Komentari na vest

Nova dimenzija Gaćinovićevog Napretka: Pobeđuje i kada igra slabo

Б

Блок

pre oko 2 meseca

По мени ,екипа лимитирана.По квалитету грчевита борба за опстанак... али...Ту је Гаћиновић. Желим им плеј оф.Пазар плејаут. Како би било лепо да Напредак,Раднички Ниш,Крагујевац ...имају увек по 2500 гледалаца ,љ кад иде добро и по 4000-5000. Напредак има идеју у игри.Кратки пасови између линија,на гол мање ...у складу са могућностима. Кад дају гол,умртве игру ...Све у свему браво. Леп стадион ,кад би тамо ставили хибрид уфф топ би било...и кров на исток. Ал пре свега Гаћиновић кад би остао и пар појачања. Верујем јуче ,да није било онакво време да би било још више Крушевљана. Поздрав за Лазарев град са Новог Београда. Нек вас се Европа следеће године плаши :))
k

kikoman

pre oko 2 meseca

lepo bi bilo neko da ulozi...ne bi bio problem tih 4-5 hiljada standardno da bude... bas bi bilo lepo videti da pola lige ima navijace, zvezda, partizan, vosa, kg, napredak, pazar, tsc, da krene malo i nis...ako sam nekoga izostavio ko redovno ima solidnu posecenost ja se izvinjavam...lucani i javor fer je da se pomenu, posto su po meni simboli superlige, jako dugo su tu, imaju neki sarm, jos kad bi imali bolje objekte...
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Ако су теби брате оранице,ливаде Лучана ,где не би пун стадион био Барса да дође...и "стадион" Јавора , шарм...Јбг онда брате :)))
k

kikoman

pre oko 2 meseca

imaju sarm jer nemam blage veze kako uspevaju da urade to sto rade, da godinama budu standardni u superligi, posebno u uslovima u kojima treniraju...prosto alhemija neka...jos lucani prodaju igrace za neke milione, javor uvek iskopa par afrikanaca koji im rade posao...ne znam, nekako su mi simboli superlige ,jos insta stranica javora sa svojim postovima, nekako je gas...
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Добро,твоје мишљење.Мени нису никакви симболи.Могло би се рећи о да су симболи Младост Апатин,Хајдук Кула...Да не дужимо ,спортски поздрав :))