Komentari na vest

Nova slaba partija i prvi poraz Rangnikovog Junajteda: Vulverhempton dominirao Old Trafordom (VIDEO)

G

Gordon

pre preko 2 godine

Tek sad dobija tezinu Murinjova recenica "najveci uspeh u karijeri mi je drugo mesto sa Junajtedom"
J

Jay Jay Okocha

pre preko 2 godine

Vulfsi su ih totalno nadigrali, sramotno izdanje Junajteda...

Kameni

pre preko 2 godine

'Ladno mi niste objavili komentar...
G

Gosthe

pre preko 2 godine

menjaju trenere , sistem ostaje, igraci kese ostaju ,rezultata nema . prosto .
A

Andre Ayew

pre preko 2 godine

Kakva je glava ovaj Gojko, najjaca ubedljivo.
G

Gostx

pre preko 2 godine

Manchester je dobro poceo neke akcije ali pocelo se opet igrati sebicno svatko za sebe i ti su napadi propali prvo sanco grinvud pa cavani ono napucavanje a mogla se izigrat dobra sansa i ronaldo je imao nekih napucavanja i ako nije imao mnogo loptu promjenjena je i formacija ali ovo united mora mnogo bolje pozzuu
4

4-2-2-2-cu te

pre preko 2 godine

Na kraju dobili od Vulfsa ono u cijem je obliku 4-2-2-2 formacija.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Kakav crni Junajted. Oni ne postoje od kada je veliki Ser Aleks Ferguson otišao. 80 posto ovih igrača koji sada igraju u Junajtedu, ne bi moglo da sedi ni na klupi u onom Fergusonovom Junajtedu.
G

Gostbd

pre preko 2 godine

dobro je to vama bio fix dana xaxaxa
Y

Yaya Sanogo

pre preko 2 godine

Onog trenutka kada prestane favorizovanje igraca mozda i zavrse na 4. mestu.
M

Monteroo

pre preko 2 godine

Bruno Laz ih je prevario. Najjaci momenat utakmice kada ovaj SK ometac prenosa Andrijasevic kaze sacekajmo izgleda da se lopta posle Brunovog suta odbila iz linije gola,ono lopta se odbila ali na centar. Kome daju platu 1000e nestvarno. Mancester je propustio priliku da dovede pravog trenera npr.Kontea koji voli kad je siroko.. ovako agonija se nastavlja.
A

Aboubakar Oumarou

pre preko 2 godine

Tačno su ispali idioti što su ispustili Kontea...
U

Uuuut

pre preko 2 godine

Tako je to kada dovedes umisljenog manekencica koji hoda po terenu kao da je modna pista i koji mase rukama prema suigracima cim mu ne dodaju loptu jer ne daj boze da neko drugi postigne gol umjesto njega. Ronaldo ove sezone u ligi ima samo 6 golova iz igre u 1298 odigranih minuta (+ 2 iz penala). Ako nastavi ovako mozda na kraju sezone Junajted i bude u TOP 10 sa njim, a bez njega su prosle sezone bili drugi
6

6556565

pre preko 2 godine

Junajted na pola ove sezone vec sada ima 6 poraza, a bez Ronalda su za citavu proslu sezonu imali 6. Rashford + Cavani + Greenwood + Martial su prosle sezone postigli kombinovano 32 gola u ligi, a sada sa Ronaldom na pola sezone su postigli sve ukupno 8.
G

Gost2

pre preko 2 godine

Bruno onakvu sansu sigurno bi iskoristio ali uso je frustriran u igru a cak i pozicija mu je promjenjena rasford isto ok cavani i ronaldo ali nemogu igrati 90 min izuzev neki utakmica ali ova nije sigurno bila ta gdje ti treba brzina pozzzz
T

Triumfi

pre preko 2 godine

Prava šteta što ovaj tim Vulverhemptona nema nekog golgetera i u formi. Takmičarski igraju, tvrda su i borbena ekipa, prave i dosta prilika. Evo i ovu utakmicu za dlaku ne baciše u vodu, da Mutinjo ovo nije majstorski dao.
G

Gostaaa

pre preko 2 godine

Taj isti Ralf je lobirao da otpuste Marka Nikolica iz lokomotive da bi doveo svog pulena iz nemacke koji ne moze da sastavi kraj sa krajem.Sad me samo interesuje da mi neko pokaze tog idiota koji mu je dao poso u united.

Sakur

pre preko 2 godine

Nikad vise na moj tiket dabogda nikad ne igrali ligu sampiona
S

Steve Mcmahon

pre preko 2 godine

Nije svako ko dođe iz Nemačke Klop.
I

Iggx

pre preko 2 godine

Pa i Klop kad je tek došao imao je loše rezultate. Treba vremena da nateraš igrače koji ceo život igraju jednu vrstu fudbala da počnu da igraju potpuno drugačije.
G

Gost99

pre preko 2 godine

I onda je Solskjer najveci problem...
F

Finac

pre preko 2 godine

Nema razlike izmedju Olea i Ralfa. I jedan i drugi nemaju iskustva, znanja itd.
G

Gost99

pre preko 2 godine

Nahvalili su Ralfa ko da im se Ferguson vraca
f

franjo24041902Gost

pre preko 2 godine

katastrofa!😡😠🤮😭😢😥😬🤕👹
d

drago10

pre preko 2 godine

vraćajte olea nazad
G

Gost300

pre preko 2 godine

Wulvsi izuzeto tvrda i organizovana ekipa,svako ce imati sa njima problema,ali brate UTD kao baba od 80 godina,totalno mrtvilo,ja ne znam stvarno dali je neko mislio da ce taj Ragnik uraditi nesto,on je dobar za manje ekipe,da trazi talente i kakve su ono formacije,uzas
G

Gost13

pre preko 2 godine

I Ole je kriv. Jeste da on nije trener kalibra za Junajted, to je svakako vidljivo, ali ako se menja, menja se nekim ko to jeste. A ne čovekom ko je možda dobar sportski direktor za ekipe koje žive od prodaje igrača, ali nikako nije trener kalibra Premier Lige a kamoli Mančester Junajteda.
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

Kad sam pisao o tome u vreme kad mu spremali otkaz, lupali mi minuse kao nenormalni. Ko zna sta bi bilo sa Konteom, jer ocigledno da ovde ima previse nabedjenih igraca. Dobri momak Rasford, pisac basni za decu, ponajbolji primer. Ko zna da li bi i Konte mogao da izadje sa njima na kraj, morao bi pola njih na tribine da salje. To tek bi bio haos. Trebali Solkjera da istrpe bar do kraja sezone i nadju nekog ko valja. Sad ce ponovo menjati trenera do kraja sezone.
G

Gost11111

pre preko 2 godine

Koji blam bog te....nemam reci

Lemi

pre preko 2 godine

Franjo, legendo ovog portala, izdrzi brate. Uz tebe smo svi!
f

franjo24041902Gost

pre preko 2 godine

lako je to reci 👹🤕🤢😬😥😢😭🤮😠😡
G

Gost....

pre preko 2 godine

Nemoze da igra cavani i ronaldo 90 min a bruno na klupi i rasford vec na poluvremenu u igri je trebo biti biti bruno rasford i fred dase osvjezi sredina jer vidjelo se cim je bruno usao manchester je poceo da igra ali kad se sve sabere lose ispod nivoa Manchester Uniteda pozzzz
M

Manci®

pre preko 2 godine

vala sto se tice Rasforda + Sanca bolje da ih nije ni bilo ,jer su tezaaaaakk promasaj po toj Levoj strani..imas mali mali milion krilnih napadaca i gle trika igras bez ofanzivnog veznog , Bruno koji to pored V.D Beka jeste zakovan na klupu, rupa u srednjoj liniji 20-30 metara niko ne pokriva...uzasna postava ekipe...alo treba vam dva jebe...a playmakera ... jeste vi promasili sport??...
D

Dexaman

pre preko 2 godine

Konačno zaslužen poraz. U prethodnih pet mečeva pod vođstvom Rangnika, samo su nadigrali Barnli i pobedili u egal utakmici sa Palasom. Protiv Noriča su nezasluženo dobili golom iz penala, a protiv Njukasla ni sami je znaju kako su uzeli bod... E sada su, napokon, zasluženo izgubili. Gledao sam sve te prethodne tekme i konstatujem da najpoznatiji nemački demagog, ne samo da nije unapredio igru Uniteda, već se bojim da je čak unazadio. Ali, ajde da ne budem maliciozan, pa neka mu još malo vremena da ispravi stvari. Ono što je obeshrabrujuce je to što su izuzev Vulvsa, ostalo sve ekipe iz donjeg dela tabele. Da ne pominjem Ligu šampiona i remi sa Jang Bojsima kod kuće ( nisam gledao, ali ako se ne varam i tu su se provukli)... Meni, za sada, United izgleda jako loše, tupo u završnici, možda malo bolje pozadi, ali jednostavno daleko ispod renomea kluba i igrača koje ima...
P

Peki1234

pre preko 2 godine

Pre nove godine sam mislio da je Arsenal ipak slabija i manje zrela ekipa od Junajteda i Totenhema. Posle njihove utakmice sa Sitijeg gde su pokradeni, Totenhema koji dobija Watford nezasluzeno u 96. min i Junajteda za kojeg nemam reci, Arsenal je jasan favorit za 4. mesto. Junajted dok ne zavede red u svlacionici ce biti ovako jadan ma kog god doveli.
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

Watfordu nisu svirali cist penal protiv Totenhema sto je najgore od svega. Kako trenutno stvari stoje za nijansu vece sanse dajem Totenhemu od Arsenala. Najvise iz razloga sto kada se bude lomilo, Arsenal ce kao po obicaju urnisati sudije. Sudije su katastorfalne, mozda sam pristrasan, ali deluje kao da previse njih presudi uvek idu na stetu Arsenala. Mancester sa ovom formacijom i forsiranjem Rasforda na krilu, i Grinvuda van pozicije nema sta da trazi. Bukvalno kao igraju bez dva igraca.
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

Nazalost ove sezona Junajted je skup precenjenih pojedinaca, jer tim izgleda nisu. Mene ponajvise razocarava ovaj Rasford. Lik je toliko beskoristan u poslednje vreme, a ima sve ( izgleda osim glave) da bude vrhunski igrac. Par utakmica sto sam ga gledao, gori doprinos od Aube u Arsenalu.
G

Gagagag

pre preko 2 godine

Ronaldo efekat.Jel se dokazao i u ovom mandatu.Jel izdominirao ko u juventusu koji je za 3 godine preobrazio iz vecitog sampiona u tim kom visi liga sampiona.
G

Gost111

pre preko 2 godine

Kad je fil dzons najbolji igrac meca to dovoljno govori o stanju u klubu, rispekt za njega jer posle dvije godine neigranja izac sa ovakvim zarom i zeljom da se zapitaju zvijezde kako brate kako da ne uradim nesto, slaba igra i vulvsi su trebali i u proslom mecu ovih ekipa da napune junajted tako da zasluzeno sasvim..
Р

Реалан

pre preko 2 godine

Везни ред труба, бекови труба, без система игре, организованог нападања и још организованије одбране се не може ништа. У овој екипи се не зна ко шта ради, немамо модерне офанзивне бекове, фали врхунски штопер уз Варана, и наравно бољи везњаци од Матића,Мектоминија и Фреда (ајде уз Погбу ће бити мало боље).
G

Gost007

pre preko 2 godine

Bio by gol jos u prvom poluvremenu da kavani nije seljacki sutnuo nego da je dao grinwoodu,decko bio sam ispred gola..posle pisu zasto ovi mladji igraju za sebe..kad se podigne tempo Ronaldo i Kawani se nevide,jednostavno nisu za 90 minuta i da svaku utakmicu pocinju.

Falični Tom

pre preko 2 godine

Ovo je od početka do kraja utakmice poraz trenera a ne igrača. Ne znam stvarno šta misli da postigne sa ovom formacijom. Ili igraj klasičnu 4-4-2 ili brate idi u ludnicu. Ovo sam video samo u Votfordu da se ta formacija igra. Grinvud na ovoj poziciji je koristan koliko i ekonom. On je špic i ovako daleko od gola on teško da može bilo šta da uradi. Čovek ima 7 dana pauzu posle ovog i on ostavlja Bruna na klupi. Na 0:0 ti i dalje igraš sa dva zadnja vezna. Izbaci jednog ubaci ofanzivnijeg veznjaka. Ovo sa Elangom tek na kraju mi nije bilo jasno. Kako misliš da odigraš 10 minuta sa jednom praznom stranom? Dovoljna je samo jedna kontra da sevne i to je to. I za kraj, nisam hteo baš od prve utakmice da sudim ali Ragnik je spominjao neki presing. Ja to nikako da vidim. Mora ovde da se vrati Ferguson pa nekoliko fen tretmana da ih malo prodrma jer ja ovde ne vidim igrače Junajteda za njegovu eru i za njegov klub. Sve preplaćene starlete i manekene. Užas.
r

roni

pre preko 2 godine

normalan klub bi posle ove utakmice oterao soa,mektomineja i trenera omladinskog pogona koji uci igrace da se lopta izbija u sredinu.kad malo bolje pogledas jedini vrhunski igrac u timu je pogba a njemu se ne igra.
j

juve

pre preko 2 godine

I onu stetocinu Ronalda
G

Gosttt

pre preko 2 godine

E Ako bas mi drago bolje mog pokojnog dedu da su stavili za trenera nego onog Ragnika...
E

EuroCup

pre preko 2 godine

Pa ko ce engleze da unisti ako ne nemac.
S

Safary

pre preko 2 godine

Ovi se salili sa njima celu utakmicu.
M

M11

pre preko 2 godine

Ti sjajni vulfsi...pregotivan klub
G

Gost223

pre preko 2 godine

Glorii gloriii man junaaajteee ahhaahahaha
S

SrdjanNBG

pre preko 2 godine

City je kriv za ovaj poraz.
G

Gostioni

pre preko 2 godine

Ne lupaj, ljudi pljuju Siti jer im sudije dosta navlace ove godine. Jesu najjaci, ali mnogo znaci kad ti nije dan i sudija presudi nekoliko kljucnih situaciju u tvoju korist. To lagano moze da prelomi utakmicu. I time se bas gubi draz fudbala. U skorije vreme situacije sa Arsenalom i bas ovim Vulvisima. Problem je sto takve crvene kartone sudije ne bi davale Sitiju, zato ih i pljujemo.
L

Laž sve je laž

pre preko 2 godine

@Gostion Kako crno navlačenje ne laži nego iznosi činjenice. Siti je verovao ili ne ti m sa najmanje dosuđenh penala u PL. Samo 2, svi ostali imaju četiri ili više. Prvi penal za Siti je dosuđen tek u 18. kolu. Čak 7 (sedam) puta je pre toga VAR pregledavao situacije za mogući penal i nijednom nije dosuđen. Siti je 14-ti tim protiv koga je dosuđeno najviše panala samo 6 ih ima više, inače VAR je šestputa pregledavao snimak i dva puta nije dosudio penal protiv Sitija. Jedan od tih je protiv Arsenala gde je očito po putanji lopte golman Sitija pre stigao do nje i izbacio z korner da je bilo obrnuto lopta bi išla u kontrasmeru. Što se tiče dosuđenog penala protiv Arsenala, situacija podseća na utakmicu SP Jugoslavija - Holandija kada je Jugović povučen za dres. Svim ljubiteljima fudbala je jasno da je Siti najomraženiji tim i zbog toga svako ko ostavi pozitvan komentar dobija silne minuse i pluseve za one koji pljuju Siti. Jasno je da Liverpul, Junajted, Arsenal, Totenhem pa i Čelsi imaju mnogo više navijača koji prednjače po lažima (čas izuzecima tj objektivnim navijačima). I na kraju mnogi su zaboravili ili nemaju podatak da pre dolaska Fergusona Junajted je imao 4 titule tj samo jednu više od Sitija i jedno 6-7 osvojenih Kupova (ukupno za oba), i da su dolaskom amerikanaca tj njihovi para bili prvi "plastičari" i tad su počeli prvi sa dovođenjem skupih igrača. A ni to im nije bilo dovoljno nego mnoge mečeve su dobijali uz pomoć sudije, a jedan meč verovatno oni malo stariji se sećaju neznam tačno protiv koga su igrali (Junajted je pobedio na Old Trafordu 4:3 a gubio je 0:2 i 1:3) ali se sećam da su za Junajted dosuđena četiri penala od toga tri nepostojeća a i četvrti je diskutabilan (inače tri su iskoristili a četvrti promašili tačnije Runi). To je bilo u vreme kada je Rud Nistelroj igrao za Junajted (on je i dao pobedonosni gol) inače utakmice PL je prenosio BK (SK i AS tada nisu postojale). Ovakvih primera sudijskih krađa u korist Junajteda ima na stotine. Inače nisam navijač Sitija i nijednog premijerligaša već više od 45 god navijam za Notingem Forest. A sad oni koji mrze Siti neka navale da mi lupaju minuse do mile volje, ali istinu i iznete činjenice ne mogu da pobiju.
H

Haos

pre preko 2 godine

Matić bolji od svih drugih u Mančester pa šta dalje reci.
G

Grof od Kostolca

pre preko 2 godine

Nikad losiji Manchester nije bio. Nisu mogli da se sastave celu utakmicu. To je taj gegenpresing.
н

нема ово везе

pre preko 2 godine

Са ге ге пресингом и да ми неко објасни која је то формација 4-2-2-2
G

Grof od Kostolca

pre preko 2 godine

Nije to do formacije vec do taktike. Znacenje je kontra presing, nije bukvalan prevod jer gegen na nemackom znaci protiv. Kontra-presing se takođe radi o kolektivnom uzimanju lopte od protivnika i brzom koriscenju protivničkog poremecaja kako bi stvorio sopstvenu gol sansu.Već osamdesetih godina proslog veka AC Milan je igrao kontra-presing, ali su ovaj koncept napravili Gvardiola i Barselona. Uspesi Borusije Dortmund poslednjih godina takođe su bazirani pre svega na kontra-presingu. A da li bi Bajern dobio trejd da Jup Hejnkes nije naučio svoj tim da se suprotstavi...