Džekson Muleka i Aleksandar Vukotić (©AFP)
Džekson Muleka i Aleksandar Vukotić (©AFP)

Nesuđeni Zvezdin centarfor ide u Bešiktaš za 4.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.07.22. | 01:51

Ugovor na pet godina

Još se sportski sektor Crvene zvezde i trener Dejan Stanković nisu odlučili za novog špica, sve se glasnije pominje da je osvajač duple krune spreman da podigne ulog na 3.000.000 evra jer za manje ne može da pronađe ono što traži, a rešenje svakako neće biti Džekson Muleka.

Centarfor iz Konga isplivao je kao želja srpskog šampiona u proteklim danima, ali nije mogao da isprati finansijske zahteve njegovog matičnog kluba Standarda iz Liježa. Naime, na Mulekin dres nakačena je etiketa sa 4.000.000 evra posle odlične polusezone u Kasimpaši gde je postigao 12 golova na 14 utakmica, pa su u Ljutice Bogdana odlučili da se okrenu drugim opcijama. Muleka je bio i na radaru Barnlija, a na kraju će završiti kao pojačanje Bešiktaša!

Izabrane vesti

Nedelja, 20.00: (1,15) Crvena zvezda (7,75) Radnički Niš (18,0)

Francuski Ekip javlja da je Standard dobio ono što je tražio i da je dogovoren transfer za četiri miliona evropskih novčanica, uz još 15 odsto od naredne prodaje. Muleka će se obavezati na petogodišnju saradnju, a zarađivaće 1.100.000 evra po sezoni i 5.000 evra po odigranoj utakmici.

Sve to je 22-godišnjeg špica navelo da ponovo izabere Tursku kao mesto daljeg fudbalskog razvoja. Pre nego Barnli gde bi igrao Čempionšip, dok je Tuluz ispao brzo iz igre pošto nije mogao da ponudi više od dva miliona evra, iako je trener Filip Montanje obavio sa njim nekoliko razgovora. Kasimpaša je htela da ga zadrži, ali je Bešiktaš ipak pobedio.

SVE KVOTE ZA POČETAK MOZZART BET SUPERLIGE SRBIJE

Zato bi Muleka već koliko u četvrtak trebalo da stigne na Bosfor u pratnji svog agenta Žan Vilija Ngome. Iz Turske stižu informacije da će novi špic Crvene zvezde i član Mozzart Bet Superlige Srbije postati Mbvana Samata iz Fenerbahčea.


tagovi

Džekson MulekaLetnji prelazni rok 2022Standard LiježBešiktaš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara