Komentari na vest

Novo iznenađenje u Bajernu: Gorecka želi da ode

G

Gost111

pre gotovo 3 godine

nema od toga nista,produzice ugovor do 2026
M

MX

pre gotovo 3 godine

E da vidimo u koji ce to klub bolji otici. Nije bas da se otimaju klubovi koji su u rangu bayerna za njega.
T

Trololo

pre gotovo 3 godine

Svi hvale transfer politiku Bajerna, ali vremena se menjaju... zasto bi neki igrac pristao da igra za Bajern za, recimo, 4 miliona, kada moze da ode u bilo kog jaceg premijerligasa za 6-7 miliona? A i red je bio da ih igraci malo poremete, dovoljno su na isti nacin krali igrace od drugih bundesligaskih timova. Neka malo vide kako je to.
g

gost133

pre gotovo 3 godine

@Trololo D e b i l n i j i komentar nisam dugo procitao. Ovo sto si napisao je isto kao da si rekao da podrzavas pumpanje cijena i placa u fudbalu. Sta je 4M eura godisnje malo? Koliko bi bilo dovoljno? 400M? 500M? Doktor i inzinjer na zapadu rade za 5000-6000 eura mjesecno sto je na godisnjoj razini nekih 75 000 eura.
T

Trololo

pre gotovo 3 godine

Procitaj svoj komentar, pa ces procitati "d e b i l n i j i" komentar. Prvo, nigde nisam rekao da to podrzavam, sto se mene tice, i tih 4 miliona je previse. Drugo, kako "napreduje" transfer politika, tako klubovi moraju da se prilogadjavaju tome, hteli to oni ili ne. Trece, povraca mi se od kradje igraca koju rade Bajern i Juventus, na uskrb siromasnijih klubova, te mi je, prema tome, drago kada beko njima otme igrace. Sledeci put prvo dobro procitaj komentar, zatim dooobro razmisli, a tek onda komentarisi. Ako uopste moras da komentarises.
g

gost133

pre gotovo 3 godine

Ne shvacam koja je poanta ovakve transfer politike? Pola tima ti zeli otici jer im ne zelis dati vecu placu a imas financijske mogucnosti. Zamjena za Goretzku? Pa morat ce dati 50-60M ako zele normalnu zamjenu + placa, jednostavnije im je Goretzki dati jaci ugovor i to je to. Sto se tice Commana, ako ode nije neki gubitak jer imaju krilnih igraca. Lewa je vec u godinama ali trebali bi ga zadrzati. Sule moze ici. Ali s obzirom da je Brazzo zaduzen za financije nebi me cudilo da svi odu besplatno.
L

Logičan potez

pre gotovo 3 godine

Dečko je standardan i ubedljivo najbolji igrač u sredini.Čuj minutažu....sigurno da mu je krivo da neko iz srednjeg reda ima dosta veću platu od njega!
N

Nemanja021

pre gotovo 3 godine

Stvar je u tome da je Bajern uvek spreman na ovakve stvari, ništa ne puštaju slučaju, zato su toliko jaki. Nojhaus je već spreman ako ovaj ode. Tako je bilo i za Alabu - Upamekano i za Flika - Nagelsman.
E

Eto im

pre gotovo 3 godine

Braco njihov, nek radi i dalje. Oterase Flika zbog Brace, doveo coveku Marka Roku, Sara, i Čupo Motinga to su pojacanja al za Majnc a ne za Bajern. Jedino Sane je pojacanje realno. Ako stvarno ode Gorecka onda ne znam sta bih rekao. Ali sportski direktor ne valja definitivno.
G

Gosteeee

pre gotovo 3 godine

Upravo tako,ali neznam,kako se on posle igracke karijere docepao do ovu vitalnu poziciju.
P

Prst na chelo

pre gotovo 3 godine

Ali promisli Zasto je doveo to igrace ? Bayern JE STEDIO !
g

gost133

pre gotovo 3 godine

@prst na chelo da, Bayern je stedio i ispao u osmini finala lige prvaka, ispao u kupu od drugoligasa i u ligi do 30 kola imao RBL za vratom. Jos su smijenili trenera sto je takoder rezultat te 'stednje'. Ne treba se razbacivati ali ne treba ni ici u onu drugu krajnost da zelis sve od svih za 1 cent.