Komentari na vest

Nova stranica istorije Radničkog – prvi put sa četvoricom Afrikanaca

R

R9 Fenomeno

pre oko 2 meseca

Juče se svi zaleteli i zatezali keca, braća sačekala da još više padne kec a poraste dvojka, a onda je usledilo par poziva u brazil i bugarsku i sve je u redu. Da se ima za život, ništa strašno.
Š

Škola Radničkog - TO JE BITNO !!!

pre oko 2 meseca

DAJ TE NAŠU DECU DA IGRAJU, a sa ovim vraćanjem bodova, katastrofa, TONČEV NAPOLJE !!!
G

Gostyyy

pre oko 2 meseca

A koju tacno decu? Na koga tacno mislis? Posto sam ih gledao u mladjim kategorijama, oni su fizicki inferiorni u odnosu na svoje vrsnjake, a seniorski fudbal da ne gledamo
T

Troška

pre oko 2 meseca

Škola fudbala je u rasulu totalnom, ali mora da imamo, desnog beka ili štopera, ili napadača, ne može da dođe Radnik i da odnese bodove kao da nas nema na terenu, zato i nema publike na stadionu, Tončev napolje.
N

News

pre oko 2 meseca

Radnik izgledao ko Barcelona protiv Radnickog sa ovim strancima. Da su doveli jos kojeg mogli bi sa portala da ih pobedimo
k

kikoman

pre oko 2 meseca

sa 37 posto poseda, 6 suteva na gol naspram 18 Radnickog, 0 kornera naspram 11 Radnickog, a Radnicki je pogodio dvaput okvir gola. Ne znaju ni sami kako su dobili ovo.
D

Dejan m

pre oko 2 meseca

Puno nespremnih igrača koji dugo nisu igrali i onakvi kiks golovi drugo poluvreme kao da je izaso neki drugi tim neobjasnjivo kad god treba da se krene korak napred oni se vrate 3 unazad razocaravajuce
0

023

pre oko 2 meseca

Meni je ovo sve simpa. Faj je već dugo u našem fudbalu, Ado igra posle dugo vremena u Zvezdi u kojoj nije imao mesto i ulogu, a Bamidele je ozbiljno otkrovenje drugog dela sezone i možda najbolji igrač u prvih par odigranih kola nakon pauze. Za kraj - Faj, ima 5 - 10 kg viška, ali ima i to svoje čari... Neka ostane Niš u eliti, otera Tončeva i ostale nedorasle funkcionere, uradi nešto po pitanju infrastrukture i postane opet lepo mesto za fudbal sa publikom koja zna i voli fudbal.
s

sta pises to

pre oko 2 meseca

kakav Faj dugo u nasem fudbalu, decku je druga utakmica
0

023 @ sta pises to

pre oko 2 meseca

Hvala na ukazanu grešku pri kucanju. Mislim na Jamkama a pišem Faj. Na Jamkama se odnosio komentar da je dugo u našem fudbalu, dok sam za Faja pisao na kraju o problemu sa viškom kilograma. Sportski pozdrav!
M

Mleden84

pre oko 2 meseca

Meni je sve licilo na ono da su se u poluvremenu braca dogovoril. A vama?
@

@sta pises to

pre oko 2 meseca

Mislio je na Jamkama. Da si procitao sta je covek napisao, s razumevanje, umesto da si brze-bolje poleteo da popljunes, shvatio bi da je covek napravio lapsus.