Nije šala, Željko, karta za Katar je već čekirana: Još 11 dana da obezbedite mesto u Mozzartovom avionu

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.10.22. | 13:53

Nedavno je našem dobitniku izmakla unosna premija, ali je sreda donela idealan popravni

Pogoditi tiket sa kvotom 436 samo po sebi je veliki i ne tako čest uspeh, međutim, zahvaljujući nagradnoj igri kompanije Mozzart, dobitni tiket predstavljao je samo deo zadovoljstva za Željka K., novog u nizu putnika u Katar. Jedno od 122 mesta u Mozzartovom avionu za Katar i privilegiju da prisustvuje utakmici Srbije i Brazila ovaj Užičanin stekao je zahvaljujući tiketu koji je odigrao 19. oktobra.

Večernji listić sadržao je pet parova, a svi su počinjali u istom terminu - od 20.45. Bilo je tu prelaza iz iksa (ujedno tipova sa najunosnijom kvotom), konačnog ishoda, ishoda na kraju prvog poluvremena i kombinacije tipova, a svi zajedno u sredu uveče doneli su slavlje Željku.

Izabrane vesti

Pravo zadovoljstvo, međutim, usledilo je dan kasnije, kada smo igrača obavestili da je uz novčani dobitak zaradio i put na Svetsko prvenstvo.

"Da li se šalite? Zabezeknut sam", bile su prve Željkove reči.

Nakon što je shvatio da mu je zaista pripala privilegija da otputuje u Katar na utakmicu Srbije i Brazila, vlasnik tiketa osvrnuo se na listić papira koji mu je doneo dvostruku sreću.

"Kladionicu igram iz razonode, uglavnom jurim veće kvote, često kroz prelaze iz iksa. I za danas sam odigrao sličan tiket, ovaj put parove Kupa Grčke. Nedavno u Resniku je malo nedostajalo da doživim srčani udar. Izmaklo mi je 2.000.000 dinara iz ruku jer je umesto iz iksa u dvojiku došlo iz iksa u keca", rekao je jedan od 122 putnika na Mundijal Mozzartovim avionom.


Podsetimo, od 1. septembra do 31. oktobra traje druga etapa takmičenja u kojoj će mesto u avionu pronaći još 61 putnik. Posle dosta vremena reprezentacija Srbije ima tim koji može da dogura daleko, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg uspeha u istoriji srpskog fudbala. Svaki dan takmičenja biće prilika za osvajanje, a nagrada je PUT I KARTA ZA MEČ BRAZIL - SRBIJA na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35. Konkurencija će biti ogromna, ali u MOZZART AVIONU ima dovoljno mesta za sve.Nadamo se da ćemo se videti u Kataru.


tagovi

pogodi najveću kvotuKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara