Komentari na vest

Nova blamaža Orlića – Irci slavili u Leskovcu

t

tuneki

pre oko 1 mesec

engleska luks 7 0
F

FM

pre oko 1 mesec

Ovo je jos jedna propala generacija, za njih je kasno, zao mi klinaca od 12-15 godina jer nema ko da ih nauci prijemu, gradjenju lopte, poneki dribling itd. osnove fudbala, strasno koliko neznanja, gomila zadnjih veznih, bikova stopera, roponja od napadaca, svi bez tehnike, nula kreativnosti, sve ovo vec imamo u A selekciji, strasno, i najgore od svega sto decu nema ko da nauci da je talenat redak a da je rad sve, nemaju zelje da ostanu nakon trenigna da vezbaju ili u svoje vreme jer su nauceni da su popluproizvod u najboljem slucaju i da im je cilj samo da ih roditelji/menadzeri uvale negde.
G

Goust

pre oko 1 mesec

Zecevic i Hrstic iz Hakena se ne pozivaju Lazetic, Kabic,Ilic, Drezgic ne igraju nigde
S

Sve je ovo normalno

pre oko 1 mesec

Dok Piksi bude smenjivao i postavljao selektore (svoje drugove), nece biti bolje.
V

Vulex

pre oko 1 mesec

Gde su Mihajlo Ilic, Stefan Lekovic, Nikola Knezevic, Petar Ratkov, Nikola Stankovic, Srdjan Hrstic, Marko Milovanovic... Itd ???
E

Eseks

pre oko 1 mesec

Evo ja se kandidujem za selektora mladih..Imam vise iskustva(trenerskog) od Drulovica.Od dece koja ne znaju da hodaju pravio sam igrace koji su blizu reprezentacije za kadetski uzrast.Treniram i osnove atletike sto je idealna kombinacija sa fudbalom jer moji igraci izgledaju fizicki bas dominantno,pravilno trce,skacu ko ludi,kidaju u duelu,prvi korak brz ko munje...Kad nisam na terenu studiram strucnu literaturu stranih akademija(trenutno imam dortmundov program)..Moje mane su sto nisam u partiji i nisam za tal i sto mi ne treba plata.
R

Real Madritis

pre oko 1 mesec

Eseks, Ljubinko Drulović bio prvak Evrope 2013 sa našim klincima -19, o čemu ti pričaš?
C

Corbatum

pre oko 1 mesec

@esex dat ce Bog da se probijes decko, pa makar vani ako ne u svojoj zemlji. Poz iz RH
O

OdokaiMozga

pre oko 1 mesec

Dobar i odlican fudbaler se postaje od 24,25 godine do 30te,kao u svim sportovima drugim kolektivnim. Retki su neki,mozda 5% koji to urade ranije,ali retki.
1

123567

pre oko 1 mesec

NEMANJA VIDIĆ za spas
E

Ejdj

pre oko 1 mesec

Ne bih ja Drulovica nista osuđivao tri selektora su prije njega zamjenili!ostaviti mu vremena, i igraci nisu nista krivi...
S

Sikirić

pre oko 1 mesec

ko je kriv???
B

Batađorizam

pre oko 1 mesec

Šamara nas ko stigne. Ako! Kakav savez, kakva liga, kakva struka takvi i rezultati.
G

Gost 978

pre oko 1 mesec

A tako lepe terene su im napravili po Srbiji bice to lepi pašnjaci za koju godinu
K

Kangalinjo

pre oko 1 mesec

Ne bi Kanga bio alfa i omega u Zvezdi sedam godina vec,samo dzaja i pizon imaju više sezona od njega,da mi imamo iole normalnog igraca srednjeg reda koji ima mozga,kefalo,pas i drzanje lopte u nogama duze od 3 sekunde. Ili Nato u Partizanu. Sve to dundjeri izvikani i nista drugo.
V

Vuk 981

pre oko 1 mesec

Pre 7 godina nije bio toliki raspad kao sada. Bili smo u to vreme prvaci sveta na Novom Zelandu, mogao je neki klinac da se istrpi, ali ne, doveden je čuveni Kanga od 35 leta, da kao stane na loptu, da pada čim ga neko pipne, da daje neupotrebljive dubinske lopte, da kiksira na 30 metara od našeg gola, da dobija crvene kartone...da ne nabrajam više. Ali dobro, većina je oduševljena kako on igra, tako da verovatno samo ja vidim neke stvari. Tu vam je Kanga, zadovoljni ste titulom, a Evropu ko j...
K

Kangalinjo

pre oko 1 mesec

@vuk981 Prvo navedu me jos neke drzavu koja bila sp u fudbalu do 20god. Ne znas,inače na svake dve godine je to sp. Drugo dyangrizav si i grobarske odvojen. Nego navedu pre Kange koje bio zadnji normalan u Zvezdi i reprezentacijo tek. Predrag Djordjevic Cela as olimpijakosa kad oli igraopolufinala LS i cetvrtfinala i jedini kome nisi mogao loptu da uzmes dva dana. Cak milijas i dejan stankovic nisu prisli blizu,a ponajbolji su. Mozda je Ninkovic bio blizu,ali igrao je godinu dana samo. I navedi mi jednog naseg od tih sto bili sp,a da je neka zvezda ispao u evropskom fudbalu. I navedi bilo koga eto.
V

Vuk 981

pre oko 1 mesec

@Kangalinjo. Grobarski jesam ODVOJEN, lepo si napisao, nisam OBOJEN, verovatno si to hteo da kažeš. Mogao je npr Maksimović iz Getafea, nije neka zvezda kao tvoj Kanginjo, ali dobro moglo je možda sa njim da se proba. Pusti me tih tehničara, to polako izumire u modernom fudbalu. Tvoj tehničar Kanginjo usporava igru, kao promeni stranu a ništa se iz toga ne dobije, pa onda padne, dobijemo slobodan udarac na našoj polovini, jaka stvar, pa opali 3 šuta sa 30m,gađa avione, ubode svaki 20 šut, izgubi loptu protiv Makabija,umesto da doda Bukariju za kontru, primamo gol u 45+, crveni protiv Ludogoreca i još mnogo toga. Ali dobro, odličan je za ling long
K

Kangalinjo

pre oko 1 mesec

Eto izvadio si jedva na muke jednog Maksimovica iz naftalina,inace prosecnog igraca,vise radilicu nego momka koji zna sa loptom nesto vise. Ja nisam rekao da je Kanga neka zvezda tipa Pizona,Kuleta,Jugovica ,Robija, Piksija, Milana Jankovica, Janjanina,itd ali cinjenica je da nas fudbal nije iznedrio igraca normalnog sredine terena poodavno. Igraca kod koga je lopata koliko toliko sigirna,coveka sa mozgom,dobrim pregledom igre, Luka Milivojevic donekle, ali i on je to bio pre 10-15g. Hvala ti na upucenim greskama,ali posto sam oba komentara pisao sa telefona u pokretu,eto na miru i sa puno takta,detaljno takodje objasnio sam ti neke stvari. A ti pronadji i zagrebi jos po nekim nasim igracima da li su ranga Kange. Tesko bi vecina igrali u nekadasnjoj Jugi,u rangu Bg zone tadasnje.
M

MaKako

pre oko 1 mesec

Gde su oni dušebrižnici sto imaju maniru klincimima treba pružiti sansu i slične budalastine sto izgovaraju kao papagaji. Posle lud terza ili ko vec od predsednika klubova kad ih proda odmah,dok jos parica se moze uzeti. Nijedan ali nijedan sem mozda 2,3jice sto je otisao pre 23ce godine preko,da je uradio nešto. Stagnacije i nista drugo,tavorenje.
e

e

pre oko 1 mesec

Sta se cudite,pa u Srbiji cim nesto znas izbace te iz tima.Ono sto govorim stalno,jeste moderan fudbal brzina,snaga,ali vrhunski timovi imaju na sve to i tehniku.Nasi kad vide da je Mitrovic brz odmah pomisle da je Anri,a on samo sto ne istrci na atletsku stazu zajedno sa loptom.Kad se pojavi igrac koji moze nekog da predribla,odmah ide komentar,kako davi,gusi i slicno.Jedino nikad necu shvatiti da Piksi uopste ne ceni sve ono sto je sam posedovao kao fudbaler,verovatno bi Piksija fudbalera,Piksi trener stavio na klupu.Samo kad se setim da je pored Kataija u najboljoj formi,kada je radio sta je hteo na terenu,on pozivao Mitrovica,koji je bio peta rezerva u Zvezdi.Mislio sam da bar Drulovic to moze drugacije,sa omladincima,,ali isti je to stil ili jos gori.
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

Nije blamaža. Realnost našeg fudbala.
N

Nemanha

pre oko 1 mesec

Opet Pavkov nije igrao,a trebao je da pomogne mladoj reprezentaciji(tako je Piksi rekao). Ovo je sramota.
N

NN3

pre oko 1 mesec

Misliš Ratkov..
V

Veljko9

pre oko 1 mesec

Ali pored njega ima i Marko Milovanovic iz Almerije i Srdjan Hrstic iz Hakena?!?! Oni zovu Lazetica sto gol nije dao u pro fudbalu do leta nece igrati nigde.
I

Ipswich

pre oko 1 mesec

Održa Drula u Leskovcu javni trening za odbranu i golmana Severne Irske. Tema: Reakcije defanzivnog bloka na centaršuteve. Mladi Irci odlično odradili vežbu. I televizija prenosila jbt. Pa naši su samo "trenažni čunjevi", dosta više zanošenja, fudbal nije za Srbe!
I

Izgleda

pre oko 1 mesec

Izgleda da je njima Japanac predavao engleski, fudbal se uvek učio na ulici, i danas je tako tamo gde se dobro igra, Brazil, Španija, Argentina.... a kod nas već decenijama nema te kulture, škole fudbala sa ovim Japancima što nisu šutnuli loptu su na svakom koraku i tako se pravi privid da svi treniraju fudbal a nidje veze...
Š

Šibar 61

pre oko 1 mesec

Izvantedan komentar,otkad se fudbal ne pika po ulicama i poljančetu, otada nema fudbala i fudbalera u Srbiji,ove takozvane škole fudbala,samo sluze za šišanje naivnih roditelja,u kakvoj smo mi fudbalskoj agoniju i dubiozi,je primer da zadnji nas fudbalski velemajstor je Tadić a on u 37g. a o struci pričati je tragikomedija
s

snob

pre oko 1 mesec

Postoji jedan levi bek u srpskoj ligi..21 god..najmlađi kapiten u svim srpskim ligama..a ne daju mu da napreduje zbog trenerske kompenzacije ..nije bio na "liniji". Posto dobro poznajem ovu generaciju odgovorno tvrdim da u toj generaciji nema boljeg...
j

juninho

pre oko 1 mesec

Ko je decko ?
V

Vojvodinaš je

pre oko 1 mesec

Šteta,tako perspektivni i baš nemaju sreće,selektor za poželeti ali ....,glavu gore bice prilike !Šalim se...
V

Vuk9

pre oko 1 mesec

Ko je ovaj Jovan Lukic? Toliko ga guraju a krivac za gol na proslojj tekmi i sad opet zapocinje..
D

Dominus litis

pre oko 1 mesec

Potpuno smo tehnički i taktički nadigrani od ekipe koja vredi 3 miliona evra u odnosu na naše koji ( barem na papiru) vrede 36 miliona evra!? Na terenu totalno druga slika, pokazali su nam kako se igra moderan fudbal i kako se pravilno i pošteno radi sa mladim igračima.
D

Drulović dr

pre oko 1 mesec

Mogu li nekako do Đorine diplome i neke mlade selekcije. I ja znam da držim ruke u džepove, dajem izjave, analiziram unapred, posle utakmice me nigde nema, plata može upola, obećavam 10- 15 igrača za seniore... Malo li je?
D

Dejani

pre oko 1 mesec

Oterajte ih sve. Ovi nemaju pojma. Reprezentacija neće puniti ni stadion u Topoli ako ovako nastave
J

Jeste

pre oko 1 mesec

Nema gde se ne brukamo od prvog tima do petlica.
K

Kostakurta

pre oko 1 mesec

Ja ne mogu da shvatim da selektor forsira ovog Kovacevica koji ne bi stigao ni moju babu.Ugasite svetlo.
G

Gost47

pre oko 1 mesec

A ja neznam ko gura ovog Mimovića, prolaze pored njega protivnički igrači, kao pored obran vinograd, izraziti krivac za izjednačujući gol iraca.
N

NN3

pre oko 1 mesec

Treba istaći u naslovu Severnoirci, da sramota bude veća. Republika Irska je razvijenija u fudbalu i ima profesionalnu ligu bar. Severnoirci su maltene poluamateri. Nakon devetke od Engleza i nerešenog sa Luksemburgom, tatini sinčići su još jednom ispunili očekivanja.
M

MarkovICCs

pre oko 1 mesec

Šta vas ovde čudi? Ovi momci su sasvim sigurno gledali svoje starije kolege - seniore pre nekoliko dana; onu šetnju, bezvoljnost i bol u k…. za reprezentaciju protiv Rusije. Gledali juče u karantinu onu komediju protiv Kipra; ono nije bio ni trening, ono je ništa. Nakon toga saslušaju Piksija koji ima napredna opravdanja za sve. I sad treba oni da lome noge i da izgaraju protiv Irske; tačno ih briga. Kakav savez, kakav seniorski, pa tako je i U21. Apsolutno izgujene generacije. Dzaja i napredni drugari mogu da slave; valjda je to ono sto su i zeleli.
G

Gostic92828

pre oko 1 mesec

Drulovic u vise navrata istice da je ubedjen da bi odveo Srbiju na EP 2016 da ga Tole nije smenio. Naravno, bolje on da je ostao nego sto su doveli Advokata,ali ne znam na osnovu cega je tako siguran da bi proso grupu sa Portugalom, Danskom,Albanijom,Jermenijom. I sa partizanom je bio uzas, nije uspeo da prezimi u evropi 2015 nakon sto je Milinkovic Zoran imao dve uvodne pobede,on je posle uprskao sa Augzburgom I doziveo tri poraza u grupi, a I u prvenstvu nista bolji nije bio, zvezda za Bozovicem imala ogromnu prednist.Nesto je malo vodio u21 Makedoniju I sa njima nista. Jedino , ona titula sa orlicima 2013. I on je takav pomocnik Piksiju,plus jos gori Goran Djorovic I Bratislava Zivkovic koji skoro da nigde nisu radili, ne daj Boze Piksi da uzme nekog analiticara. Vidim ,mnogi hoce Paunovica, pa ni on kao ni Drulovic posle titule sa mladima nista nije uradio u seniorskom fudbalu

goranc333@gmail.com

pre oko 1 mesec

Ne treba nama Nacionalni stadion, nego Nacionalna njiva, pa svi u okopavanje kukuruza. Da bar neke vajde ima od ovih baletana.
j

jjjjjjj

pre oko 1 mesec

koja bruka i sramota,to ti je kad primadone igraju fudbal,primili 3 gola od ekipe na 2 utakmice koja je ukupno dala 4, evo tog raSnog golgetera Vlahovica koji 2 utakmice nista nije pokazao a selektor sta reci pored katastrofalne igre menja prvi put u 75.minutu a drugi u 85. pa da li ga je sramota, a napad nam se svodi stoper doda levom beku i on onda "kreira" i tako 90% ulaska u igru,ovo je strasno i da li je makar nekog sramota na klupi,na terenu i u savezu
a

acabre

pre oko 1 mesec

Sramota za savez i trenere mladjih selekcija. U ovoj do 21 igraju treceligaski napadaci! Za omladince igraju Lukovic- Strazbur, Mijatovic i Sremcevic mozda nisu top ali imali su dobru cenu. Strasno
m

mlada nada

pre oko 1 mesec

Nisu momci krivi što ne znaju nego oni što su im ulili lažno samopouzdanje i uverili ih da vrede, a koliko vrede, vidi se iz priloženog...Neverovatno je koliko brzo tonemo iz generacije u generaciju i koliko smo do sada već potonili od 2015 i Novog Zelanda...
a

ap11223344556677889900

pre oko 1 mesec

Bilo bi dobro neka lutrija da se organizuje za sve momke koji igraju fudbal u Srbiji do 21 godine, pa koga izvuku da odigra utakmicu za reprezentaciju, verujem da bi učinak bio izjednačujuć. Uzasna generacija umisljenih fudbalera, gledam ih kako se vodi računa o frizurama, kopackama, šorcu tetovazama, ma o svemu samo ne o fudbalu i borbi za grb...
D

DzsanRsRs

pre oko 1 mesec

Koliko kosta poziv, koliko cijela utakmica, a koliko 20 minuta u reprezntqciji, pitam za prijatelja ? Mene licno zanima na koji nacin Drulovic ima uvid u formu Lazetica, prati mu trenige ili sta ? Hvala, Dušan
V

Veljko9

pre oko 1 mesec

Njegovo prezime mora da igra, to sto je isteran iz poslednjih timova Austrije i Holandije to nista.

AkutniBol

pre oko 1 mesec

ništa novo...
Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

Neverovatno koliko su nesposobni i koliko ne znaju! Svi! Ne razumete savremeni fudbal i ne treba da radite u njemu! Ovako prosto ne ide! Najgore je što kapacitet za promene ne postoji! Prosto sa ovim ljudima je to nemoguće, a sami neće da odu! Vrtimo se u začaranom krugu voljom neznalica i nesposobnjakovica kojima je fudbal lični zabran za bogaćenje! Besmisleno!
Z

Zarić

pre oko 1 mesec

Bar beogradski splavovi ne treba da brinu za svoju budućnost ako već fudbal mora
N

News

pre oko 1 mesec

Sta mozes da ocekujes kad u odbrani igraju dva menadzerska igraca Kovacevic I Drezgic koji su po portalima Vidic I Ferdinand a na terenu gori od amatera. Sramota je ovo sto se desilo ali je posledica loseg rada u klubovima I reprezentaciji poslednjih godina
O

Opsaaa

pre oko 1 mesec

Ljudi,pa vi ne znate ko je sve u tom savezu,ko je u našem fudbalu,ko su treneri...a igrači,tetovaža,kosica,trakice i Balensiaga karakondžule na nogama.
H

Haha

pre oko 1 mesec

Najsmesnije sto postoje ljudi koji misle da je Drulovic neki trener, on se nigde nije zadrzao, ni u Slovenackoj ligi, moze jedino u nasem savezu da radi.
V

Vuk 981

pre oko 1 mesec

Ma da, ovo je do trenera. Da je neki drugi trener, mi bi se prošetali kroz ove kvalifikacije
H

Haha

pre oko 1 mesec

Naravno da se ne bi plasirali, slaba je generacija ali bi mozda dobili Luksemburg i Irce.
T

Tuneki

pre oko 1 mesec

Djordjevic izgubio 9 1,ali dobio 3 utakmice Ovaj neresno sa u19 Luksemburga i poraz od Severne Irske
N

News

pre oko 1 mesec

Djordjevic je imao jednu pobedu I poraz