Petrović (©Starsport)
Petrović (©Starsport)

Njegoš ostaje na „Karađorđu“! Voša otkupila Petrovića za 800.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.04.24. | 10:22

Ugovor do 2027. godine

Ostaje Njegoš na „Karađorđu“! Sjajna vest za navijače Vojvodine: klub je otkupio Petrovića, koji će naredne tri sezone, do juna 2027. godine, nositi crveno-beli dres novosadaskog kluba.

Petrović je zimus došao u Vojvodinu na pozajmicu iz španske Granade, a čelnici kluba su juče otkupili njegov ugovor za 800.000 evra, objavio je Dnevnik. Vest je potvrdio i predsednik crveno-belih Dragoljub Zbiljić.

Izabrane vesti

Njegoš je naš! Presrećan sam što smo pozitivno okončali pregovore, jer smatram da Njegoš vredi mnogo i znatno doprinosi našoj timskoj stabilnosti. Naša želja nikada nije ni bila upitna da ga zadržimo u našem kolektivu. Od kada je došao u Novi Sad radili smo na tome. Ne samo da je učinkom podigao nivo igre, on je svojim ponašanjem i samopregorom bio primer svima u kolektivu, kao paradigma istinskog profesionalca koji daje čitavog sebe, na treninzima i na utakmicama, bez razlike“, pričao je Zbiljić za Dnevnik.

Predsednik Vojvodine potvrdio je i visinu otkupa.

„Istina, verovali smo da će pregovori ići lakše, po osnovu prava na otkup definisan ugovorom. Marko (Jovanović, sportski direktor) je svakodnevno imao Granadu na telefonskoj liniji. Konačno su prihvatili ponudu od 800.000 evra, kada sam im predočio mogućnost poslovne saradnje u budućnosti, koja bi podrazumevala razmenu igrača u oba smera“, otkrio je Zbiljić.

Odigrao je Njegoš Petrović 12 utakmica za Vojvodinu na dva fronta ove sezone i postigao tri gola, a najznačajniji je bio u prošlom kolu protiv TSC-a, u 90. minutu za pobedu 3:2.



tagovi

Njegoš PetrovićFK VojvodinaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara