Nenad Bjeković, Slobodan Prodanović i Jovan Šurbatović
Nenad Bjeković, Slobodan Prodanović i Jovan Šurbatović

POTPISAN ISTORIJSKI UGOVOR: Kompanija Mozzart i Fudbalski savez Srbije u nove pobede

Vreme čitanja: 3min | sre. 06.07.22. | 14:16

Poželimo dobrodošlicu Mozzart Bet Superligi i Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije

Potvrda dobre saradnje i sjajnih rezultata Fudbalskog saveza Srbije i kompanije Mozzart novi je put ka uspehu fudbalske scene Srbije. Ugovor koji ima prefiks istorijski potpisan je između Fudbalskog saveza Srbije i kompanije Mozzart u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi. Osim Superlige Srbije, Mozzart od ovog leta premijerno postaje i zvanični sponzor Prve lige, koja će nositi naziv Mozzart Bet Prva liga Srbije, a u narednom trogodišnjem periodu nastaviće i sa pružanjem finansijske podrške Fudbalskom savezu Srbije.

Svečanom činu prisustvovali su ispred Fudbalskog saveza Srbije, zamenik predsednika Nenad Bjeković i generalni sekretar Jovan Šurbatović, te generalni sekretar Zajednice Superligaša Darko Ramovš, dok su kompaniju Mozzart predstavljali generalni direktor Slobodan Prodanović i direktor marketinga Dejan Kosanović.

Izabrane vesti

Mozzart Bet Superliga i Mozzart Bet Prva liga Srbije su svakako šampionski projekti i potezi naše kompanije. Ne samo zbog činjenice da je Mozzart šampion regiona u priređivanju igara na sreću, već mnogo više zbog činjenice da srpski fudbal jeste i ulazi u jedan od najboljih perioda svog postojanja. Želja nam je da u naredne tri godine podržimo i budemo pravi partner i da sa ponosom iz sezone u sezonu konstatujemo napredak srpske ’bubamare’. Pokušaćemo zajedno da srpski fudbal smestimo u prvih deset u Evropi po koeficijentu uspešnosti. Uveren sam da ćemo to umeti i da posle Svetskog prvenstva u Kataru tek sledi renesansa srpskog fudbala“ rekao je Slobodan Prodanović, generalni direktor kompanije Mozzart.

Zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković uveren je da zvaničnim činom potpisivanja ugovora sa kompanijom MOZZART počinje nova era u srpskom fudbalu.

Potpisali smo ugovor koji po mnogo čemu nosi prefiks istorijskog. Profitiraće svi u srpskom fudbalu, naročito klubovi koje očekuje prilično ozbiljna finansijska injekcija. Znamo koliko je teško funkcionisati u okolnostima kada nema uslova i sredstava. Fudbalski savez Srbije je dobrim radom u proteklom periodu obezbedio sebi nastavak saradnje sa jakim strateškim partnerom na još četiri godine, a u isto vreme obezbedili smo Super i Prvoj ligi Srbije naslovnog sponzora u naredne tri sezone. Sve što je bilo do nas, mi smo uradili. Sada je na klubovima da iskoriste ovo na najbolji mogući način i da tu stabilnu finansijsku situaciju pretvore u dobre rezultate na terenu. Čvrsto verujem da će se narednih sezona u Srbiji igrati lepši i atraktivniji fudbal, da če se navijači vratiti u velikom broju na stadione i da ćemo zajedno sa kompanijom Mozzart krenuti u nove pobede“, istakao je Nenad Bjeković.

Uspostavljanje ove saradnje predstavlja krupan korak napred za domaći fudbal i daje značajan vetar u leđa srpskim igračima na putu ka novim pobedama. Uz sigurnu podršku regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću, nema sumnje da će se najbolji fudbal u regionu, a i šire, igrati upravo u Mozzart Bet Superligi.

Sigurni smo da će domaći klupski fudbal umeti da iskoristi tu dobru energiju kompanije Mozzart i da u sezonama koje dolaze krene još bliže vrhu evropskog fudbala. Mozzart veruje u srpski fudbal i sigurni smo da će publika imati šta da gleda i uživa tokom mečeva Mozzart Bet Superlige i Mozzart Bet Prve lige Srbije. Za najbolje igrače, strelce, asistente ili golmane Mozzart priprema posebna iznenađenja, a kao i uvek do sada potrudićemo se da uvežemo uživanje u fudbalu i humanitarni rad odnosno društvenu odgovornost. Pratite srpski fudbal i budite pobednici“, rekao je Dejan Kosanović, direktor makretinga kompanija Mozzart.

Takođe sa radom je počeo i novi sajt Mozzart Bet Superlige Srbije koji je prilagođen vizuelnom identitetu strateškog partnera i koji će svim ljubiteljima domaćeg fudbala pružiti mnogo informacija o utakmicama i događajima u dva najjača ranga takmičenja.




tagovi

FSSMozzart Bet SuperligaNenad BjekovićJovan ŠurbatovićMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara