Leon Gorecka (©Reuters)
Leon Gorecka (©Reuters)

Novo iznenađenje u Bajernu: Gorecka želi da ode

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.06.21. | 14:55

Ističe mu ugovor za godinu dana

Dugo je Bajern bio primer kluba koji savršeno radi, koji ne luduje sa sumama za obeštećenja, a teško se odlučuje da prodaje igrače na koje računa.

Ali i to se promenilo. David Alaba je otišao u Real Madrid kao slobodan igrač, pregovori oko produžetka ugovora ne idu najbolje sa Niklasom Zuleom, Kingslijem Komanom, šuška se da bi i Robert Levandovski voleo da ode, a zahtev da bude stavljen na transfer listu stigao je od Leona Gorecke.

Izabrane vesti

Nemački reprezentativac nije zadovoljan ponudom koju je dobio od rukovodstva za nastavak saradnje i zatražio je od svog agenta da mu nađe novi klub, javlja Bild. Gorecka ima ugovor do leta 2022. godine i pregovori oko produžetka su pukli, jer je Nemac očekivao mnogo bolju ponudu.

Navodno, Gorecka je već dobio nekoliko ponuda sa raznih strana Evrope i ukoliko definitivno reši da napusti Bajern, šampion Nemačke neće imati mnogo izbora nego da ga proda, u protivnom će sledeće godine igrač otići kao slobodan, Bavarci neće dobiti ni evro obeštećenja.

Bild veruje da će se sada u priču umešati novi trener Julijan Nagelsman, koji visoko ceni Gorecku i u njegovim je planovima da bude starter u narednoj sezoni. Nadaju se u Bajernu da bi to moglo da odobrovolji fudbalera da ostane i stavi paraf na novi ugovor.

Očigledno je da u Bajernu neko negde ne povlači dobre poteze u poslednje vreme, ovako turbulentno odavno nije bilo na Alijanc areni.


tagovi

Leon GoreckaBajern MinhenBundesliga

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara