвич са подригушом!
C

CaleB pravi

pre 8 meseci

Covek jednostavno ne zeli da dodje u Srbiju, sta Vam nije jasno ?? Ako treba i za dzabe da igra, opet ce otici pre u bilo koji Francuski klub, cak i drugoligasa. Ocigledno je da ponudu Zvezde stalno gura u stranu, i gleda neke druge opcije. Ako je uopste i bilo ponude, u sta debelo sumnjam.
P

Politiko

pre 8 meseci

Sasvim je normalno da će neko izabrati Francusku ili Englesku pre Srbije. I sasvim je u redu da izabere Srbiju ako mu te opcije propadnu.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 8 meseci

Voleo bih da dođe, zašto da ne. Ali iznad svega nam treba štoper i zadnji vezni. Da se ne lažemo, svakako ćemo stradati protiv Sitija i Lajpciga. Ali ako nam zadnja linija ostane ovakva, to neće biti stradanje nego masakr.
?

??

pre 8 meseci

Stoper je napotrebniji, na zadnjeg veznog moze i mijailovic da predje. Odbrana nam je rupa. U napadu imamo i kataija kad se oporavi, ivanic tu iza. Imamo mi ko ce da ga mune. Samo treba sacuvati gol, a tu smo tanki
g

gost....

pre 8 meseci

?? ej pa sto nisu prosle godine munuli katai i ivani , pa bili su tu xaxaxaxa
D

DakaCZ

pre 8 meseci

Kupuj Terza i salji tortu sa sve masnicom,Boga to tvojega.I napred Zvezdoooo
T

Terza izduvo

pre 8 meseci

Grinvud presap u Hetafe na pozajmicu bez prava otkupa… nista od ove bombe
l

lion zion

pre 8 meseci

i njega i grinvuda potpisuj!!!mrkela u sta si ti zino nemamo spica uopste alo
Z

Zeleznik

pre 8 meseci

Jedan poziv (zna se i čiji) menja sve.....
M

Mile led

pre 8 meseci

E baš taj će poslednji da ugasi svetlo u celo jsd.
S

SezonskaJakarta

pre 8 meseci

Taj ne sluša Partibrejkerse. Taj ne čita Dantea, Fantea. Taj ne gleda filmove Pola Šredera. Taj misli da je Piter Brojgel norveško krilo, nećak Pitera Krauča. Taj je visok, ali glava mu služi samo za autogolove.
Ч

Чокот

pre 8 meseci

Изађите на улице, пљујте га још мало, можда груне још коју десетину милиона у ЈСД. А можда и "утиче" да Звезда не само не побеђује у "дербију", већ и да се Партизан окити толико жељеном титулом.
C

Como81

pre 8 meseci

Sad ga tražiti isključibvo na pozajmicu,pa ako se dokaže onda kupovati...Sad mi možemo da ucjenjujemo!
V

Vin

pre 8 meseci

Ne mozemo mi da ucenjujemo uopste. U Lokomotivi ti je prvi spic onaj Dzujba i zato Wilson ulazi sa klupe. Imaju na pozajmicama u Antverpenu spica koji ce sada igrati LS, a imaju i naseg Rakonjaca. Cak i da ne proveravam, siguran sam da imaju jos nekoga. Wilson ima ugovor do Juna 2026 i ako mislis da se njima zuri da ga prodaju i da mi imamao bilo kakve sanse tu da ucenjujemo u velikoj si zabludi ;)
Z

Zaza Paculia

pre 8 meseci

Sad ocekujem da Zvezda do ponedeljka zavrsi Isidora, Levija i stopera. Zvezda sada postaje zanimljiva opcija za mnoge igrace, ipak ce mnogi pre izabrati Lorijen, Mec, Veronu, Bohum nego Zvezdu...
o

olopa

pre 8 meseci

Mislis Francusku ili Italiju nego Srbiju
A

Aca LJotic

pre 8 meseci

Zaza Pacuila Veci izazov bi im bio da igraju Ligu Sampina ove godine smo otisli direktno u Ligu Sampiona a sledece godine samo jedna utakmica u Kvalifikacijama za Ligu Sampiona to je Plej Of tako da i tu imamo velike sanse da cetvrti put udjemo u Ligu Sampiona.
L

Lazaros

pre 8 meseci

Сад га неби довео ,изабрао је клуб !! Сада нека седи пола године на трибинама у хладној Москви !!!Ниси хтео да дођеш ,сад нам не требаш ,тако се показује да ли смо велики клуб или мали
E

Ej stručnjak

pre 8 meseci

Kada bi se tako poslovalo, više od 50 posto svih transfera u Svetu bi propalo.
F

FkpCascais

pre 8 meseci

Evo ga ludak koji na sve nacine hoce da nas ubedi sve nas u Srbiji da sranci ne valjaju i svaku ne propusta kao izgovor sto ga ne dovesti.
G

Gaizka

pre 8 meseci

I 80% transfera.
D

Don Vito Corleone

pre 8 meseci

Nešto baš i ne verujem da ga je Marsej tražio, jer imaju top špiceve. Pošto se u Francuskoj završio prelazni rok, ovo je nikada bolja situacija za Zvezdu da ga dovede.
n

nije mi jasno

pre 8 meseci

kako odjednom zapadni klubovi mogu da kupuju igrace iz ruske lige?
P

Pazi

pre 8 meseci

Uvek su i mogli.
A

Aca11

pre 8 meseci

Zapadnim klubovima nije zabranjeno da dovode fudbalere iz Rusije, ali problem nastaje prilikom isplate obeštećenja, jer platni promet između zapadnih zemalja i Rusije više ne funkcioniše... U nekim zemljama se taj problem rešava zaobilaznim putem, tj. novac se isplaćuje preko povezanih preduzeća registrovanih u drugim zemljama, ali u nekim zapadnim zemljama postoje zakonske prepreke za taj način poslovanja, tako da kupovina fudbalera iz Rusije nailazi na razne probleme...
S

Salamander

pre 8 meseci

Da skočimo pa da kažemo hop. Nikad više Latte Lath.
a

ajdee

pre 8 meseci

ajdeeee