Milan Gajić (©MN Press)
Milan Gajić (©MN Press)

Neuspešan Ivićev debi na klupi Krasnodara zapečatila Gajićeva asistencija (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.02.23. | 18:18

CSKA stekao lepu prednost za revanš u četvrtfinalu ruskog kupa

Razlika na tabeli ruske Premijer lige između CSKA i Krasnodara je četiri boda, a uoči revanša četvrtfinala ruskog kupa tri gola, takođe u korist Moskovljana.

Armejci su u prvoj rundi borbi za polufinale slavili 3:0 kod kuće i napravili veliki korak ka narednoj fazi, ostavivši Vladimira Ivića da sa svojim stručnim štabom i igračima analizira šta to nije valjalo u njegovoj prvoj takmičarskoj utakmici na klupi Krasnodara.

Izabrane vesti

Tokom priprema srpski trener je mogao da bude zadovoljan nastupima svojih igrača, ali zvanični debi za crno-zelene neće pamtiti po dobrom. Delom i zbog zemljaka Milana Gajića, koji je u 86. minutu asistirao Antonu Zabolotniju za treći gol CSKA. Prethodno su precizni bili Fedor Čalov u 30. i Brazilac Mojzes u 10. minutu, a treba istaći i da je Kolumbijac Horhe Karaskal u 64. minutu propustio priliku da pogodi iz penala.

Gajiću je pomenuta asistencija bila četvrta ove sezone, dok se jednom upisao u strelce. Bivši bek Crvene zvezde odigrao je ceo meč za Moskovljane, a Zaša Zdjelar poslednjh nekoliko minuta. Na drugoj strani je nekadašnji vezista TSC-a, Mihailo Banajc, ušao u igru 20 minuta pre kraja, ali nije uspeo da spreči ubedljiv poraz svog tima.

Današnja utakmica bila je jubilarna 350. za kapitena i golmana CSKA, čuvenog Igora Akinfejeva koji celu karijeru čuva gola Armejaca. Potrudili su se saigrači da mu je ulepšaju.



tagovi

Milan GajićSaša ZdjelarMihajlo BanjacCSKA MoskvaKrasnodarVladimir Ivić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara