Stadion Astre (©Shutterstock)
Stadion Astre (©Shutterstock)

Odloženo Astra – Krajova, Rumuni sad u velikom problemu

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.07.20. | 16:56

A, poslednje kolo zakazano za ponedeljak

Drama u finišu prvenstva Rumunije, samo je bod razlike između vodeće Krajove i Kluža, ali grdne muke imaju u komšiluku da doteraju šampionat do kraja.

Danas je trebalo da se odigraju mečevi pretposlednjeg kola, sve su oči bili usmerene u mečeve Astra – Krajova i FCSB – Kluž, ali ovog prvog ipak – neće biti!

Izabrane vesti

Kako su objavili rumunski mediji, stigli su tokom dana rezultati testova na koronu za igrače Astre i utvrđeno je da su petorica pozitivna: četvorica iz prvog i jedan iz B tima. Zaraženi su David Lazar, Konstantin Dima, Kostel Avram i David Bruno i oni ne mogu da igraju, a zbog njih ni ostali ne mogu na teren.

Zbog toga je utakmica odložena i pravo je pitanje kada će biti odigrana i kako, pošto je poslednje kolo zakazano za ponedeljak. I u njemu će igrati direktni kandidati za titulu Krajova – Kluž.

Međutim, pitanje je regularnosti da se meč poslednjeg kola odigra, a da jedan susret ostane na čekanju i to onaj od kojeg možda baš zavisi pitanje prvaka. Duel između Astre i Krajove je već trebalo da bude odigran pre dva dana, ali i tada je odložen jer je utvđeno da je jedan od fudbalera domaćeg tima pozitivan na koronu. Nakon toga su svi otišli na testiranja i danas su stigli rezultati koji dovode u pitanje završnicu fudbalskog prvenstva Rumunije.


tagovi

AstraUniverzitatea KrajovaRumunija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara