OFK Beograd: Pokušali da nas opljačkaju, Jovanovića i Filipovića ubuduće smatramo za neprijatelje kluba

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.05.23. | 11:49

Tražićemo da snose žestoke posledice...

OFK Beograd je dobio veliki derbi Srpske lige - Beograd i napravio ključni korak ka povratku u Mozzart Bet Prvu ligu Srbije. Na Karaburmi, ipak, i te kako imaju zamerki. Očekivano - na suđenje.

U saopštenju kojim se klub oglasio navedeno je da su jedan od naših najboljih sudija Srđan Jovanović i prvi čovek sudijske organizacije Fudbalskog saveza Srbije - Dejan Filopvić, pokušali da sprovedu pljačku.

Izabrane vesti

"OFК Beograd je trijumfovao u velikom gradskom derbiju porotiv Zemuna. Milionski auditorijum je zahvaljujući direktnom prenosu video čistu i zasluženu pobedu našeg kluba, ali i ogromnu pljačku koju su neuspešno pokušali da sprovedu glavni arbitar Srđan Jovanović i prvi čovek sudijske organizacije FSS Dejan Filipović. Potpuno otvoreno i beskrupolozno su se stavili na stranu našeg rivala, isključivši u 33. minutu igrača OFК Beograda zbog starta koji mnogi ne bi okarakterisali ni kao faul. Međutim Jovanović je u tom dueli video start za drugi žuti karton i naterao naš tim da sat vremena igra sa igračem manje, perfidno pomažući rivalu i u ostalom delu meča. Međutim, videlo se da se OFК Beograd vraća na staze stare slave i da je ponovo igrački moćan, jer je bez većih problema izdržao sve što mu je Jovanović u dosluhu sa Filipovićem priredio. Pokazali smo da smo najbolji. Mi ćemo nastaviti našu borbu za plasman u viši rang, a pomenuti dvojac ćemo ubuduće smatrati za neprijatelje našeg kluba i tražićemo da snose žestoke posledice zbog otvorenog pokušaja otimačine", stoji u saopštenju Romantičara.

Tri kola pre kraja sezone OFK Beograd ima isti broj bodova kao Zemunu (58), ali i prednost zbog boljeg odnosa u međusobnim okršajima.


tagovi

OFK Beograd

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara