Novakov zagrljaj sa Mesijem, pa neočekivani smeč Amerikancu: Ja sam novi igrač Milana

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.10.23. | 01:05

Srdačan pozdrav dvojice velikana na dodeli Zlatne lopte

Mnogo je poznatih ličnosti iz javnog života koje se tradicionalno okupljaju na dodeli Zlatne lopte, a uz najbolje svetske fudbalere - sadašnje i bivše - u centru pažnje ove godine u Parizu je bio i Novak Đoković. Pričao je srpski teniser o fudbalu, čak i napravio smešnim poznatog američkog jutjubera predstavivši mu se kao novi fudbaler Milana i obećavši het-trik, ali posebno zanimljivo bilo je videti njegov srdačan pozdrav sa Leom Mesijem.

Čim ga je ugledao, argentinski as pošao je u zagrljaj Đokoviću, potom i njegova supruga Antonela Rokuco.

Izabrane vesti

Zagrljaj dvojice velikana, pa i najvećih u sportovima kojim se bave, sigurno je jedan od momenata gala večeri u Parizu o kojima će se najviše pričati narednih dana, ali veliku pažnju na društvenim mrežama već privlači i Novakov razgovor sa Amerikancem Darenom Džejsonom Votkinsom, momkom koji je postao poznat zbog svojih objava na Jutjubu, među kojima je i igranje fudbalskih simulacija. Ipak, poznavanje sporta nije mu izgleda jača strana.

"Hej brate, kako se zoveš? Deluješ mi poznato", prišao je popularni Spidi Đokoviću sa začuđujućim pitanjem.

Nije mu Novak dao konkretan odgovor, već je rešio da se našali.

"Ja sam nova Milanova zvezda. Nisam još igrao, ali se spremam za sledeću utakmicu. Daću het-trik", rekao je Đoković, a deluje da mu je jutjuber poverovao.



tagovi

Zlatna loptaLionel MesiNovak ĐokovićEXTRA TIME

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara